20 / 07 / 2024

500 bin şişeden bina

500 bin şişeden bina

1,4 milyon dolara mal olan binada 500 bin bira ve şarap şişesi kullanıldı. ABD'nin Las Vegas kentinde inşa edilen bina, Scot McCombs tarafından yapıldı...

İslam Memiş bu kez gram altında 3 bin 500 TL için resmen tarih verdi! Elinde avucunda altın olanlar hemen bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Mayıs'ın 'gümüş' ayı olarak geçtiğini belirtti. Memiş, gram altında 3 bin 500 TL için de resmen tarih verdi.

Hiç evi olmayana 500 bin TL konut desteği! 2024 yılı konut desteği nasıl, nereden alınır?

Dar gelirli aileler için çalışmalarını sürdüren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hiç evi olmayan vatandaşlara 500 bin TL'ye kadar konut desteği sağlıyor. Peki 2024 yılı konut desteği nasıl, nereden alınır?

Hiç evi olmayanlara bakanlıktan 500 bin TL'ye varan konut desteği! Konut desteği nasıl alınır 2024?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı evi olmayan vatandaşlara 500 bin TL'ye kadar konut desteği veriyor. Peki Aile Bakanlığı'nın konut desteği nasıl alınır?

0.69 faizli konut kredisi hesaplama tablosu! İşte 500 bin, 750 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri!

0.69 faizli konut kredisi müjdesinin gelmesinden sonra pek çok kişi de aylık taksitleri merak etmeye başladı.  İşte 500 bin, 750 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri...

Ev almak isteyenlere 500 bin TL'lik konut desteği! Şartlar tek tek açıklandı, kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 500 bin liralık konut desteği için de düğmeye basmıştı. Peki Aile Bakanlığı'ndan 500 bin TL'lik konut desteği nasıl alınır? 500 bin TL'lik konut desteği için kimler başvurabilir? 

Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor!

Yunanistan'da 'altın vize’ 5 senelik oturum izninin dışında sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı da tanıyor. Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor...

Devlet, eşi vefat eden kadınlara konut desteği veriyor! 500 bin TL'lik destek için işte bu şartlar aranıyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eşi vefat eden kadınlara konut desteği verileceğini açıkladı. 500 bin TL destek sağlanacak proje ile bilgileri bakanlığın resmi sitesinden yayımlandı. İşte detaylar...

Depremzedelere konutlar için 800 bin TL, iş yerleri için 500 bin TL faizsiz kredi verilecek! Bakan açıkladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi çerçevesinde kendi yapısını yerinde yapacak depremzedelere konutlar için 500 bin lira, iş yerleri için 250 bin lira hibe verileceğini açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Garanti BBVA'dan konut kredisi kampanyası! 500 bin TL için vade oranı açıklandı!

Garanti BBVA, ev almak isteyen müşterileri için 20 yıl vadeli konut kredisi maliyet hesaplama tablosunu kullanıma sundu. 500 bin TL'ye kadar olan konut kredisi için 240 ay vadeli taksit seçeneği sunulmaktadır.

İstanbul'da 3 milyon 500 bin kişi kötü zeminde yaşıyor!

İstanbul'da zemini kötü bölgeler, kent genelinin yüzde 15'ini kapsamıyor. Fakat bu alanlarda milyonlarca kişi yaşıyor. 3 milyon 500 bin kişinin kötü zeminde yaşadığı açıklanırken, Jeolog Prof. Dr. Haluk Eyidoğan acilen yeni imar planlarına ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Citroen C3'ün indirimli fiyatı piyasayı salladı! 500 bin liranın altında... İşte 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Citroen C3'in  Ekim ayı fiyatları dikkat çekti. Sıfır otomobillerin fiyatlarının günde güne arttı şu dönemde 500 bin liranın altında araba bulmak neredeyse imkansız hale geldi..

Milyarder Bitcoin yatırımcısıdan şoke eden açıklama! Bitcoin 500 bin dolar olacak dedi, ortalık karıştı!

Milyarder yatırımcı Mike Novogratz, kripto para piyasasında meydana gelen son çalkantının “tam teşekküllü bir kredi krizi” olduğunu açıkladı. En kötünün geride kalacağını belirten Novogratz'ın Bitcoin'in 500 bin dolar olacağını açıkladı.

Çiftçilere müjde! 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL'lik destek veriliyor! İşte genç çiftçi kredisi başvuru şartları!

Ziraat Bankası, çiftçilik yapmak isteyen milyonlarca kişinin yüzünü güldürecek desteklerini açıkladı. Banka, 'Genç Çiftçi Kredisi ile Ziraat’in Desteği Benimle' sloganıyla tarım alanındaki genç sayısını artırmak amacıyla 500 bin liraya ulaşan 2 yıl geri ödemesiz kredi fırsatını hayata geçirdi.

500 bin şişeden bina Haberi

500 bin şişeden bina
ABD'nin Las Vegas kentinde yaşayan mimar Scott McCombs, kumarhane ve otellerden toplanan 500 bin bira ve şarap şişesi ile bina inşa etti. Bina 1,4 milyon dolara mal oldu. 2 bin 787 metrekarelik binada kullanılan 131 ton ağırlığındaki şişeler geri dönüşüm teknolojisiyle diyorit taşı denilen yapı malzemesine...