04 / 05 / 2024

abd EB-5 Vizesi

abd EB-5 Vizesi

Amerikan gayrimenkul şirketleri, ofis, otel ve ya konut yatırımlarını hayata geçirmek için Türk ortaklar arıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle, ABD’nin gelecek vadeden bölgelerinde gayrimenkul projeleri inşa edilecek.

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

ABD'de bekleyen konut satışları 5 ayın rekoruna imza attı!

ABD'de bekleyen konut satışları endeksi,  geçen sene Aralık ayında yüzde 8,3 artarak 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı.  Bu artış, Haziran 2020'den bu yana görülen en yüksek aylık artış olarak kaydedildi.

ABD'de inşaat izni sayısı yüzde 2,5 azalışla 1 milyon 460 bine geriledi!

Açıklanan resmi rakamlara göre ABD'de verilen inşaat izni sayısı ise Kasım ayında aylık bazda yüzde 2,5 azalışla 1 milyon 460 bine geriledi

ABD'de konut kredisi başvuru oranları yüzde 5,7'ye düştü!

ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi yaptığı açıklamada 2023'te tüketici kredisi talebinde kayda değer bir düşüş yaşandığını belirterek, konut kredisi başvuru oranlarının yüzde 5,7'ye düştüğünü açıkladı.

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı! Hangi milyarderin kaç evi var? İşte evlerinin değerleri...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı. Peki hangi milyarderin kaç evi var? Evlerinin değerleri ne kadar?

ABD'de yeni konut satışları Haziran'da yüzde 2,5 azaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan istatistiklere göre, ABD'de yeni konut satışları, Haziran ayında aylık bazda yüzde 2,5 azaldı ve 697 bine geriledi.

ABD'de konut fiyatları mayıs ayında yüzde 0,5 düştü!

S&P CoreLogic Case-Shiller tarafından yayımlanan verilere göre, ABD'de S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, mayısta geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 0,5 düşüş gösterdi.

ABD borç krizine girdi! 5 Haziran dönüm noktası!

​​​​​​​ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, borç limitinin 5 Haziran tarihine kadar yükseltilmemesi veya askıya alınmaması durumunda hazinenin yükümlülüklerini yerine getirmek için kaynaklarının yetersiz kalacağının öngörüldüğünü belirtti. Yellen, Kongre'nin en kısa sürede harekete geçmesini talep etti.

ABD'de mortgage faizleri tam 5 haftadır düşüyor!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 6,18'e geriledi ve art arda 5 hafta düşüş gösterdi...

ABD’den 35 bin çalışma vizesi!

ABD, 2022 mali yılının ikinci yarısında tarım dışı sektörlerde 35 bin ek çalışma vizesi vereceğini duyurdu. Bu duyurunun hemen ardından detaylar merak edilmeye başlandı. İşte ek çalışma vizesine dair tüm detaylar...

ABD'de bekleyen konut satışları Ocak'ta 5,7 düştü!

Merakla beklenen resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD'de bekleyen konut satışları Ocak'ta 5,7 düştü...

ABD'de yeni konut satışları yüzde 4,5 düştü!

Merakla beklenen resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Ocak 2022'de aylık yüzde 4,5 azaldı...

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Eylül ayında yüzde 19,5 arttı!

ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, Eylül 2021'de geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 19,5 artış gösterdi.

abd EB-5 Vizesi Haberi

abd EB-5 Vizesi

Amerikan gayrimenkul şirketleri, ofis, otel ve ya konut yatırımları inşa etmek için Türk ortaklar arıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle hayata geçirilecek gayrimenkul projelerine dünyanın farklı ülkelerinden yabancı yatırımcılar 500 bin dolarlık bir sermayeyle 5 yıl geçici ortak ediliyor. 5 yıl sonunda verilen bu 500 bin dolar yıllık yüzde 15 getirisiyle birlikte yatırımcıya iade ediliyor. Bu zamana kadar yurtdışından Amerika’ya 500 milyon dolarlık yabancı yatırımcı çeken yeni otel projeleri Hotel Melby’ye Türk ortaklar bulmak için Türkiye’ye geldi.  

OTURMA HAKKI SAĞLIYOR

Akşam Gazetesi'nden Özgül Öztürk'ün haberine göre, Hilton’un işleteceği bu otelle Türk yatırımcılara Florida’da yüksek getirili yatırım fırsatı sunduklarını söyleyen Lively, “Ortaklarımıza 5 yılda 2 katı gelir vadediyoruz. 2019’un ilk çeyreğinde başlayacak ve 2020’nin üçüncü çeyreğinde tamamlanacak otel projemize en az 100...