05 / 05 / 2024

A. Ibrahim Agha Agha

A. Ibrahim Agha Agha

Safa Marwa Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A. Ibrahim Agha Agha, Mohamad Bokhari, Mostafa Chikhmokhanek, Hicham Albukaai tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıkladı: Atıl araziler tarıma kazandırılarak 9.5 milyar lira gelir elde edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı atıl arazilerin tarıma kazandırılması ile  9.5 milyar lira gelir elde edileceğini açıkladı. 

Bakan İbrahim Yumaklı'dan son dakika açıklaması: 81 ilde eşzamanlı olarak denetimler başlayacak! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı katıldığı bir TV canlı yayında gündemle ilgili değerlendirmeler yaparak  Yarından itibaren bakkal, kasap, şarküteri gibi işletmelere 81 ilde eşzamanlı olarak denetimlerin başlayacağını açıkladı.

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli İşçi alım ilanını yayımladı! Son başvuru tarihi 17 Şubat 2023!

En az ilkokul mezunu olmak yeterli oluyor! Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli İşçi alım ilanını yayımladı! İlana son başvuru tarihi 17 Şubat 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Flaş asgari ücret yeniden artacak iddiası! İbrahim Kahveci Temmuz'da neden zam yapıldığını açıkladı

Asgari ücrete Temmuz'da Haziran ayı enflasyon rakamları dahi açıklanmadan yüzde 30 zam yapıldığı açıklandı. Artışı en az yüzde 40 bekleyen işçiler artış oranı karşısında şaşkına döndü. Ekonomist İbrahim Kahveci asgari ücrete bir daha zam yapılacağını iddia etti.

Yeni paket açıklandı, ekonomist İbrahim Kahveci vatandaşları uyardı

Ekonomist İbrahim Kahveci, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomi paketinin ardından vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Ünlü ekonomist İbrahim Kahveci doların yükselmesinin asıl sebebini açıkladı! Çok özel şifreler içeriyordu

Karar Gazetesi yazarı ve Ekonomist İbrahim Kahveci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

İbrahim Tatlıses AVM açıyor! 700’e yakın kişiyi işe alacak!

Ünlü şarkıcı  İbrahim Tatlıses, Balıkesir Burhaniye'de Alışveriş Merkezi açacağını duyurdu. AVM'nin tamamlanmasından sonra 700 kişi işe alınacak.

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar!da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Hacıibrahim tarafından açıldı.

Öz Çağlayan Sondaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlayan Sondaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile ibrahim çağlayan tarafından kuruldu.

İbrahim Kalın'dan Arnavutluk'taki konut inşaatlarına ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Resmi çalışma ziyareti çerçevesinde Arnavutluk'un başkenti Tiran'a gitti. Kalın burada konut inşaatlarına ilişkin açıklama yaptı.

İbrahim Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı!

14 Mart 2011'de program çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonrası mucizevi bir şekilde hayatta kalan İbrahim Tatlıses, mal varlığıyla sosyal medya gündeminde. Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı...

Pendik İbrahim Azmi Beğen Cami açıldı!

Hayırsever bir iş insanı tarafından, Pendik Belediyesinin katkılarıyla inşa edilen Esenyalı İbrahim Azmi Beğen Cami'nin açılışı gerçekleşti

A. Ibrahim Agha Agha Haberi

A. Ibrahim Agha Agha
Safa Marwa Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A. Ibrahim Agha Agha, Mohamad Bokhari, Mostafa Chikhmokhanek, Hicham Albukaai tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta kuruldu. 


Safa Marwa Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 3.1) Yurt içinde ve dışında seyahat ve nakliyat sahasında kanun ve mevzuat dahilinde kara,deniz ve hava nakil vasıtalarıyla faaliyette bulunmak üzere turizm ve nakliyat işletmeleri acente ve rehberlik büroları açmak turistik seyahat tur ve gezintiler tertip etmek. 3.2)Konusu ile ilgili Turistik konaklama tesisleri otel,motel,tatil köyleri ,dinlenme merkezleri ve kamp yerleri inşa etmek ,kurulu olanları satın almak,satmak , kiralamak veya kiraya vermek,bu tesislerin işletmeciliğini yapmak ,yiyecek içecek servisleri lokanta pastane ve benzeri işletmeler açmak ve çalıştırmak. 3.3) Bu tesis ve işletmelerde kullanılacak kara,deniz ve...