05 / 05 / 2024

380 bşn metrekare dev şehir parkı nerede

380 bşn metrekare dev şehir parkı nerede

Başakeşhir Yeni Merkez projesi "3. Köprü yolu bağlantı kavşağı nerede?" sloganıyla tanıtılıyor. Yapılan hesaplamalarla yeni merkezden yola çıkan bir araç Anadolu Yakası’na sadece 15 dakika’da ulaşabilecek.

Galatasaray Florya'daki arazisini satıyor! Kulübün kasasına 400 milyon dolar girecek! 

Galatasaray, Florya'daki arazisini satışa çıkardı. Bu satışla birlikte, kulübün kasasına 400 milyon doların üzerinde bir para girecek. 

 OSB arazilerinin satış değeri Boğaz'daki lüks yalıları bile geride bıraktı!

Organize Sanayi Bölgeleri'nde kira artışları yüzde 150 oranlarına yaklaştı. Bölgedeki metrekare satış fiyatı da Boğaz'daki yalı fiyatlarını aşarken, Marmara Bölgesi söz konusu fiyat artışında açık ara başı çekiyor.

Arsa ve tarla yatırımlarına ilgi artıyor! İznik'te metrekare birim fiyatları 10 bin liraya yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Gürcan Sütlüdere, İznik bölgesindeki gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Sütlüdere, göle yakın yapılaşma hakkı olan arsa niteliğindeki taşınmazların metrekare birim değerlerinin  8 bin TL ile 10 bin TL arasında değişkenlik gösterdiğini belirtti.

Rusya'da sosyal konutların metrekare fiyatı yüzde 4 arttı!

Rusya İnşaat Bakanlığı’nın, sosyal yardım kapsamındaki konut alımları için belirlediği standart konut metrekare fiyatı 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren yüzde 4 arttı.

İstanbul'da deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş!

İstanbul'da günümüzde arsa fiyatları zirveyi görürken 1941 yılında deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş...

Foça'da konutların metrekare fiyatı 70 bin TL'ye çıktı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Uzmanı Oğuzhan Karaarslan, İzmir Foça’da konut fiyatlarının 40-70 Bin TL/metrekare, tarla fiyatlarının da; 1000-12 bin TL/metrekare aralığında değiştiğini söyledi.

Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti!

İstanbul Anadolu Yakası ve Bağdat Caddesi, son dönemlerde gayrimenkul yatırımcıları için de öncelikli hedefler haline geldi. Açıklanan rakamlara göre, Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti.

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

Dolarla kiraya verenlerin sayısı arttı, İstanbul’da ofis kiraları metrekare başına 20 doları aştı!

Türkiye’nin en büyük kenti ve iş dünyasının kalbi sayılan İstanbul’da ofis kiralarının metrekare başına 20 doları geçtiği ortaya çıktı.

1 dönüm kaç metrekaredir? Dönümün metrekare hesabı nasıl yapılır?

Arsa, bahçe ve tarla gibi alanların ölçümünde kullanılan dönüm terimi daha çok halk arasında kullanılmaktadır ve alanı tarif ederken kolaylık sağlamaktadır. Peki, 1 dönüm kaç metrekaredir? Dönümün metrekare hesabı nasıl yapılır? İşte detaylar…

Metrekare nasıl hesaplanır? Dikdörtgen ve yuvarlak odaların metrekare hesaplaması nasıl yapılır?

Metrekare hesaplama işlemi genellikle ev alırken vatandaşların başını ağrıtsa da oldukça kolaydır. İşte, Metrekare nasıl hesaplanır? Dikdörtgen ve yuvarlak odaların metrekare hesaplaması nasıl yapılır? sorularının yanıtları…

İzmir Urla’da konutların metrekare fiyatları 30 bin TL'ye çıktı!

Egenin incisi İzmir’in dikkat çeken bölgeleri arasında yer alan Urla’da da konutların metrekare fiyatı 12 bin lira ile 30 bin lira arasında değişiyor.

Bodrum'da 380 kaçak yapı yıkıldı! 1600 yapı hukuki süreçte!

Bodrum’da doğanın korunması, vahşi yapılaşmanın önüne geçilmesi ve imara aykırı yapılaşma ile mücadele için başlatılan “Kaçak Yapılaşma ile Mücadele Seferberliği” hız kesmiyor. Bölgede, 2019 Nisan ayından bu yana 380 yapının yıkımı yapıldı. 

380 bşn metrekare dev şehir parkı nerede Haberi

380 bşn metrekare dev şehir parkı nerede

"3. Köprü yolu bağlantı kavşağı nerede?" sloganıyla tanıtılan Başakşehir Yeni Merkez projesi adı altında Başakşehir'de kurulan yeni kent meydanı yeni yollarla mesafe kavramını değiştirecek.


3. Köprü ve otoban projesinin bağlantı güzergahı üzerinde bulunan Başakşehir Yeni Merkez projelerin tamamlanmasıyla İstanbul’un dört bir yanına ulaşmak sadece dakikalar alacak. Başakşehir’in yeni merkezinden yola çıkan bir araç Anadolu Yakası’na sadece 15 dakika’da ulaşabilecek.


Başakşehir Yeni Merkez, bağlantı yollarının da devreye girmesiyle İstanbul’un ulaşımı en rahat noktası haline gelecek. Meydana araçlarıyla gelmek isteyenler için binlerce araçlık otopark meydanı inşa edilecek.


Web: http://basaksehiryenimerkez.org

Esra Nur...