05 / 05 / 2024

32 milyon metrekare

32 milyon metrekare

Fransa, 32 milyon dönüm üzerinde yapılması planlanan Gaziantep-Kilis Yolu Ekolojik Yaklaşımlı Yerleşke Tasarımı için, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne 620 bin euro hibe desteği verdi...

Google'ın kurucu ortağı Larry Page, 32 milyon dolara ada aldı!

Google'ın kurucu ortağı Larry Page Porto Riko'daki bir ada olan Cayo Norte'yi satın aldı. Söz konusu adayı sessiz sedasız satın alan Page’in ada için 32 milyon dolar ödediği belirtildi.

32 milyon çalışanı ilgilendiriyor! Çalışma saatleri, yıllık izinler, ücretler değişecek...

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu, 32 milyon çalışanı doğrudan ilgilendiren iş kanunlarında değişiklik için ilk adımı attığını duyurdu.

Hazine arazilerinde son dakika! Kentsel dönüşüm için de kullanılacak: 144 milyon metrekare alan TOKİ'ye devredildi!

Hazine arazileri, yatırımların, enerji üretiminin, tarımın ve deprem sonrası kentsel dönüşümün desteklenmesi için kullanılacak. Bu kapsamda, her sene 20 milyon metrekare yüzölçümlü taşınmaz eğitim, tarım ve hayvancılık, turizm ve diğer amaçlı yatırımlar için ilana verilecek. 

Tahıl Koridoru ile 32 milyon ton tahıl taşındı! Buğday, arpa, mısır fiyatları nasıl etkilendi? Rakamlar açıklandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 1 Ağustos 2022-20 Haziran 2023 döneminde taşınan toplam tahıl miktarının 32 milyon ton olduğunu belirtti. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları nasıl etkilendi? İşte 25 Haziran 2023 fiyat listesi...

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekare!

Pamir-Soyuer 2022 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2022 yılı 1. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekare olarak sabit kaldı.

Ofis fiyatları düşüyor! Mega kent İstanbul'da 2,5 milyon metrekare ofis binası kullanılmayı bekliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, mega kent İstanbul'daki ofis alanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yazıcı, 2,5 milyon metrekare ofis alanının sahibini beklediğini söyledi.

20 milyon metrekare hazine arazisi yüzde 75 hibe desteğiyle kiraya verilecek!

Türkiye'deki atıl arazilerin ekonomiye kazandırılması için çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Bu kapsamda 21 ilde toplamda 20 milyon metrekare hazine arazisi kiralanacak. İşte detaylar...

Levent'te 32.5 milyon TL'ye satılık bahçeli ev! 

T.C. İstanbul 8. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktal ilçesi, Levent Mahallesi, 851 ada 98 parselde yer alan 848 metrekare alanlı bahçeli evi 32 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Elektrik faturalarında yeni tarife! 32 milyon aboneyi kapsıyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturalarıyla ilgili olarak, "Mesken aboneleri için düşük kademe limiti günlük 8 kWh olarak belirlenmiştir. Bu oran 32 milyon aboneyi kapsamaktadır" ifadelerini kullandı.

İstanbul Bebek'te 32 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Bebek'te yer alan daireyi 32 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Ravza Sitesi'nde 32 milyon TL'ye icradan satılık 2 müstakil ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Eyüpsultan Göktürk'ta yer alan 2 adet müstakil evi 32 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekare olarak sabit kaldı!

Pamir-Soyuer 2021 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2021 yılı 3. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekare olarak sabit kaldı.

Antalya'da 32.2 milyon TL'ye satılık 42 gayrimenkul!

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan 42 adet gayrimenkulü 32 milyon 205 bin 150 TL bedelle satışa çıkardı.

32 milyon metrekare Haberi

32 milyon metrekare

32 milyon dönüm üzerinde yer inşa edilecek,  Gaziantep-Kilis Yolu Ekolojik Yaklaşımlı Yerleşke Tasarımı için, Fransa Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne 620 bin euro hibe desteği verdi. Protokol, Fransa Dış Ticaret Bakanı Nicole Bircq ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey arasında  İstanbul’daki Fransız Sarayı’nda...