28 / 04 / 2024

Abdulkadir İba

Abdulkadir İba

Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Abdulkadir İba Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Kağıthane, Sanayi Mahallesi'nde açıldı.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Son dakika: 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı'nı hizmete açtı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu: İnşaata hobi gibi girdik, Allah ‘yürü ya kulum’ dedi! 

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu, inşaat sektöründeki projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şirketin portföy bilgisini veren Konukoğlu, Başakşehir'deki projenin inşaatının yakında başlayacağını söyledi. 

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Boğazlardan zamlı geçiş bugün itibariyle başladı!

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile boğazlardan bugünden itibaren  zamlı geçiş süreci başladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, boğazlardan geçiş ücretinin bugünden itibaren net ton başına 4,42 dolar olarak açıkladı.

Boğazlardaki yeni tarife belli oldu! Zamlı geçiş o tarihte resmen başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Boğazlardan geçecek gemilerden alınan ton başına ücrette yeni tarifeyi açıkladı. Zamlı geçiş o tarihte resmen başlıyor!

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Başboğa Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başboğa Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Başboğa ve Velat   Başboğa ortaklığında kuruldu. 

Türksa Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Türksa Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi, Şule Gayretli ve Abdulkadir Gayretli Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Başakşehir, Organize Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Abdulkadir İba Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Kağıthane, Sanayi Mahallesi'nde açıldı.

Abdulkadir İba Haberi

Abdulkadir İba

Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Abdulkadir İba Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Kağıthane, Sanayi Mahallesi, Sultan Selim Caddesi'nde açıldı.  


Huzur Hac Umre Organizasyon Turizm ve İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Kağıthane, Sanayi Mahallesi, Sultan Selim Caddesi, Aydınlar Sokak No:2...