15 / 05 / 2024

abd banka gelir

abd banka gelir

ABD ekonomisinde yaşanan resesyon endişesi, FED'in faiz artırımı için Temmuz ve Eylül'de adım atacağını açıklaması ve beraberindeki gelişmelere paralel olarak ABD'nin önde gelen bankalarının gelirleri düştü. Bankalar olabilecek her şeye karşı hazır oldukları mesajını verdi.

ABD'li banka açıkladı: Dolar 30 TL’nin altına inecek! İşte o tarih

ABD'nin önde gelen bankalarından Well Fargo, dolar/TL kuruyla ilgili seçimlerin ardından sürpriz bir rakam açıkladı. Dev Banka doların en üst seviyede olduğunu söyleyerek 30 TL’nin altına ineceği tarihi verdi.

Son dakika banka promosyon haberi! Süre uzatıldı! Emekliler dikkat! 15 bin liraya kadar ödeme yapılacak!

Emekli olan ve ek gelir elde etmek isteyenler banka promosyonlarına yönelmeye başladı. 29 Şubat'ta sonlanması beklenen banka promosyonları için kampanyalar 31 Mart tarihine kadar uzatıldı.

Dünyanın en yüksek maaşlı çalışanı belli oldu!

Merkezi ABD'de bulunan yatırım bankası Morgan Stanley'in CEO'su James Gorman'ın maaşı 37 milyon dolara kadar yükseldiği açıklandı. Yapılan Açıklama doğrultusunda maaş bu sene içinde şimdiye kadar açıklanan büyük bir ABD banka şefine verilen maaş olarak belirtildi. 

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

Deutsche Pfandbriefbank ABD'deki ticari gayrimenkul sıkıntılar için kâr tahminini revize etti!

Deutsche Pfandbriefbank (PBB), ABD ticari gayrimenkul piyasasının kötüleşmesi nedeniyle yıllık vergi öncesi kar tahminlerini önemli ölçüde düşürdüğünü duyurdu. Banka, sert bir kar uyarısı yaparak risk karşılıklarını artırdı ve bu gelişmenin ardından hisseleri %14 oranında değer kaybetti.

100 bin TL’nin aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Elinde nakit TL bulunan ve kısa vadede hem parasını koruyup hem de bir kazanç elde etmek isteyenler için mevduat hesapları kapı aralıyor.  Altın ve dolar gibi yatırım araçlarının yanında mevduat hesapları da yatırımcılara oldukça cazip gelir fırsatı yaratıyor. Peki, hangi banka, ne kadar?

Emeklilere son dakika müjdesi! Ek gelir kapısı resmen açıldı! İşte banka banka hesaplara yatacak tutarlar...

Emeklilere uygulanan temmuz zammıyla beraber ek kazanç imkânı doğdu. SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı'nın hesaplarına 6 bin, 6.500, 7 bin, 7.500, 8.500 TL'ye varan ödemeler hesaplara yatacak. İşte banka banka hesaplara yatacak tutarlar...

Bankalardan şaşırtıcı adım: Gelir belgesi olmadan ödeme yapacaklar! Bayram öncesi 50 bin TL'ye kadar kredi fırsatı!

İki banka peş peşe gelir belgesi olmadan ödeme yapacaklarını duyurdu... Limitler belirlendi ve 50.000 TL ödeme yapılacak... Bayram öncesi bu fırsatı kaçırmayın...

ABD'li banka Citibank: Türk süpermarketleri zamları tüketiciye hemen yansıtıyor!

ABD'li bankaları arasında yer alan Citibank'ın 'Türk Süpermarket Şirketleri' isimli analiz raporundaki kritikler dikkat çekti. İşte rapora ilişkin merak edilenler...

Seçimlerden sonra dolara ne olacak? Beş ABD'li banka tek tek sıraladı!

ABD'nin önde gelen 5 bankası, Türkiye'deki seçimlere dair raporlarını son haftalarda kamuoyu ile paylaştı. İşte o raporlarda yer alan seçim sonuçları ve döviz kurlarına dair senaryo ve tahminler...

Pazartesi günü dolar bu kadar olacak! Son nokta! Dev Banka iki farklı rakam açıkladı! Gören dondu kaldı!

ABD merkezli banka Wells Fargo doların pazartesi günü doların ne kadar olacağını açıkladı. Dev Banka iki farklı rakam açıkladı! Gören dondu kaldı!

ABD'li bankadan gündeme bomba gibi düşen senaryo! Seçimi kim kazanırsa dolar 14 TL olacak?

ABD merkezli banka Wells Fargo, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere ilişkin planlarını güncelledi. Banka, Erdoğan'ın kazanması durumuna  2024 ortalarında doların 24,50 seyirlerinde, Kılıçdaroğlu'nun kazanması halinde ise doların 14 TL'de olacağını ifade etti.

ABD bankası Wells Fargo'dan seçim sonrası dolar senaryoları geldi! Dolar tam bu kadar olacak!

ABD merkezli banka Wells Fargo, 14 Mayıs seçimleri ile ilgili senaryosunda güncelleme yaptı. Banka, sene sonu dolar/TL kurunun nasıl fiyatlanacağına ilişkin öngörülerine de yer verdi. 

abd banka gelir Haberi

abd banka gelir

ABD'nin büyük bankalarından JPMorgan Chase ve Morgan Stanley'nin bu yılın ikinci çeyreğinde elde ettiği net kar, geçen yılın aynı dönemine kıyasla düşüş gösterdi.

ABD'li yatırım bankalarından JPMorgan Chase ve Morgan Stanley, nisan-haziran dönemine ilişkin bilançolarını açıkladı.

JPMorgan Chase'ten yapılan açıklamaya göre, kurumun bu yılın ikinci çeyreğindeki net karı geçen yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 28 azalarak 8,6 milyar dolara geriledi. Banka, 2021'in ikinci çeyreğinde 11,9 milyar dolarlık net kar açıklamıştı.

Kurumun hisse başına karı da bu yılın ikinci çeyreğinde 2,76 dolara düştü. Bankanın hisse başına karı, geçen yılın aynı döneminde 3,78 dolar seviyesindeydi.

JPMorgan Chase'in 2022'in ikinci çeyreğindeki geliri ise geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 1 artarak 30,7 milyar dolar oldu. Banka, 2021'nin aynı döneminde 30,5 milyar dolar gelir elde etmişti.

"HER ŞEYE HAZIRIZ" MESAJI

JPMorgan Chase Üst...