17 / 05 / 2024

81 il yatırım

81 il yatırım

Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, projelerine, yatırımlarına ve yaşamına dair özel açıklamalarda bulundu. Turanlı, 81 ili kapsayan yatırım hedeflediğini belirtti.

Elinde dolar tutanlara Mert Başaran'dan net açıklama! Yatırım aracı değil!

Ekonomist Mert Başaran, dolar yatırımı yapanlara 'dolar bir yatırım aracı değil' diyerek yatırımcıları uyardı. Peki neye yatırım yapılmalı? En çok kazandıran yatırım aracı hangisi?

2004 ve sonrası doğumlu gençler 'Konut yatırım aracı değil' diyor! Peki neden?

Son zamanlarda konut yatırımı ile ilgili analizler ve açıklamalar yakından takip ediliyor. 23,8 bin takipçili İnşaat Mühendisleri isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından "2004 ve sonrası doğumlu gençler 'Konut yatırım aracı değil' diyor" açıklamasında bulundu ve nedenini anlattı. İşte o paylaşım

Bu il ve ilçelerden ev alanlar köşeyi döndü! Konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Yatırımını konut üzerinden yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken ilk nokta konutun semti, ili veya ilçesi. Peki konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Ankara'da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

Ankara'da yatırımcıların en çok hangi ilçelere yatırım yaptığı belli oldu. İşte Ankara'nın en gözde yatırım yerleri...

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

Altın değil, dolar hiç değil... İslam Memiş asıl buna yatırım yapın dedi! Yer yerinden oynadı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararını açıkladıktan sonra yatırımcılara açıklamalarda bulunarak asıl yatırım yapılması gereken yatırım aracını açıkladı.Altın değil, dolar hiç değil...

81 ile yatırım ofisi kurulacak!

Önümüzdeki ay detayları duyurulacak ekonomik reform paketi kapsamında 81 ile yatırım ofisi kurulacak.  Fabrika için arazi tahsisinden ruhsata kadar her türlü işlem tamamlanabilecek.

5 ilçe için yatırım müjdesi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, İstanbul'un Esenyurt ve Arnavutköy ilçelerinde, Ankara'nın Çubuk ilçesinde, Adana'nın Yumurtalık ilçesinde ve Bursa'nın Gemlik ilçesinde yer alan bazı araziler münferit yatırım amacıyla belirlenen şirketlere tahsis edildi.

Bankaya değil konuta yatırım zamanı!

İzmirli inşaat sektörü temsilcileri, yaz ayları sonunda konut fiyatlarının artacağını söylerken, “Şimdi bankaya değil konuta yatırım yapın” yorumunda bulundu.

Konut yatırımından elde edilen getiri Eylül'de 1.815 puana yükseldi!

81 il, 258 ilçe ve 1.255 mahalleden gelen verilerle hazırlanan Konut Yatırımı Toplam Getiri Endeksi Eylül ayı sonuçları açıklandı. Buna göre, Konut Yatırımı Toplam Getiri Endeksi, Eylül 2018'de 1.815 puana yükseldi.

Konut yatırımından elde edilen getiri 3 yılda 780 puan arttı! 

REIDIN'in 81 il, 258 ilçe ve 1.255 mahalleden gelen veriler ışığında hazırladığı Konut Yatırımı Toplam Getiri Endeksi'ne göre, endeks başlangıç dönemi olan Ocak 2015'te 1000 puan olan Türkiye geneli Konut Yatırımı Toplam Getiri Endeksi, Temmuz 2018'de 1780 puana yükseldi.

Yeşil Yatırım Holding'in payları Ana Pazar'da işlem görecek!

Yeşil Holding çatısı altında bulunan çeşitli şirketlere yatırım yapan halka açık bir şirket olan Yeşil Yatırım Holding A.Ş'nin payları, Ana Pazar’da işlem görecek.. 

81 il yatırım Haberi

81 il yatırım

- 16 Nisan Türkiye için çok önemli bir gün. Ülkenin kaderini belirleyecek olan referanduma gidiyoruz. Siz 16 Nisan'a nasıl bakıyorsunuz? 

Memlekette 80 milyon insanın önüne konan her sandık çok güzeldir. 

16 Nisan daki de öyle. Çünkü millet söz sahibi olacak. Ülkeyi ilgilendiren bir meseleyi vatandaşa sormaktan daha doğru ve güzel ne olabilir? Milletin en doğru, en isabetli kararı vereceğini düşünüyorum. Halk hangi yönde karar verecekse, buna saygılı olmak lazım. Burada önemli olan taraflann meseleyi halka iyi anlatabilmesi. 


'81 İLE YATIRIM YAPACAĞIM' 


İktidar, parlamenter sistemle artık yola devam edilemediğini söylerken; ana muhalefet, yeni sistemin tek adamlık getireceğini belirtiyor. Sizce ülkenin yeni bir anayasaya ihtiyacı var mı? 


Türkiye'de sistem ne olursa olsun, meseleleri hukukla çözeceksin. Türkiye'deki her sisteme gönlümüz sonuna kadar açık. İster başkanlık olsun, ister...