25 / 05 / 2024

3 farklı üretim bölgesine fabrika yapıp kiralama

3 farklı üretim bölgesine fabrika yapıp kiralama

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Akdeniz, Ege - Marmara ve Karadeniz’e 3 büyük üretim - yatırım bölgesi kurulacağını söyledi. Bu bölgelerde sanayici binaya para bağlamayacak. Fabrikayı devlet yapacak, sanayici kira ödeyecek

Bir haftada 3 istinat duvarı çöktü! Uzman isim uyardı! Eski istinat duvarlarını gözlem altına almalıyız

Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Hakan Erdoğan, Kocaeli'de bir haftada 3 farklı istinat duvarının çökmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

SSK, Bağkur, EYT, Emekli Sandığı emeklilerine müjde üstüne müjde! Kasım ayında 3 farklı ödeme yapılacak! 

Emekliler Kasım ayına 3 farklı ödeme fırsatıyla girebilecek. Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi, maaş ödemesi ve bankaların emekli promosyonlar hesaplara tek tek yatırılacak. İşte ödemelere ilişkin tüm detaylar...

Ford’dan 3 farklı transit modeline de zam! Courier, Custom ve Minibüs fiyatları ne kadar oldu?

Ford’tan 3 farklı transit modeline de peş peşe zam geldi. Ford, Courier’e 23 bin 800 TL, Custom’a 28 bin 600 TL ve Minibüs’e de 40 bin 800 TL zam yaptığını duyurdu.

Anne adaylarına güzel haber: Her doğumda 3 farklı ödeme yapılıyor! Maaşlar hesaplara tıkır tıkır anında yatırılıyor! 

Devlet çalışan kadınlara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda anne adaylarına doğum süresince çocuk parası, doğum parası, süt parası gibi üç farklı ödeme yapıyor. 

Moody's ABD'nin borç limiti krizi için 3 farklı senaryo yayımladı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ABD'deki borç limiti belirsizliğinin krediler üzerinde olan etkilerini masaya yatırdığı 3 farklı senaryo yayımladı.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira zammı için 3 farklı alternatif! Bakan peş peşe açıkladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Temmuz'da sona erecek kirada yüzde 25 zam sınırının uzatılacağını duyurdu. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da konu ile ilgili 3 farklı alternatif hazırlığında olduklarını belirtti. İşte ev sahipleri ve kiracıların merak ettiği detaylar...

İslam Memiş altın yatırımcılarına seslendi! Bugüne kadar böyle bir şey görmedim! 3 farklı rakam...

Altın ve piyasa analisti İslam Memiş'ten ''Bu güne kadar böyle bir şey'' görmedim diyerek 3 farklı rakamı açıkladı.

 Kırmızı ette kafalar karışık… İstanbul’da kırmızı et 3 farklı fiyattan satılıyor!

Vatandaşın Ramazan ayında mağdur olmaması için fiyat sabitlemesi uygulamasına gidilmesinin ardından İstanbul’da kırmızı etin 3 farklı fiyattan satılmaya başlandı.  

Gratis'te Tefal Tost Makinesine tam 3 bin 250 TL indirim! Bu indirim kaçmaz! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal GC3060 Gourmet Grill Comfort 2000 W Tost Makinesi, sahip olduğu aliminyum döküm plakalar ve 3 farklı ısı ayarı sayesinde hem tost hemde çeşitli ızgara türleri yapımında kullanılıyor.

Adidas, 3 farklı kablosuz kulaklığını Türkiye’de de satışa çıkardı! 30 Eylül 2022 fiyat listesi

En büyük spor giyim markaları arasında yer alan Adidas, üç farklı kablosuz kulaklığını ülkemizde satışa çıkardı. Peki Adidas’ın satışa çıkardığı Z.N.E.01 True Wireless, Z.N.E.01 ANC True Wireless  ve  FWD-02 Sport kulaklığın fiyatı ne kadar? İşte cevabı…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücrete zam ve ucuz konut açıklaması: 3 farklı seçenek geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon karşısında zayıflayan Türk lirasının alım gücünden ötürü Temmuz'da yapılacak asgari ücret zammıyla ilgili konuştu. Erdoğan, ilk kez konut alacak olanlar için hazırlanan 3 farklı paketin detaylarını da açıkladı.

İzmir Bayraklı'da 3 kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

30 Ekim’de meydana gelen depremin ardından vatandaşlardan gelen talepler üzerine harekete geçen Bayraklı Belediyesi, 3 farklı yerde kentsel dönüşüm iletişim ofisi açtı. 

Reysaş GYO 3 ildeki 4 gayrimenkulün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 3 farklı şehirde yer alan 4 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

3 farklı üretim bölgesine fabrika yapıp kiralama Haberi

3 farklı üretim bölgesine fabrika yapıp kiralama

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, içten yanmalı motor üretiminde Türkiye’nin artık treni kaçırdığını belirtirken, bunun yerine elektrikli otomobilde yoğunlaşılacağını söyledi. Teşvik mekanizmasının yüksek teknolojili ürünler yönüyle değiştirileceğini kaydeden Işık, hangi ile yapılırsa yapılsın yüksek teknolojili tüm yatırımların 5’inci bölge kapsamında destekleneceğini anlattı. Ankara Sohbetleri’ne konuk olan Bakan Işık, Ankara Temsilcimiz Ferit B. Parlak ve Ankara Haber Müdürümüz Hüseyin Gökçe’nin sorularını cevaplandırdı. 


Yerli otomobil konusunda, galiba ekonomi yönetiminin bakış açısı değişti artık…. 


İçten yanmalı motorlarda treni kaçırdık. Sektörde çok büyük rekabet var. Hyundai fabrikasını gezdim, yıllık 1 milyon 700 bin araç üretiyor. Bu ölçeğe ulaşmak ve verimliliği yakalamak kolay değil. Sektörde dönüşüm başladı ve 8-10 sene içinde çok şeyin değişeceği öngörülüyor. Burada elektrikli araç gibi bir fırsat penceresi var ve...