14 / 05 / 2024

90. yıl başkent poligon kompleksi nereye yapılacak

90. yıl başkent poligon kompleksi nereye yapılacak

Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'nun kuruluşunun 90. yılı anısına "90. Yıl Başkent Poligon Kompleksi Mimari Proje" yarışması düzenlendi. Yarışmanın ödül töreni Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Sanayi ve Teknoloji Müzesi'nde yapıldı...

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti! İkinci ve üçüncü evini almak isteyenlere kötü haber!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) geçen hafta yaptığı önemli bir düzenlemeyle evi olduğu halde yatırım amacıyla ikinci bir ev almak isteyenlere yönelik kredi sınırlaması getirdi. Buna göre satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti.

IMF: Faiz indirimi için henüz erken! 2025 yılı başına kadar faiz artırımları devam edecek!

Küresel piyasalar merkez bankalarının faiz artırımlarını ne zaman sonlandıracağını merak ederken, IMF Başkanı Kristalina Georgieva 2025 yılını işaret etti. Georgeva, faiz indirimlerinin başlaması için henüz yeterli ekonomik koşulların oluşmadığını savundu.

Yıl başından bu yana emeklinin alım gücü ne kadar düştü? Kulaklarınıza inanamayacaksınız! 

Memur maaşındaki kayıp büyümeye devam ederken yılın başından bu yana 8 bin 506 TL’lik asgari ücretin alım gücü 6 bin 580 TL’ye düştü. En düşük emekli aylığı 1.245 TL azalmış oldu.

Dünya Bankası’ndan korkutan açıklama! Ekonomide “kayıp 10 yıl” başlıyor!

İddialı adımlar atılmazsa küresel ekonomik büyümenin 2030’a kadar gerileme yaşayacağına işaret eden Dünya Bankası, yeni raporunda "kayıp bir 10 yıl başlayabileceği" uyarısında bulundu.

TL, dolara karşı yine mağlup! Yıl başından bu yana TL dolara karşı yüzde 0,53 eridi!

Türk Lirası, ABD Doları karşısında erimeye devam ediyor. Bazı gelişen ülke para birimlerinin dolar karşısındaki kazancı yükselirken, TL yıl başından bu yana dolara karşı yüzde 0,53 oranında değer kaybetti.

Orman Genel Müdürlüğü tam 54 şehirde personel alacak! 2023 yılı başvuruları resmen başladı! Bu tarihleri aman kaçırmayın

Orman Genel Müdürlüğü tam 54 şehirde personel alacak... 2023 yılı başvuruları resmen başladı... Bu tarihleri aman kaçırmayın...

Migros'ta akıllı saatlerde inanılmaz fırsat! 69.90 TL'den başlıyor! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük süpermarketlerinden biri olarak tanıdığımız Migros'tan muhteşem fırsat geldi! 69.90 TL'den başlıyor! Peki, Migros'ta akıllı saat fiyatları ne kadar? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Özak GYO 2021 yılı bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO, 2021 yılına ait bağımsız denetim hizmetinin, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından yerine  getirilmesi hususunun Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi. 

Vakıf GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Vakıf GYO'nun 2021 yılı bağımsız denetim hizmetleri için, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik AŞ (E&Y)'nin 2 Nisan 2021 tarihli Genel Kurulda seçilmesi hususu tescillendi. 

Panora GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu belirledi!

Panora GYO, 2021 yılı bağımsız denetim kuruluşunu belirledi. Bu kapsamda tescil ve ilan edildi.

TSKB GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

TSKB GYO'nun 2021 yılı bağımsız denetiminin Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi tarafından yerine getirilmesi hususu tescil edildi. 

90. yıl başkent poligon kompleksi nereye yapılacak Haberi

90. yıl başkent poligon kompleksi nereye yapılacak


Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'nun kuruluşunun 90. yılı anısına "90. Yıl Başkent Poligon Kompleksi Mimari Proje" yarışması düzenlendi. 


Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Sanayi ve Teknoloji Müzesi'nde düzenlenen yarışmanın ödül törenine Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Nur Ala Aliş, MKEK Genel Müdürü İzzet Altunç, ODTÜ Mimarlık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Güven Arif Sargın, jüri başkanı Dr. Haluk Zelef katıldı.


Törende konuşan Aliş, federasyonun 90. yılını sembolize etmek adına branşların bir arada olabileceği kompleks projesini hayata geçirmek istediklerini belirtti.


ODTÜ Mimarlık Fakültesi'ne başvurulması sonucunda bölüm öğrencileri tarafından projeler hazırlandığını kaydeden Aliş, "Öğretim görevlilerinden oluşan jüri üyeleri 5 ayrı projeyi değerlendirdi. Sportif başarıları, tesisleşme anlamında da sürdürmek istiyoruz" dedi.


MKEK Genel Müdürü Altunç, federasyona verdikleri desteği sürdüreceklerini ifade ederek, birinciliği elde eden ve Ankara'nın ihtiyacı...