03 / 05 / 2024

2.toplu konut projesi konut sayısı

2.toplu konut projesi konut sayısı

İnönü Üniversitesi, üniversite yerleşkesi içerisine yapılan ve sahiplerine teslim edilen 144 konuttan sonra şimdi de 72 adet "Dubleks Konut" için çalışmalara başlandı.

Egeşehir Toplu Konut Projesi'yle İzmir'e 546 yeni konut geliyor! 650 bin TL'ye 3+1 konut fırsatı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için Çiğli’de inşa edeceği 546 dairelik toplu konut projesi 2025 yılında tamamlanacak.

TOKİ Kasım 2023 başvuruları başladı! 96 ay vadeyle 2+1 konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman projesi için başvuru dönemi başladı. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Bugün yeni ev sahipleri belli oluyor!  2+1, 3+1 Alanya 250 Konut Projesi TOKİ 18 Eylül 2023 canlı kura çekişi ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Alanya Mahmutlar Mahallesi 250 Konut Projesi’ nin çekişinin bugün saat 14:00'da yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Çeşme Belediyesi'nden müjde! 417 adet 'Toplu Konut Projesi geliyor! Başvurular temmuz ayında!

Çeşme Belediye'si 417 adet 'Toplu Konut Projesi'sini hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, başvuruların temmuz ayında başlayacağını belirtti.

İBB Sultangazi Toplu Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi'de toplu konut projesi hayata geçirecek. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi nerede inşa edilecek? İşte İBB Sultangazi Toplu Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

İBB Sultangazi toplu konut projesi nerede? İBB Sultangazi fiyat listesi!

İBB Sultangazi toplu konut projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen sorunun yanıtı ve İBB Sultangazi fiyat listesi...

Çeşme'ye toplu konut müjdesi!

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Reisdere’de toplu konut projesi çerçevesinde 412 adet konut inşa edileceğini duyurdu. Toplu konut projesiyle, işçi, memur ya da emekli vatandaşların konut sahibi olmalarınıa imkan sunulacak.

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, kentte hayata geçirilecek toplu konut projesi hakkında bilgi verdi. 

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Emlak Konut GYO Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap'ta inşaat başlıyor!

Emlak Konut GYO projelerinden Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap'ta 547 adet konut ve 5 adet ticari üniteden oluşan toplam 552 adet  bağımsız bölüm için ruhsat alındı.

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediyesi, Toplu Konut Projesi için çalışmalara başladı. İlçeye yeni yaşam alanı sunacak projenin 2021'nin sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. 

2.toplu konut projesi konut sayısı Haberi

2.toplu konut projesi konut sayısı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve İnönü Üniversitesi işbirliğiyle yaptırılması planlanan "İnönü Üniversitesi 2'inci Etap Toplu Konut Projesi" olarak adlandırılan 72 Adet "Dubleks Konut" için bilgilendirme toplantısı yapıldı. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezı'nde gerçekleştirilen bılgilendirme toplantısına İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik de katıldı. Kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, üniversite olarak sosyal sorumluluk projelerini önemsediklerini ve bu kapsamda II. Etap Dubleks Konut Projesi'ni başlattıklarını söyledi. 

Akademik ve idari personelin bilgilendirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıda Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Abuzer Kalkan tarafından projeyi tanıtan bir sunum yapıldı. Konut başına düşen parsel alanının 500 metrekare olduğu ve 44 bin 439 metrekare bir alan üzerinde toplam 72 adet dubleks konutun inşa edileceği açıklandı. 274...