11 / 05 / 2024

ABD israil kiralama uyarısı

ABD israil kiralama uyarısı

ABD, Hayfa Limanı’nı Çin’e kiralaması sonrasında İsrail’e üstü kapalı uyarı mesajı gönderdi.

Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı! 50 bin dolar peşinatla ABD'de konut fırsatı!

ABD'de kiralama hizmeti, ev sahibi temsilciliği, yatırım danışmanlığı gibi pek çok hizmet sunan Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı.

ABD'den İsrail'in Batı Şeria'daki konut inşaatına kınama!

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, İsrail'in Batı Şeria'da 3 binden fazla konut inşa etmesine karşı çıktıklarını dile getirdi. 

ABD'den İsrail güçlerinin Batı Şeria'da Filistinli tutukluya ait evi yıkmasına tepki!

ABD İsrail Büyükelçiliği, Batı Şeria'da Filistinli bir tutukluya ait evin İsrail güçleri tarafından yıkılmasına tepki gösterdi...

ABD'de gayrimenkul sektörü düşüşe geçti!

ABD Tedarik Yönetim Enstitüsü (ISM), tarafından açıklanan verilere göre; ülke genelinde Haziran ayında gayrimenkul ve kiralama sektörü gerileme kaydetti.

Tiny house kiralama İstanbul!

Küçük ev akımı ABD'nin ardından Türkiye'de de yaygınlaşmaya başladı. Peki tiny maliyeti nasıl hazırlanır? Tiny house kiralama İstanbul fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Tiny house kiralama 2021!

Küçük ev akımı ABD'den sonra Türkiye'de de yaygınlaştı. Peki tiny house kiralama 2021 fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

ABD'li Demokrat vekillerden Pompeo'ya İsrail'in yasa dışı yıkımlarını kınaması çağrısı!

ABD Temsilciler Meclisi üyesi 40 Demokrat vekil, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'ya, İsrail'in, Filistinliler'e ait olan Batı Şeria'daki yerleşim yerlerini yıkmasını kınaması çağrısı yaptı.

ABD İsrail'deki büyükelçilik konutunu sattı!

ABD yönetimi, İsrail Büyükelçiliği'ni Kudüs'e taşıması sebebiyle Tel Aviv yakınındaki büyükelçilik konutunu adı açıklanmayan bir müşteriye sattı.

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü en fazla ihracatı ABD ve İsrail’e yaptı!

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü Başkanı Serdar Urfalılar, en fazla ihracat yapılan ülkelerin ABD, İsrail, Almanya, Irak ve İngiltere olduğunu söyledi.

ABD’den İsrail’e ‘Çin’e liman kiralama’ uyarısı!

ABD, Hayfa Limanı’nı Çin’e kiralaması sonrasında İsrail’e üstü kapalı uyarı mesajı gönderdi.

ABD'den İsrail açıklaması: Yahudi yerleşim birimleri endişe verici!

ABD yönetimi, İsrail'in Batı Şeria'da 250’den fazla Yahudi yerleşim birimi inşa etme kararının iki devletli çözüme tehdit oluşturduğunu, daha önce inşa edilmiş yerlere yasal statü veren geriye dönük kararların da özellikle rahatsızlık ve endişe verici olduğunu bildirdi.

Home Away Türkiye'nin en büyük günlük kiralama sitesini aldı!

Günlük kiralama sektörünün büyük oyuncusu ABD'li Home Away, hemenkiralık. com'un yüzde 12.9 hissesini 2 milyon dolara satın aldı.

ABD, İsrail'in Filistin'deki inşaat yapımını durduramadı!

ABD’nin İsrail’in işgal altındaki topraklarda inşaat yapımını durdurmakta başarısız olduğunu Filistinli yetkililere ilettiği bildirildi. Ramallah’ta açıklamalarda bulunan yetkili, Amerikan yönetiminin çabalarını sü

ABD israil kiralama uyarısı Haberi

ABD israil kiralama uyarısı

ABD, Hayfa Limanı’nı Çin’e kiralaması sonrasında İsrail’e üstü kapalı uyarıda bulundu. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; ABD Senatosu Silahlı Hizmetler Komitesi’nin 2020 mali yılı savunma bütçesine ilişkin yasa tasarısında Hayfa Limanı’nı Çin’e kiralaması konusunda İsrail’in ülkede bulunan yabancı yatırımların güvenliği konusunda dikkatli olması gerektiği belirtti.

Çin merkezli “Shanghai International Port Group” Hayfa Limanı’nı 2021 itibariyle 25 yıllığına kiralayıp, limanın inşaatına başlamıştı. ABD Başkanı Donald Trump’ın da mart ayında İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’yu Çin ile ticari ilişkilerini geliştirmesinin ABD ile İsrail arasındaki güvenlik işbirliğine zarar vereceğini iddia...