28 / 04 / 2024

37. Yapı Fuarı hekim holding şirketlerinin hangisi katılıyor

37. Yapı Fuarı hekim holding şirketlerinin hangisi katılıyor

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı'nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor...

Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir başladı!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, bu yıl ziyaretçilerine kapılarını 20. kez açtı. 37 yıldır düzenlenen Yapı Fuarları – Turkeybuild, ulusal ve uluslararası alanda yapı malzemesi sektörüne büyük katkılar sağlıyor.

37. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 106 bin 537 ziyaretçiyi ağırladı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 106.537 ziyaretçiyle buluşturdu.

Ege Vitrifiye, 37. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Ege Vitrifiye, banyolarda modern ve ideal çözümler sunmayı hedefleyen ve sadece zarafeti ile değil, benzersiz tasarımları ile de banyolarında modern bir atmosfer yakalamak isteyenlere Yapı Fuarı’nda alternatifler sundu.

Ege Seramik, Spring Collection ile Yapı Fuarı’nda yer aldı!

Türk yapı sektörünün önemli fuar organizasyonlarından biri olarak kabul edilen İstanbul Yapı Fuarı 06-10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde 37. kez misafirlerini ağırladı.

ÇATIDER 37.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'da yoğun ilgi gördü!

37.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün liderlerini buluşturdu. Yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’a 27 üye firması ile birlikte katılan ÇATIDER katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Penta standı bu yıl 37. si düzenlenen Yapı Fuarı’nda büyük ilgi gördü!

Penta, Yapı Endüstri Merkezi tarafından organize edilen ve bu yıl 37. si düzenlenen Yapı Fuarı- Turkey Build 2014’de yer alan ve en çok ilgi çeken standında sektör profesyonelleriyle buluştu...

Fikri Işık, 37. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'u ziyaret etti!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği ’ nin davetlisi olarak " 37. Yapı Fuarı -Turkeybuild İstanbul ”u ziyaret etti...

37. Yapı Fuarı'nda Altın Mıknatıs Ödülleri sahiplerini buldu!

6 Mayıs 2014 günü kapılarını ziyaretçilerine açan 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’da Güney Kore – Türkiye İnşaat Forumu gerçekleştirildi, Altın Mıknatıs Ödülleri sahiplerini buldu.

37.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün liderlerini buluşturdu!

37.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün liderlerini buluşturdu. Yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’a 27 üye firması ile birlikte katılan ÇATIDER katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

37. Yapı Fuarı -Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı!

TÜYAP-Büyükçekmece'de YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarın açılışında konuşan YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, her yıl olduğu gibi bu yıl da yapı sektörünün kalbinin 'Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul' fuarında atacağını söyledi.

37. Yapı Fuarı -Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı!

Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen "37. Yapı Fuarı -Turkeybuild İstanbul" da Kaya Yapı Ürünleri hakkında bilgi verdi...

Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul açıldı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı. Fuar, 81.000 metrekarelik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini bir araya getirdi.

Eryap'tan Yapı Fuarı'nda küresel ısınmaya karşı destek çağrısı!

Eryap, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 37.’si gerçekleşen Yapı Fuarı TurkeyBuild 2014’te enerji tasarrufu ve kaliteli yaşam için “Doğru Yalıtım”a dikkat çekiyor.

37. Yapı Fuarı hekim holding şirketlerinin hangisi katılıyor Haberi

37. Yapı Fuarı hekim holding şirketlerinin hangisi katılıyor

Hazır yapı sektörüne kazandırdığı ilkleri ile sektörün öncülüğünü üstlenen Hekim Holding şirketleri, sektörün tüm paydaşlarını buluşturan Yapı Fuarı'na 4 şirketiyle birden katılıyor. Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı'nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor. 


Konuyla ilgili görüş bildiren Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi, İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Aydan Hekim; fuarda sektöre yön gösteren yenilikçi ürünler sunacaklarını belirtti. 

Hekim; "Bu yıl; Prefabrik Yapı, Türkiye'de bir ilk olan 8 katlı hafif çelik yapılar ve dev hangar konstrüksi^ yonlarını ziyaretçiler l ile buluşturacak. 


fözge Yapı; soft 1 mimari yapısı ile HP harmanlanan bir konut projesi ile p dikkatleri üzerine ljfe çekecek. Hebo Yapı, Mİ konteyner ve kabin ağırlıklı ürünleri ile katılım...