15 / 05 / 2024

8 ilde hes kamulaşması

8 ilde hes kamulaşması

Bakanlar Kurulu’nun HES’ler için acele kamulaştırma kararlarına yenileri eklendi. Ancak bu kez her HES için ayrı ayrı karar yerine tek bir bakanlar kurulu kararı alındı.

Belediyeden iki ilde satılık 8 arsa! 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Edirne ve Bayburt'ta yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 26 Mart ve 8 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Belediyeden iki ilde kiralık 8 iş yeri!

İki ilde bulunan toplam 8 iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu ihaleler 24 Ocak ve 25 Ocak tarihlerinde yapılacak.

Belediyeden 2 ilde satılık 8 gayrimenkul!

Yatağan ve Havran Belediye Başkanlığı 2 ilde yer alan 8 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihaleler 11 ve 15 Ocak tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan iki ilde satılık 8 arsa ve 3 arazi!

Milli Emlak Müdürlüğü Konya Ahırlı'da 2 arazi ve 8 arsa, Muğla Seydikemer'de ise 1 adet arazi satacak. Satış ihaleleri 8 Ocak ve 11 Ocak'ta yapılacak.

Motorine bir indirim daha geldi! Hangi ilde benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? Tek tek açıklandı! 

Brent petrol fiyatının 80 doların altına gerilemesinin ardından akaryakıtta peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı. Motorine ikinci indirim de bugün geldi. Peki hangi ilde benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar? İşte BP, Opet, Shell, Total, PO 8 Aralık 2023 fiyat listesi... 

Milli Emlak Şefliği o ilde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak. İlgili taşınmazların fiyatları açıklandı.

TOKİ o ilde 304 konut ve 8 iş yeri inşa edecek!

Muğla Seydikemer'de TOKİ tarafından inşa edilecek projenin çalışmaları başladı. 304 konut ve 8 iş yerinden oluşacak projenin Seydikemer’e hayırlı olmasını dileyen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “TOKİ konutları, en kısa zamanda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecektir” dedi.

Bu ilde 8 taksitle KDV'den muaf iş yeri satılacak!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Büyükkovanağzı Mahallesi'nde yer alan iş yerini 8 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 222 metrekare alana sahip.

Belediye bu ilde 8 taksitle iş yeri satıyor!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya'da 8 taksitle iş yeri satacak. İş yerinin satış ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

O ilde Milli Emlak'tan 12 adet satılık arazi! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatı! 

Yozgat Çayıralan Milli Emlak, Yozgat ili, Çayıralan ilçesi, Turluhan ve Güzelyayla mevkiinde yer alan 12 adet araziyi peşinde yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Yozgat Çayıralan'daki arazilerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ, 8 ilde konut teslimine başladı! Toplam 1779 konut hak sahiplerine teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) inşasını bitirdiği 1779 sosyal konutun hak sahiplerine teslim edilmeye başlandığını ifade etti.

Kızılay’dan KPSS şartsız personel alımı! 8 ilde 21 farklı kadro için alım yapılacak! Acele eden işi kapacak!

​​​​​​​Kızılay birçok ilde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 8 farklı şehir için 21 farklı kadroda alım yapılacağını açıklayan kurum, başvuru yapacak adaylardan KPSS puan şartı aramıyor.

Milli Emlak bu ilde 3 arsa satacak! Hem de yüzde 25 peşinat 8 taksitle!

Aksaray Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aksaray Merkez'de yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor.

8 ilde hes kamulaşması Haberi

8 ilde hes kamulaşması

Buna göre, Adıyaman, Artvin, Denizli, Erzincan, Kastamonu, Siirt, Tokat ve Zonguldak’ın ilçelerinde yapılacak 8 ayrı HES için 263 ayrı parsel acele kamulaştırılacak.


Hidroelektrik Santralleri (HES) için yapılan acele kamulaştırma kararları hız kesmedi, ancak yöntem değişti. HES kamulaştırmaları da Torbaya girdi. Bakanlar Kurulu’nun HES’ler için acele kamulaştırma kararlarına yenileri eklendi. Ancak bu kez her HES için ayrı ayrı karar yerine tek bir bakanlar kurulu kararı alındı.Buna göre, sekiz ayrı ilde yapılacak HES’ler için toplam 263 parselde yer alan taşınmazlar acele kamulaştırılacak. Bakanlar Kurulu’nun 10 aralık tarihini taşıyan torba acele kamulaştırma kararı dün yayımlandı. Buna göre; yeni acale kamulaştırmalar Adıyaman, Artvin, Denizli, Erzincan, Kastamonu, Siirt, Tokat ve Zonguldak illerinde yapılacak. Bakanlar Kurulu kararının ekindeki listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları...