03 / 07 / 2024

Abdülaziz Akçay

Abdülaziz Akçay

Mayi Tasarım Proje İnşaat Pazarlama ve Oto Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdülaziz Akçay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım 2013 tarihinde kuruldu

ABD'de bölgesel bankaların hisseleri yükseldi!

ABD'de 2 ay içerisinde 3 bankanın iflası sonrasında finansal zorluklar yaşayan bölgesel bankaların hisseleri, gelen haberlerden sonra toparlanırken, yatırımcıların bankacılık krizinde en kötünün geride kaldığına dair beklentileri de yükseldi.

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

ABD’de enflasyon beklentilerin altında artınca, ons altın 2 bin 20 dolara tırmandı!

Küresel piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon verileri açıklandı. ABD’de mart ayı yıllık enflasyon verisi yüzde 5 ile beklentilerin altında artış gösterdi. Piyasa çevreleri, TÜFE’de yıllık bazda yüzde 5,2 oranında artış bekliyordu.

ABD’de yeni konut satışları tahminlerin altında kaydedildi!

ABD'de Şubat ayında yeni konut satışları, piyasa beklentilerinin altında kalarak aylık yüzde 1,1 artışla 640 bin seviyesine yükseldi.

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

ABD Kasım ayı enflasyon verileri açıklandı! Altın ve dolar fiyatları ne oldu? Piyasalarda son durum!

Piyasaların merakla beklediği ABD Kasım ayı enflasyon verileri açıklandı. Verilerin açıklanamsı ile gözler altın ve döviz piyasasına çevrildi. Peki altın ve dolar fiyatları ne oldu? İşte piyasalarda son durum...

ABD'de müstakil konut başlangıçları 2020'den bu yana en düşük seviyede!

ABD'de Ekim'de yeni konut başlangıçları, konut arzında yaşanan sert daralmanın inşaat sektörü üzerinde baskı kurmasıyla düşüşünü sürdürdü. ABD’de Ekim ayında yeni konut başlangıçları, konut talebinde yaşanan sert daralma sebebiyle düşmeye devam etti.

ABD'nin perakende satışları, temmuzda yıllık bazda yüzde 10,3'lük artış kaydetti!

ABD'nin temmuz ayı perakende satış oranları belli oldu. ABD'de perakende satışlar, temmuz ayında piyasa beklentilerinin aksine değişim göstermedi.

Alufuk Export İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alufuk Export İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülaziz Alsajer ve Suud Alsajer ortaklığında kuruldu.

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Ekim ayında yüzde 19,5 arttı!

ABD'nin ekim ayı ulusal konut endeksi sonuç verileri S-P CoreLogic Case-Shiller tarafından yayımlandı. Açıklanan resmi rakamlara göre, Ekim 2021’de geçen senenin aynı dönemine kıyasla yüzde 19.1 arttı.

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

ABD inşaat harcamaları Ekim ayında yüzde 1.3 arttı!

ABD Ticaret Bakanlığı İstatistik Bürosu'nun yayınladığı verilere göre ABD'de Ekim ayında inşaat harcamaları yüzde 1.3 arttı.

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentin geleceğine yönelik en önemli yatırım olan Akçay Barajı projesinde geri sayımın başladığını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, her yönüyle ilklerin projesi olacak Akçay Barajı’nın hem Sakarya’ya hem de Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

Abdülaziz Akçay Haberi

Abdülaziz Akçay

Mayi Tasarım Proje İnşaat Pazarlama ve Oto Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdülaziz Akçay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'da kuruldu. 


Mayi Tasarım Proje İnşaat Pazarlama ve Oto Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mayi Tasarım Proje İnşaat Pazarlama ve Oto Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, 130. Sokak, No:10 Zemin Kat, B Blok...