10 / 05 / 2024

abd yüzen evler

abd yüzen evler

Dünyaca ünlü tasarımcı Henry Ward yumurta şeklindeki yüzen ev prototipi çizdi. Ward'un BMT Asia Pacific ile ortak tasarladığı yüzen evlerin modeli, basit ve lüks tasarım olarak ikiye ayrılıyor

ABD'deki terk edilmiş evler 1 dolara satılacak!

ABD'nin Maryland eyaletinin en kalabalık kenti Baltimore'daki terk edilmiş evler tanesi 1 dolardan satılacak. Bazı belediye meclis üyelerinin tepkisine neden olan söz konusu bu proje, suç oranlarının yüksek olduğu ve boş konut fazlası olan mahalleleri canlandırmayı hedefliyor.

Ucuz krediyle konut alan ev sahiplerine çağrı: 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyona çıktı, kiradan da kar etme!

Konut kredisi faiz oranları şu anda özel bankalarda aylık olarak 2.85 seviyelerinde. Zamanında ucuz kredi ile ev alanlar şanslı. 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyon liraya yükselirken kiralar fahiş fiyatlara yükseldi. 

İstanbul'da eski dairelerin kiraları bile 25 bin TL'ye kadar yükseldi! Evler depreme dayanıklı mı?

Beklenen Marmara depremi sebebiyle oturduğu evden daha güvenli bir yere taşınmak isteyenlerin sayısı arttı. Peki İstanbul'da evlerin deprem raporu var mı? İşte emlakçılarla yapılan o araştırma...

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

ABD, stratejik petrol rezervi için 6 milyon varil daha ham petrol alacak!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD yönetimi, stratejik petrol rezervi için Ekim ve Kasım'da teslim edilmek üzere yaklaşık 6 milyon varil daha ham petrol alacağını açıkladı.

ABD, stratejik petrol rezervi için 3 milyon varil petrol satın alacak!

ABD yönetimi, stratejik petrol rezervi için ağustos ayında teslim edilmek üzere 3 milyon varile kadar ham petrol alacağını duyurdu.

ABD yüksek enflasyonla mücadele ediyor! En büyük masraf barınma ve yiyecek

Aileler, enflasyona ayak uydurmaya çalışırken, Yükselen kira ve bakkaliyeden kamu hizmetlerine kadar her şeye bir ayda eskiye nazaran çok daha fazla para ödüyor.

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

ABD yönetiminden Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni güvenlik yardımı!

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni bir güvenlik yardımı yapacağını duyurdu.

ABD Halkbank davasındaki itirazı değerlendirme kararı verdi: Halkbank'ın hisseleri yüzde 10 değerlendi!

ABD Yüksek Mahkemesi, Halk Bankası'nın İran yaptırımlarını deldiğine ilişkin suçlamaya yönelik itirazını ele alma kararı verdi. Kararın ardından Halk Bankası'nın hisseleri tavan yaptı. İşte ayrıntılar...

Halkbank kararı çıktı piyasa hareketlendi

ABD Yüksek Mahkemesi, Halk Bankasına ait "Yabancı Devlet Dokunulmazlık Yasası" kapsamında davanın düşmesi adına yaptığı başvuruyu değerlendirmeye alacağı oturumla avukatları dinlemeye karar verdi.

Yüzen marketler 7-24 iş başında! İstediğiniz ayağınıza geliyor! İşte 5 ağustos 2022 fiyat listesi

Perakende şirketleri denizde de hizmet vermeye başladı. Yaz mevsimin gelmesiyle birlikte yüzen market sayısında artış yaşandı. Peki yüzen markette perakende ürünlerinin fiyatı ne kadar? İşte 5 Ağustos 022 fiyat listesi...

Piyasalar karışacak! ABD'den Rusya'ya dolar yasağı!

Ukrayna'ya savaş başlatan Rusya'ya yönelik yaptırımlar peş peşe gelmeye devam ediyor. ABD yönetimi ülkedeki bankalara, Rusya Hükümeti tarafından yapılan dolar cinsi ödemeleri durdurma kararı aldı..

abd yüzen evler Haberi

abd yüzen evler
Dünyaca ünlü tasarımcı Henry Ward yumurta şeklindeki yüzen ev prototipi çizdi. Ward'un BMT Asia Pacific ile ortak tasarladığı yüzen evlerin modeli, basit ve lüks tasarım olarak ikiye ayrılıyor. Standart model yüzen evlerde iki yatak odası, balkon, mutfak ve banyo yer alırken lüks modellerde ise jakuzi, teras ve şömine gibi ekstra bölümler mevcut. İki katlı yüzen evlerin uzunluğu 48, genişliğiyse 12 ve 7 metreyi buluyor. Yumurta evlerdeki konfor, sıradan villa ve köşkleri aratmazken evlerin fiyatı ise 115 bin ila 265 bin dolar arasında değişiyor. Yakında evlerin üretimine...