07 / 05 / 2024

Abdullah Tivnikli Dicle Elektrik

Abdullah Tivnikli Dicle Elektrik

Güneydoğu'nun en büyük elektrik dağıtım şirketlerinden biri olan Abdullah Tivnikli' nin kontrolündeki Dicle Elektrik'te ortaklık yapısı değişti. Abdullah Tivnikli, ortağı iş Kaya ile yolları ayırdı...

 Abdullah Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı!

İstanbul'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli, son yolculuğuna uğurlandı...

Abdullah Tivnikli hayatını kaybetti!

Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti...

Urla Ovacık RES projesine valilikten ÇED onayı!

Abdullah Tivnikli'nin, Çeşme'de yapacağı Ovacık RES projesi bir kez daha onaylandı. Geçen yıl yöre halkının tepki ve itirazlarıyla iptal edilen "ÇED gerekli değildir" kararı sonrasında şirket yeniden proje dosyası hazırlamıştı.

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karaca oldu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı olan Abdullah Tivnikli görevinden istifa etti. Yerine ise Ahmet Karaca atandı.

Abdullah Tivnikli'nin Saf GYO'daki payı yüzde 6,78'e çıktı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından 09 Mart 2015 tarihinde şirket hissedarları arasındaki pay alım satımını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Abdullah Avcı da Toya Moda’lı oldu!

Abdullah Avcı da Toya Moda’lı oldu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı, konutta moda anlayışını değiştiren Bsın Ekspres Yolu üzerindeki Toya Moda konut projesinde yerini aldı.

Abdullah Sevimçok: Dört gözle perakende yasasını bekliyoruz!

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, esnafın en önemli sorunlarından olan ve oldukça uzun bir zamandır beklenen Perakende Yasa Tasarısı'nın biran evvel incelişte görüşülmesi gerektiğini belirtti.

Abdullah Tekin: Manisa yeniden yapılanmalı!

Abdullah Tekin, '' Manisa'mızın bu Kentsel Dönüşüm Yasası 'ndan ciddi anlamda faydalanabilmesi için mahalle ve ada bazında değişiklikler yapılması gerekiyor. Bu dönüşüm belediyelerimizin kontrolünde yapılacak" dedi.

Abdullah Tekin: Manisa yeniden yapılanmalı!

MÜSİAD'ı Manisa'nın en etkili sivil toplum kuruluşu haline getiren Osmanoğlu İnşaat firmasının sahibi inşaat yüksek mühendisi Abdullah Tekin, Kentsel Dönüşüm yasasının vatandaşlara büyük imkanlar sunduğunu belirtti.

Dicle Vadisi milli park olacak mı?

Doç. Dr. Sabri Karadağ: " Dicle Vadisi'nin milli park olmaması için hiçbir neden yok. Dicle Vadisi'nde, potansiyelin ülkeye kazanımının sağlanması için bütün koşullar var " dedi.

Abdullah Koç kimdir?

Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç kimdir? Abdullah Koç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Koç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdullah Koç..

Fahreddin Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı!

Hayatını kaybeden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu üyesi Fahreddin Tivnikli (59), Başbakan son yolculuğuna uğurlandı. Fahreddin Tivnikli, Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli’nin ağabeyiydi..

Fahreddin Tivnikli'nin cenazesi toprağa verildi!

Fahreddin Tivnikli'nin cenazesi toprağa verildi. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fahreddin Tivnikli'nin (59) cenazesi, Nakkaştepe Mezarlığı' nda toprağa verildi.

Abdullah Tivnikli Dicle Elektrik Haberi

Abdullah Tivnikli Dicle Elektrik

Güneydoğu'nun en büyük elektrik dağıtım şirketlerinden biri olan Abdullah Tivnikli'nin kontrolündeki Dicle Elektrik'te ortaklık yapısı değişti. Abdullah Tivnikli, ortağı iş Kaya ile yolları ayırdı. EPDK kaynakları, "Yasa gereğince ilgili şirket, EPDK'ya başvurdu. Kurul da gerekli izni verdi" dedi.


Habertürk...