02 / 05 / 2024

540/4 Parsel ne kadar ön talep aldı

540/4 Parsel ne kadar ön talep aldı

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan 127 bin metrekarelik alanda Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen ticaret portalı 540/4 Parsel ön talep döneminde büyük ilgi gördü.

İstanbul Pendik'e 138 odalı yeni otel geliyor!

İstanbul İli Pendik İlçesi Orhangazi Mahallesi 10375 Ada 3-4 parsel sınırları içerisinde Demirtaş İnşaat tarafından 138 oda ve 288 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulup işletilmesi planlanıyor.

Herkes zam beklerken BMW ters köşe yaptı! İşte BMW 4 Serisi fiyatı...

BMW, ekim ayı kapsamında belirlediği fiyat listelerini tek tek paylaşmaya başladı. Son olarak, 3 Serisi’nin fiyat listesini paylaşan BMW, şimdi de 4 Serisi’nin fiyat listesini resmi internet sitesinden duyurdu. BMW’nin paylaştığı fiyat listesine bakıldığında 4 Serisi’ne ekim ayı kapsamında zam gelme

BMW’den 4 Serisi müjdesi! 4 Serisi’ne bu ay zam gelmedi!

Geçen ay 4 Serisi’ne astronomik bir zam yapan BMW, bu ay 4 Serisi modellerinden birine sahip olmak isteyenlere müjdeli bir haber vererek zam yapmadığını açıkladı. BMW, yaptığı açıklamada 4 Serisi’nde ağustos ayı fiyatlarıyla yola devam edeceğini duyurdu.

Babamdan kalan hissemi nasıl satarım? 1/4 hisse ne demek?

Miras hukuku karmaşık işlemleri ve süreçleri oluşturur. Bunlardan biri de babadan kalan hissenin satılma durumudur. Hisseli tapu satışları, belirli şartları gerektirdiği için usulünce yapılması gerekir. Bu noktada 1/ 4 hissenin ne anlama geldiği de önemlidir. Hisseli miras ile ilgili detaylar...

BMW 4 Serisi’ne resmen tarihi zam geldi! 4 Serisi tamı tamına 529 bin 200 TL zamlandı!

BMW, merakla beklenen 4 Serisi’nin ağustos ayı fiyatını yayımladı. BMW’den yapılan açıklamaya göre, 4 Serisi’ne ağustos ayında tamı tamına 529 bin 200 TL zam geldi.

Merakla beklenen BMW 4 Serisi’nin yeni fiyatı belli oldu!

Türkiye’de en çok sevilen ve en çok satılan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, 4 Serisi’nin yeni fiyat listesini yayımladı. BMW 4 Serisi’ne sahip olmak isteyenler bu aracın yeni fiyatını ve teknik özelliklerini arama motorlarında aratmaya başladı.

Beyoğlu Camiikebir Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Camiikebir Mahallesi, 3585 Ada 4 Parsel İle Yol Ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tapusu olan herkes hemen baksın! Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı! 

Tapusu olan herkes hemen baksın... Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı... 

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyası için son 4 gün!

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyası için artık son 4 güne girildi. Pek çok kişinin başvurduğu kampanya 31  Mayıs 2023 tarihinde sona erecek.

Avrupa’da haftalık çalışma süresi 4 güne indi! İşte haftada 4 gün çalışan ülkeler!

Pandeminin ardından evden çalışma gibi esnek modeller yaygınlaşırken, bazı Avrupa ülkeleri haftalık 4 gün çalışma sistemine geçti. Bazı ülkelerde ise pilot uygulamalar devam ederken, kısa çalışmanın iş verimini artırdığı belirtiliyor.

Sporcuların tercihi Samsung Galaxy Watch 4'e çılgın indirim! Fiyatı birden düştü! 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Samsung'un en çok tercih edilen akıllı saatleri arasında yer alan  cihazlardan biri olan Samsung Galaxy Watch 4'e flaş bir indirim yapıldı. Fiyatı birden düştü. Peki, Samsung Galaxy Watch 4 fiyatı ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Tapuda 1/4 hisse ne demek? Babadan miras kalan hissemi nasıl satarım?

Tapuya dair belli başlı kullanılan terimler, kalıplar vardır. Bunlar ne anlama gelir? İşte tapu ve hisseli tapu hakkında merak edilen detaylar!

Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan 8604 ada 4 parsel, 8604 ada 1 parsel ve 8603 ada 1 parsellerde yer alan gayrimenkullerinin değerleri belli oldu. Peki Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli parsellerinin değerleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

540/4 Parsel ne kadar ön talep aldı Haberi

540/4 Parsel ne kadar ön talep aldı


Bugün açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak olan projede yer alan 220 ticari üniteye 5 binin üzerinde ön talep geldi. Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Bu yoğun ilgi Türkiye'de bir kriz ya da durgunluk olmadığının insanların halen ekonomiye ve istikrara olan güveninin en güzel kanıtı" dedi.


Emlak Konut GYO ile Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen 540/4 Parsel bugün açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor.


İkitelli Sağlık Kenti ile Kayaşahir Uydu Kenti'nin tam ortasında yer alan 540/4 Parsel'in içerisinde toplam 220 ticari ünite bulunuyor. Bu üniteler arasında 96 adet doğrudan cadde girişli dükkan ve mağazalar, 15 adet geniş teraslı cafe ve restoran, 91 adet VIP girişli modüler birleştirilebilir ofis, bir adet tematik kreş...