09 / 05 / 2024

3 boyut anıtkabir

3 boyut anıtkabir

Tamamen Türk girişimi olan siteye girenler, 3 boyutlu uygulama sayesinde, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kabrinin bulunduğu Anıtkabir’i, sanki o anda oradaymış gibi detaylı olarak gezip görebiliyor.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Emeklilerin bayram ikramiyesi 3 bin TL oldu!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen emekli bayram ikramiyesinin ne kadar olacağı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada emeklilerin bayram ikramiyesinin yüzde 50 artışla 3 bin TL olacağını duyurdu.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

TOKİ, Rize'deki 3 bin 742 konutu hak sahiplerine teslim etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.157 adet konutun yapımı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ eliyle Rize'de toplam 3 bin 742 konutu bitirerek hak sahiplerine teslim ettiklerine, 1157 konutun yapımının ise sürdüğüne dikkat çekti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı önemli açıklamalar...

Ücretli çalışan sayısı yıllık 3,7 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu verileri kapsamında ücretli çalışan sayısı, nisanda 2022 yılının aynı ayına göre yüzde 3,7 arttı.

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni prim desteği! 3 bin 552 lira verilecek! 6 aydan fazla işsiz kalmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim manifestosunda beş yılda 6 milyon istihdam sözü vererek, her bir vatandaş için aylık 3 bin 552 lira prim teşviki verileceğini açıkladı.

Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Devlet tarafından çocuklu ailelere destek sağlanıyor. Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Anne babalar şimdi bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımı zamlandı mı?

Çocuklu ailelere devlet desteği veriliyor. Anne babalar şimdi bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımı zamlandı mı?

Aile Bakanlığı'ndan son dakika Mart müjdesi! Şimdi başvuran anında şak diye 3.336 TL parayı kapacak!

Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı az önce Mart müjdesini verdi! Şimdi başvuran anında şak diye 3.336 TL parayı kapacak! Hemen siz de bakın!..İşte bütün ayrıntılar...

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk sayısına göre 650 TL'ye varan destek ödemesi yapılıyor. Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak!' 

Yaptığı tahminlerle çok konuşulan ekonomist Tuna Kaya'dan yeni açıklamalar geldi. Kaya, Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak diye belirtti.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Şimdi başvuran anında 3.295 TL parayı tak diye alacak!

Aile Bakanlığı'ndan müjdeli haber resmen geldi. Bakanlık müjdeli haberi verdi. Başvuran öğrenciler anında 3.295 TL alacaklardır. İşte tüm detaylar...

3 boyut anıtkabir Haberi

3 boyut anıtkabir


Dünyanın ilk ve tek 3 boyutlu konut portalı 3DKonut.com, 10 Kasım’a özel uygulaması ile Aslanlı Yol’dan başlayarak tüm Anıtkabir’i sanal olarak ziyaret edebilme fırsatı sunuyor. Tamamen Türk girişimi olan siteye girenler, 3 boyutlu uygulama sayesinde, Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrinin bulunduğu Anıtkabir’i, sanki o anda oradaymış gibi detaylı olarak gezip...