08 / 05 / 2024

3.havalimanı 1.etap açılış

3.havalimanı 1.etap açılış

İstanbul' daki yeni havalimanında zemin çalışmaları hızla devam ediyor İlk etap 29 Ekim 2017' de hizmete girecek İstanbul' daki yeni havalimanında zemin çalışmaları sürüyor..

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

KKTC Ercan Havalimanı'nın yeni terminali yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa'da yapım çalışmaları tamamlanan havalimanının açılışını 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde yapacak.

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 1. Etap başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Tokatköy 1. Etap için yer teslimi gerçekleştirildi. İşte Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 1. Etap projesine ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap başlıyor!

İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap yer teslimi  İnş. Tic. ve San. A.Ş. & Misek İnş. Tic. ve San. A.Ş. Adi Ortaklığı'na yapıldı.

Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor! İlk uçak iniş yaptı! 

Deniz dolgusu ile inşa edilen havalimanlarından biri olan Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışı bugün yapılıyor. Türkiye'nin ikinci denize dolgu havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı, 45 metre genişlik ve 3 bin metre uzunluğundaki pistiyle dikkat çekiyor. 

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi 3 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te hayata geçirilecek olan Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 3 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

Banu Evleri Bahçekent 1. Etap satılık!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri Bahçekent 1. Etap projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projenin kısa sürede satışa çıkması planlanıyor. İşte Banu Evleri Bahçekent 1. Etap satılık daire fiyatları...

Bursa, Konya ve Tunceli'deki 3 müze açılıyor!

Bursa, Konya ve Tunceli illerinde restorasyon çalışmaları tamamlanan 3 müze hizmete açılıyor.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 3 Aralık'ta açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2021 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklama yeni CSO binasının 3 Aralık’ta açılacağını açıkladı.  

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı 3 gün sonra açılıyor!

Tüm dünyayı derinden etkileyen Kovid-19 salgını sebebiyle test sürüşleri geciken Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu, 28 Ekim tarihinde açılıyor...

Hatay Payas Çağlalık 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 1. Etap projesinde yer alan 2 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti bugün açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti bugün açılıyor. İstanbul Havalimanı’nda saatlik uçak iniş kalkış kapasitesin 80‘den 120’ye ulaşacak 3. bağımsız pistin yanı sıra, yapılan törende cami ve devlet konuk evinin de açılması planlanıyor.

3.havalimanı 1.etap açılış Haberi

3.havalimanı 1.etap açılış

Türkiye'yi ve İstanbul'u dünya hava trafiğinin en önemli merkezi konumuna getirmesi beklenen İstanbul'daki yeni havalimanında zemin çalışmaları hızla devam ediyor İlk etap 29 Ekim 2017'de hizmete girecek istanbul'daki yeni havalimanında zemin çalışmaları sürüyor. 


Türkiye'nin stratejik projesini inşa eden Cengiz, Mapa, Limak, Kolin ve Kalyon konsorsiyumu tarafından kurulan icracı ve imtiyaz sahibi şirket IGA (istanbul Grand Airport) Havalimanı İsletmesi AŞ, zemin çalışmalarını ince eleyip sık dokuyarak sürdürüyor. Firma yetkilileri yaklaşık 76,5 kilometrekarelik arazide zemin çalışmalarının titizlikle ilerlediğini belirtti.


Projenin jeoteknik raporu, alanlarında uzman uluslararası danışmanlar ve profesörler tarafından hazırlanırken, bölgede zemin etudu çalışmalarının başladığı tarih olan mart 2014'ten bugüne toplam 780 zemin etuüt sondajı yapıldı. Çalışmaların yerli ve yabancı uzman personel tarafından yöneltildiği belirtildi. Dünyanın en büyük havacılık merkezi olması hedeflenen İstanbul...