10 / 05 / 2024

3 havalimanının içinde neler olacak

3 havalimanının içinde neler olacak

İstanbul Üçüncü Havalimanı içi nasıl olacak? 3. Havalimanı içinde neler olacak? İstanbul Yeni Havalimanı İGA 3. Havaalanı'nın içi nasıl olacak? İşte 3. Havalimanı projesinin iç görselleri...

Dolar 32 TL'yi geçti! Gümbür gümbür geliyor! Uzmanlar uyarıyor! Dolar bir kaç gün içinde...

Son dakika dolar kuru bugün 32 lirayı geçerek 33 liraya merdiven dayadı. Döviz kurlarında yükseliş devam ediyor. Uzmanlar ise Kapalıçarşı'daki dolar alım satım makasının açıldığını söyleyerek uyardı; Bir kaç gün içinde...

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Hesabınıza 3 gün içinde tam 3 bin TL yatacak!

Ziraat Bankası, Apple bilgisayar almak isteyenlere özel bir kampanya düzenlediği. Gürgençler ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanyaya göre Apple bilgisayar alımlarında 3 bin TL hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini duyurdu.

Buğday'da son durum: Fiyatları sadece bir gün içinde yüzde 8'den fazla arttı

Rusya, Tahıl Koridoru anlaşmasından çekilmesi buğday fiyatlarının artmasına neden oldu. Avrupa borsalarında buğday fiyatları sadece bir gün içinde yüzde 8'den fazla yükseldi. İşte detaylar...

Altında tehlike çanları çalıyor! Dünyaca ünlü analist açıkladı! Altın fiyatları gelecek 14 gün içinde böyle olacak

Dünyaca ünlü analist Edward Meir, altında tehlike çanlarının çaldığını belirterek, altın fiyatlaırının 14 gün içinde nasıl olacağını açıkladı.

Gram altın 50 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! İslam Memiş yatırımcıları son kez uyardı! Hazır olun!

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş yatırımcıları son kez uyararak 50 gün içinde gram altının ne kadar olacağını açıkladı. Yatırımcılar dikkat bu rakama herkes hazır olsun. İşte gram altının geleceği yeni rekor....

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat! 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak! Hemen kontrol edin

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat... 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak... Hemen kontrol edin...

Altını bilen adam İslam Memiş altındaki tuzağı açıkladı: Bu 6 gün içinde sakın bunu yapmayın! Çok pişman olursunuz

Altını bilen adam İslam Memiş, yatırımcılara seslenerek,  önümüzdeki bu 6 gün içinde ''bunu sakın yapmayın'' diyerek tuzağı açıkladı.

TEKNOFEST’e ziyaretçi akını! 3 günde 1 milyona yaklaştı!

Atatürk Havalimanı’nda 27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST adeta ziyaretçi akınına uğradı. Teknoloji yarışmaları ve hava gösterileriyle devam eden TEKNOFEST’e 3 gün içinde her yaştan 925 bin 437 kişi geldi.

Asgari ücretliye müjdeli haber! 3 gün içinde PTT'den 2000 TL alacaksınız!

Asgari ücretle geçimini sağlayan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Türkiye Cumhuriyeti Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), 3 gün içinde yardım parası ödemesi yapacak. Bu ödeme, TC kimlik kartıyla başvuran asgari ücretlilere 2000 TL nakit destek olarak ödenecek.

Emekliler için devrede! Şimdi başvurun 2 gün içinde 10 bin TL’ye sahibi olun!

Emekliler için yürürlüğe girdi. Şimdi başvurursanız 2 gün içinde 10 bin lirayı alın. İşte detaylar!

Altın fiyatları 7 gün içinde tam bu kadar olacak! Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak resmen rakam verdi

Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak altın fiyatlarının  7 gün içinde ne kadar olacağını söyleyerek yatırımcıları uyardı. Altın fiyatları ne kadar olacak?

3 havalimanının içinde neler olacak Haberi

3 havalimanının içinde neler olacak
3. Havalimanı'nın içi nasıl olacak? 




İstanbul Yeni Havalimanı, İstanbul Grand Airport (İGA) 3. Havalimanı'nın içi nasıl olacak? Üçüncü Havalimanı içinde neler olacak? İşte görselleriyle İstanbul 3. Havaalanı'nın içi...



Toplam 76 milyon metrekare alana yayılan İstanbul 3. Havalimanı projesi kapsamında; 6 adet birbirinden bağımsız pist, 4 adet apron ve 16 adet taksi yolunun yapımı, toplam 1,5 milyon metrekare kapalı alana sahip 4 adet iç ve dış hatlar terminal binaları, her biri 85 metre yüksekliğinde 3 adet teknik blok ve hava trafik kontrol kulesi ve 8 adet apron gözetleme kulesi, DHMİ hizmet binası ve havalimanı için gerekli diğer tüm tesislerin (itfaiye binası, iş makineleri ve oto garajı, emniyet binası, regülatör binası, güç merkezi, ısı merkezi, su deposu, gümrük binası) yapımı gerçekleştirilecek.