05 / 05 / 2024

Abdülaziz Ediz açıklamaları

Abdülaziz Ediz açıklamaları

Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Turizm Ödülleri töreni ve sezon açılışı Sabancı Kültür Sarayı'nda yapıldı. Törene Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy katıldı.

Abdülaziz Ediz: Alsancak Limanı'nı kaldırma lüksümüz yok!

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, Alsancak Limanı'nın kentin tarihinde çok önemli bir yeri olduğunu ve başka bir yere taşınmaması gerektiğini dile getirdi

ABD'li banka açıkladı: Dolar 30 TL’nin altına inecek! İşte o tarih

ABD'nin önde gelen bankalarından Well Fargo, dolar/TL kuruyla ilgili seçimlerin ardından sürpriz bir rakam açıkladı. Dev Banka doların en üst seviyede olduğunu söyleyerek 30 TL’nin altına ineceği tarihi verdi.

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Küresel piyasalarda neler oluyor? ABD’de açık iş sayısında tarihi düşüş yaşanıyor! Hemen bakın!

ABD'de JOLTS Açık İş Sayısı, Temmuz ayında 8 milyon 827 bin ile Mart 2021'den bu yana en düşük seviyesini kaydetti. Asya borsaları Çin’in faiz indirimine gideceği beklentisiyle yükselişe geçti.

Amerika Merkez Bankası yetkilileri resmen açıkladı! Doların kaderi belli oldu! 1 dolar bu kadar olacak!

ABD enflasyon verilerinin düşük gelmesine rağmen, Fed yetkililerinin enflasyon hedefine ulaşmak için hala yapılması gerekenler olduğunu söyledi. Açıklamalar doların kaderini şekillendirirken, uzmanlardan dolar tahminleri gelmeye başladı. 1 dolar bu kadar olacak!

Japon deprem uzmanları Denizli'de! Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın!

Denizli'ye gelen Japon deprem koordinasyon uzmanları, incelemeler yaptı ve deneyimlerini paylaştı. Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın...

Doların kaderi resmen belli oldu! Amerika Merkez Bankası başkanı açıkladı! Herkes bu senaryoya hazır olsun

ABD Merkez Bankası (FED) yetkililerinden bugün gelen açıklamada yüksek seyreden enflasyonu düşürmek için faiz oranlarını büyük olasılıkla attıracakları belli oldu. Doların kaderi bu açıklamalar sonrasında resmen belli oldu. Herkes bu senaryoya hazır olsun.

Amerikan ekonomisi sallantıda mı? Borç limiti açmazı hakkında ne deniyor?

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen'den Amerika ekonomisine dair önemli açıklamalar geldi. Açıklamalarından biri de 15 Haziran'a kadar yeterli vergi gelirinin elde edilmesi olasılığının düşük olduğu belirtildi. Kendi sözleriyle, borç limitinin 1 Haziran'a kadar artırılması gerektiğini vurguladı.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

Gram altında yeni rekor! ABD enflasyon rakamları sonrası altın fiyatları atağa geçti!

Son dakika altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Bugün merakla beklenen ABD enflasyon rakamları açıklandıktan sonra altın fiyatları atağa geçti ve gram altında yeni rekor göründü.

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Abdülaziz Ediz açıklamaları Haberi

Abdülaziz Ediz açıklamaları

Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Turizm Ödülleri töreni ve sezon açılışı Sabancı Kültür Sarayın'da yapıldı. Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz. "İzmit'in tarihi, kültürü iklimi, doğası, termal potansiyeli, sağlık kuruluşları, kongıe, fuar organizasyonu alternatifleri ve turiste sunacağı tüm de değerleriyle İzmir hak ettiği değeri alacaktır" dedi. ETİK Başkanı Mehmet İşler ise Turizm sektörü olarak her yıl 25 milyar dolarlık sirkülasyon sağlıyoruz" derken. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy Turizm Haftası, turizm sezonu değil. Türkiye'de 365 gün turizm yapıldığın görmek istediğini söyledi. Ulusoy. ülkemizin değerlerine sahip çıkılması gerektiğini, kıyıların betonlaşmaya karşı korunması çağrısında bulundu. 


KİMLERE VERİLDİ 

Turizm Profesyoneli dalında Wyndham Grand İzmir Özdilek Oteli Genel Müdürü Funda Çam. Konaklama Tesisi (Resoıt Otel) Boyalık Beach Hotel Spa Çeşme, Konaklama Tesisi (Ş^lıir Oteli) Hilton Izmir. Profesyonel Turist...