20 / 05 / 2024

39.Yapı Fuarı bugün başlıyor

39.Yapı Fuarı bugün başlıyor

39 yıldır Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul bugün kapılarını açıyor. 14 Mayıs’ta sona erecek fuarı 111 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor

Rakamlar değişti! Yapı kredi bugün duyurdu! Emekli promosyonunda çılgın rakam

Yapı Kredi'den emekli promosyon rakamları bugün yeniden güncellendi.. İşte Yapı Kredi'nin Eylül ayı emekli promosyon rakamları...

44. Yapı Fuarı yarın başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörünün, yerli ve yabancı temsilcilerin iş birliği platformu Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul yarın başlıyor. 

TOKİ 39 ilde 145 konut ve 19 ilde 57 iş yerini bugün satıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 39 ilde bulunan 145 konut ve 21 ilde yer alan 57 iş yeri satışa çıkarıyor. Müzayede, iki oturum şeklinde gerçekleştirilecek. İlk oturum bugün ve ikinci oturum ise yarın yapılacak. 

İstanbul'da zamlı ulaşım bugün itibari ile başladı!

İstanbul'da toplu ulaşım ücretlerine yüzde 35 zam yapıldı. Bugün uygulamaya konulan yeni toplu ulaşım tarifesine göre, 2,60 lira olan tam elektronik bilet 3,50 lira, 1,25 lira olan öğrenci bileti 1,75 lira, 205 lira olan tam mavi kart 275 lira, 40 lira olan öğrenci mavi kartı 50 liradan satılıyor.

Gaziantep BUİLDEAST Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

Gaziantep'te kincisi düzenlenecek BUİLDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri fuarı bugün kapılarını açıyor.

2019 Temmuz ayı kira artış oranı bugün açıklanacak!

Gayrimenkul kira sözleşmesi Temmuz ayında yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı bugün saat 10:00'da TÜİK tarafından açıklanacak.

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Adana 3. Gayrimenkul Fuarı bugün açılıyor!

Adana’da 3. kez düzenlenen Gayrimenkul Fuarı kapılarını bugün açacak. Adana Gayrimenkul Fuarı, 3 gün sürecek.

Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor!

Yapı sektörünü bir araya getiren Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor. Fuarcılık şirketi ITE Group, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı- Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir’i düzenliyor.

Konya Gayrimenkul Fuarı bugün başlıyor!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş tarafından gerçekleşecek Konya Gayrimenkul Fuarı bugün başlıyor. 60 inşaat şirketinin katılacağı fuar, ayın 14'üne kadar devam edecek.

Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı bugün başladı!

Bu yıl ilk kez gerçekleşecek Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı bugün başladı. Ayın 7'sine kadar devam edecek fuar 25 bin metrekarelik alanda gerçekleşiyor.

Beton İstanbul 2017 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi bugün!

Kalite Fuar Yapım A.Ş. ve Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından düzenlenecek Beton İstanbul 2017 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi bugün başlıyor. Hazır beton ve inşaat sektörü ile tedarikçiler bir araya gelecek.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı bugün başlıyor!

Samsun'da, TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen Samsun Mobilya Dekorasyon 2017 Fuarı bugün açılıyor. Fuarda, "Samsun Markasını" yukarılara taşımak hedefleniyor.

39.Yapı Fuarı bugün başlıyor Haberi

39.Yapı Fuarı bugün başlıyor

39 yıldır Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul bugün kapılarını açıyor. 14 Mayıs’ta sona erecek fuarı 111 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor


YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen, dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan, Türkiye'nin de içinde bulunduğu Balkanlar, BDT ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 39 yıldır yapı dünyasının uluslararası buluşma noktası olmayı sürdürüyor. Bu yıl 10-14 Mayıs'ta Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuar, 100.000 metrekarelik 14 salon ve açık alanda, 1.250 üretici firmanın en yeni malzemelerini, teknoloji ve hizmetlerini 111.000 ziyaretçiyle buluşturacak. Bu yıl içeriği daha da zenginleştirilen "İş Geliştirme Platformu" etkinlikleriyle 39. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, sektöre yeni...