02 / 05 / 2024

3. havaalanı istanbul

3. havaalanı istanbul

Türk Hava Yolları ( THY ) Genel Müdürü Temel Kotil, İstanbul'a kurulacak 3. havalimanına ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Kotil, Türkiye'nin havacılık sektöründe bahtının çok açık olduğunu söyledi.

Mimar Şenol Gökner'den İBB Başkan adayı Murat Kurum'a 3 soru! İstanbul'da nasıl bir yaşam ortamı sunacaksınız?

AK Parti'nin İBB Başkan adayı resmen Murat Kurum olarak açıkladı. Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından konu ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu ve Murat Kurum'a 3 soru yöneltti. İşte o sorular ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Konut fiyatları yüzde 90,3 arttı! İstanbul'da ortalama fiyatlar ilk kez 4 milyon TL'yi geçti!

TCMB tarafından açıklanan verilere göre, ortalama konut fiyatları 2023 Ağustos'ta yıllık bazda yüzde 90,3 artış gösterdi. Aktarılan detaylara göre, mega kent İstanbul'da ise ortalama fiyatlar ilk defa 4 milyon TL'yi aştı.

2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı! İstanbul ilk sırada

TL'de yaşanan değer kayıpları nedeniyle altın ve dövize ilgi gittiçe artıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre Türkiye'de 2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı.

İstanbul'da Şubat ayı enflasyonu yüzde 3.8 oldu! Yıllık rakam buz kestirdi!

İTO, Şubat 2023'te istanbul'da perakende fiyatların yüzde 3,83, toptan fiyatların yüzde 2,38 oranında yükseldiğini duyurdu. İTO, yıllık enflasyonu ise yüzde 78 şeklinde açıkladı. İşte ayrıntılar...

Konut fiyat endeksi yüzde 174,3 arttı! İstanbul'da fiyatlar resmen uçtu!

Kasım 2022'de bir önceki aya göre yüzde göre yüzde 3,8 yükselen Konut Fiyat Endeksi, 2021'in aynı ayına göre yüzde 174,3 artış gösterdi. İşte ayrıntılar...

Yabancı yatırımcılar Kanal İstanbul ve 3 Katlı İstanbul Tüneli'ne talip!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yabancı yatırımcılardan kendilerine Kanal İstanbul'a ilgili tekliflerin geldiğini, bunun dışında Boğazın altından geçecek 3 katlı tüp geçide şimdiden girmek isteyenlerin olduğunu ve bu konuda görüşmelere başladığını açıkladı...

Antalya Kaş'ın değeri 3. Havaalanı ile artacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Havaalanı ile Kaş’ın hem turizm değerinin artacağını söyledi.

3. Havaalanı'nın adının Atatürk olması için imza kampanyası!

Atatürkçü Düşünce Derneği, 3. Havaalanı'nın adının "Atatürk" olması için bir imza kampanyası başlattı.

Lübnanlıların gözü mega projelere yakın arazilerde!

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat A.Ş. Kurucu Ortağı Ahmet El Khatip, "Kanal İstanbul, 3. Havaalanı gibi mega projelerin çevresinde arazi bakıyoruz." dedi.

3. Havalimanı liman projesi ÇED'e tabi olmayacak!

3. Havaalanı projesine eklenen liman projesi genişletilmesi Çevresel Etki Değerlendirmesi’ne (ÇED) tabi olmayacak.

Danimarka'dan 3. havaalanı açıklaması!

Danimarka Maliye Bakanı Kristian Jensen, İstanbul'da inşaatı süren üçüncü havalimanının kapasitesinin THY tarafından dahi doldurulabileceğini belirtti.

3. Havalimanı, 3 Katlı İstanbul Tüneli'nde son durum!

3. Havalimanı, Kanal İstanbul, 3 katlı İstanbul Tüneli gibi dev projelerde gelişmeler neler? 3. Havalimanı’nın ismi ne zaman açıklanacak? Nasıl belirlenecek? İşte tüm soruların cevapları..

3. Havalimanı İstanbul'un dünyaya açılan kapısı olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı, 100 bin kişiye iş imkânı sağlayarak dolaylı etkilerle 1,5 milyon kişiye de gelir kaynağı sunmuş olacak. İGA İstanbul Yeni Havalimanı'nı 29 Ekim 2018'de açmaya hazırlanıyor. 

3. havaalanı istanbul Haberi

3. havaalanı istanbul

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, İstanbul'a kurulacak 3. havalimanına ilişkin, "10 saatlik seyahatlerde Avrupa'ya uçanlar aktarma olarak İstanbul'u kullandığında, evlerine 3 saat erken gitmiş olacak. Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak" dedi.


Akçakoca Belediyesince bir otelde düzenlenen "Liderlik ve Etkili Yöneticilik" konferansında konuşan Kotil, Türkiye'nin havacılık sektöründe bahtının çok açık olduğunu söyledi.


HAKKARİ HAVAALANIMIZ BİLE RANTABL OLDU

THY'nin uçak sayısını 300'lere ulaştırdığını aktaran Kotil, "İran'dan dolayı Hakkari Havaalanımız bile rantabl oldu. Havaalanlarımızın hepsi kullanılıyor, hepsine de uçuşlarımız mevcut. Cesur bir hava yolu şirketiyiz, yatırım yapmaktan çekinmiyoruz, çok düşük oranlı kredi kullanıyoruz. İç hatlardaki sehayat, adeta halkın yolu oldu, halkımız iç hatlarda uçmaktan çekinmiyor, iç hatlarda seyahat oranımız çok yükseldi. Bu da Türkiye'de orta sınıfın arttığını gösteriyor" ifadesini kullandı.


EVLERİNE 3 SAAT...