17 / 05 / 2024

300 milyar

300 milyar

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği, yeni dönemde katma değerli ihracatı artırmak, yeni pazar hedefleri belirlemek, firmaların finansal sorunlarına çözüm arayışı adına birlik çatısı altında yer alan sektörler bir araya geldi.

TCMB az önce açıkladı: Tüketici kredilerinin 395.3 milyar TL'si konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın açıkladığı haftalık para ve banka istatistiklerine göre mevduat bankalarındaki tüketici kredilerinin 395 milyar 300 milyon 312 bin TL'si konut...

Borsa İstanbul'da rekor kırıldı! Geçen hafta 300 bin yeni yatırımcı geldi! 

Borsa İstanbul’da artış sürerken, 2-9 Haziran haftasında 300 bin yeni yatırımcının geldiği belirlendi. Bu sene halka arzda da 25.9 milyar lira ile TL bazında şimdiden rekora imza atıldı. 

300 milyar TL tutarında ödeme yapıldı! İşte Türkiye’deki kredi kartı kullanıcı sayısı!

Pandemiyle birlikte değişen alışkanlıklar kalıcı oldu. Milyonlarca vatandaş nakit sıkıntısı çektiğinde kredi kartına sarılırken kart kullanıcı sayılarındaki artış raporlara yansıdı. BKM raporlarına göre nakit kullanımında ciddi düşüş gözlendi.

AB tarım ve çiftçi için dev paket hazırladı. Genç çiftçiler ve küçük çiftliklere özel bütçe ayrıldı

AB 1 Ocak 2023'de yürürlüğe girecek ortak tarım politikasıyla Avrupalı çiftçiye 300 milyar euronun üzerinde kaynak ayırdı. Genç çiftçiler ve küçük çiftçilere özel kaynak aktarımı yapılacak.

İhracat 300 milyar dolara koşuyor

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği, yeni dönemde katma değerli ihracatı artırmak, yeni pazar hedefleri belirlemek, firmaların finansal sorunlarına çözüm arayışı adına birlik çatısı altında yer alan sektörler bir araya geldi.

Emlak Konut GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki toplam geliri 1.7 milyar TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Küçükyalı'nın yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile 1 milyar 527 milyon 300 Türk Lirası olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri, 1 milyar 751 milyon 992 bin 140 TL'ye yükseldi. 

2021 yılında 300 milyar TL'den fazla konut kredisi kullanıldı! 

2021 yılında 300 milyar TL'den fazla konut kredisi kullanıldı. Konut kredilerinin, tüketici kredilerinin toplam 3'te 1'ini oluşturduğu belirtildi.

Altında devrim niteliğinde değişiklik! Yeni dönem başlıyor!

Bugün itibarıyla Türkiye'de yastık altına alınan 300 milyar dolar değerindeki 5 bin tonluk altının ekonomiye kazandırılması için Türk Lirası (TL) mevduatına dönüştürülmesine destek uygulaması bugün başlıyor.

Tüketici kredilerinin 300 milyar 740 milyon lirası konut!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun her hafta düzenli olarak yayınladığı bültende yer alan bilgilere göre, tüketici kredilerinin 300 milyar 740 milyon lirası konut kredilerinden oluştu.

Tüketici kredilerinin 300 milyar 63 milyon lirası konut!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından her hafta düzenli olarak şekilde bültende yer alan bilgilere göre, tüketici kredilerinin 300 milyar 63 milyon lirası konut kredilerinden oluştu.

Tüketici kredilerinin 300 milyar 306 milyon lirası konut!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından her hafta düzenli olarak yayınlanan bültendeki bilgilere göre, tüketici kredilerinin300 milyar 306 milyon lirası konut kredilerinden oluştu.

Evergrande tahvil kupon ödemelerini gerçekleştiremedi!

300 milyar dolar borcu olan ve faaliyetlerine devam edemeyen Evergrande'nin tahvil kupon ödemelerini yapamadığı iddia edildi. 

Çin'in emlak sektörü risk altında!

Bir zamanlar Çin'in en büyük gayrimenkul geliştiricisi olan Evergrande'nin, şu anda yaklaşık 300 milyar dolardan fazla borca sahip olması, şirketin batması tüm gayrimenkul sektörünün etkilenebileceği anlamını taşıyor. Peki uzmanlar ne diyor?

300 milyar Haberi

300 milyar

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği’nde (İDDMİB) yeni dönem öncesi bir araya geldi. Birlik tarafından; İskele Kalıp, Armatür, Valf, Vana, Endüstriyel İş Gereçleri, Musluk ve Tesisat Ekipmanları sektör toplantıları gerçekleştirildi. 

Hammadde fiyatlarının hızlı yükselişi ve düşüşü, enerji fiyatlarındaki artış, lojistik fiyatlarındaki değişimin sektörü olumlu ve olumsuz yönde etkilediğini söyleyen İDDMİB Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Tecdelioğlu, "Pandemi sürecinde ve devamında da Türkiye ekonomisi 250 milyar dolar ihracatı hep birlikte yaptık ve 300 milyar dolara giden yolda hepimiz çok çok önemli sektörleriz.” diye konuştu.

Tecdelioğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“Armatür sektörü katma değer olarak baktığımızda Türkiye ihracatının yaklaşık 7 katı katma değerli ihracat yapıyorsunuz. Türkiye ekonomisi için çok değerlisiniz. Sanayi için çok kıymetlisiniz. Ama bugüne kadar adınız, markanız, isminiz, derneğiniz sayesinde bilinir...