04 / 08 / 2024

2023 yeni konut

2023 yeni konut

Megakent İstanbul Türkiye'nin büyük dönüşümünde kilit role sahip. Binlere yıllık tarihi olan şehri "bir dünya kenti'' haline getirecek projelerle yaşam alanları, kent kültürü, dokusu ve merkezler değişecek.

2023 bitmeden TOKİ'den 5 şehre 1.372 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 ilde 1.372 yeni konut inşa edecek. Söz konusu projelerin ihalesi 2023 yılı bitmeden yapılacak.

TOKİ'den iki şehre 1.487 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2 ilde 1.487 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihalesi 8 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yeni konut kredisi kampanyası ile konut fiyatları düşer mi? 2023 konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Konut kredisi güncel faiz oranları araştırılırken, yeni konut kredisi kampanyası da gündem de yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde dar geçimli aileler için yeni konut kampanyası duyurmuştu. Peki bu kampanya ne zaman belli olacak, konut fiyatları düşecek mi?

GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu!

Riyad'da gerçekleştirilen ve merakla beklenen Cityscape Global 2023'e katılım sağlayan GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu...

TOKİ'den Eskişehirlilere son dakika müjdesi! 142 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir projesiyle 142 yeni konut inşa edilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 6 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Ordu'ya 170 yeni konut müjdesi! Beklenen proje yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için resmen 2023 müjdesi geldi. Sadece bu ilçeye tam 303 yeni konut geliyor.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! Tam 431 yeni konut geliyor! 

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesiyle Yıldıztabya Mahallesi'ne 431 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ bu ilde tam 301 yeni konut inşa edecek! İhale tarihi açıklandı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Yozgat 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ bu ildeki 126 yeni konut için düğmeye bastı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale'de 126 yeni konut inşa edecek. Verilen detaylara göre projenin ihalesi 31 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 621 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Arnavutköy projesinin ihalesini 1 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirecek. İstanbulluların merakla beklediği projede 621 yeni konut yer alacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesinde son dakika! 665 yeni konut için beklenen tarih geldi! 

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. TOKİ Gaziosmanpaşa projesindeki 665 yeni konut için beklenen tarih geldi...

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi... Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor... İşte TOKİ Erzincan 2023 projesi ile ilgili detaylar...

2023 yeni konut Haberi

2023 yeni konut

Megakent İstanbul Türkiye'nin büyük dönüşümünde kilit role sahip. Binlere yıllık tarihi olan şehri "bir dünya kenti'' haline getirecek projelerle yaşam alanları, kent kültürü, dokusu ve merkezler değişecek. Kentte bir yandan dev projeler sürerken bir yandan da kentsel  dönüşüm çalışmaları ile 100 " milyar dolarlık mega altyapı yatırımları son sürat devam ediyor.  Ekonomik kalkınmaya öncülük eden mega projeler bir bir devreye giriyor. Bu kapsamda kentsel dönüşümün yanı sıra, Karadeniz ile Marmara Denizi arasında bir su yolu oluşturulması (Kanal İstanbul), Marmaray, Avrasya Tüneli, üçüncü köprü ve yeni havalimanı yapılması planlanıyor.  Bu projelerden bazıları hayata geçerken bazıları zamanım bekliyor. 

İstanbul, Cumhuriyetin 100'üncü yılına hazırlanıyor. Büyümenin  lokomotifi inşaat sektörünün de bu kapsamda 2023 vizyonu belirlendi. Buna göre, sektörün her yıl yüzde 10-12 arasında büyüme...