17 / 05 / 2024

80. Yıl Cumhuriyet Şehir Stadyumu nerede

80. Yıl Cumhuriyet Şehir Stadyumu nerede

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Öner, stadyumun depreme dayanıklı olup olmadığı konusunda bir süre önce teknik çalışma yapıldığını, bunun sonucunda stadın depreme dayanıksız olduğunun ortayaçıktığını belirtti.

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi bu yıl ihaleye çıkıyor! İki büyükşehir arası 80 dakikaya iniyor!

Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi'nin bu yıl ihaleye çıkacağını müjdeledi. İşte Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi ile ilgili detaylar...

Merkez Bankası az önce resmen açıkladı! Dolar kuru yıl sonunda işte tam bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası , piyasanın dolar, faiz, enflasyon ve büyüme beklentilerini kapsayan ve merakla beklenen mart ayı anketini yayımladı. Peki dolar kuru yıl sonunda ne kadar olacak? 

Merkez Bankası açıkladı! Dolar yıl sonunda işte bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından yayımlanan 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre; yıl sonu enflasyon beklentisi Şubat'ta yüzde 42,04'den yüzde 42,96'ya çıktı, ayrıca yıl sonu doları/TL beklentisi de 40,02 TL şeklinde oldu.

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

1942 yılında İstanbul Fatih'in imar planı hazırlanmış!

1942 yılında Cumhuriyet'in 500'üncü yıldönümüne özel İstanbul Fatih'in imar planı hazırlanmış. Projenin 11 senede tamamlanması planlanmış...

Merkez Bankası'ndan yıl sonu dolar, faiz ve enflasyon açıklaması! Son dakika gelişmesi...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından Piyasa Katılımcıları Anketi yıl sonu dolar kuru tahmini, faiz ve enflasyon beklentisi açıklandı.

TCMB Başkanı Erkan resmen açıkladı! Yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 65 olarak güncellendi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan'dan son dakika yıl sonu enflasyon açıklaması geldi. Erkan yıl sonu enflasyon tahmini orta noktalarını 2023 için yüzde 65 olarak açıkladı.

Cumhuriyet'in 100. yılına özel 5 TL'lik madeni hatıra parası basıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılına özel 5 TL madeni tedavül hatıra parası basıldığını açıkladı. Buna göre "5 Türk lirası" hatıra parası 29 Ekim'de yarın tedavüle sunulacağı kaydedildi.

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Cumhuriyet'in 100. yılına özel başlatılan indirim furyasına otellerde dahil oldu! TÜROB resmen açıkladı, indirim geliyor

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin, otellerin Cumhuriyet'in 100. yılında enflasyonla mücadele kampanyası kapsamında indirime gideceğini ilan etti.

Narlıbahçe Evleri'nde Cumhuriyetin 100. yılına özel kampanya! Tüm dairelerde 100 bin TL indirim fırsatı!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Tüm daireler için 100 bin TL indirim fırsatı ve 10 daire için de ekstra yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Dolar yıl sonunda bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Son dakika Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Ekim ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ni yayımladı. Ankete göre yıl sonunda dolar beklentisi açıklandı. Peki yıl sonu dolar beklentisi ne oldu? İşte Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisi...

80. Yıl Cumhuriyet Şehir Stadyumu nerede Haberi

80. Yıl Cumhuriyet Şehir Stadyumu nerede


 Ardahan'daki 80. Yıl Cumhuriyet Şehir Stadyumu'ndaki faaliyetlerin, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle durdurulduğu belirtildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Öner, stadyumun depreme dayanıklı olup olmadığı konusunda bir süre önce teknik çalışma yapıldığını, bunun sonucunda stadın depreme dayanıksız olduğunun ortayaçıktığını belirtti.


Özgür...