27 / 04 / 2024

Abdulvahap Olgun

Abdulvahap Olgun

Torbalı’da inşaatın önemli bir sektör olduğunu belirten TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “İnşaat sektörü Torbalı’nın lokomotifi oldu.Oda olarak da müteahhitlere elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya ve onlara destek olmaya devam ediyoruz" dedi.

İZBAN konut satışlarını artırdı!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde şubat ayında seferlerine başlayan İZBAN'la birlikte konut satışlarında artış yaşandığını belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, önümüzdeki aylarda daha da fazlalaşacağını söyledi.

Müteahhitler beton zammına direniyor!

Yapılan fahiş zam nedeniyle Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun önderliğinde bir araya gelen 200 müteahhit beton dökmeme kararı aldı. Olgun "onların şımarıklıklarını bitireceğiz" dedi.

Abdulvahap Olgun'dan çimento zammına tepki!

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, zamda çimento fabrikalarını suçladı: Fiyat artışına bir anlam veremedim. Kararımız da kesin kararlıyız. Çimento kamyonlarını kesinlikle ilçeye sokmayız" dedi.

Abdulvahap Olgun: Hastane yatırımı için TOKİ'yi bekliyoruz!

Başkan Olgun, "Yeni yapılacak hastane yatırım programına alındı ancak TOKİ'yi bekliyoruz. 1969 yılında inşa edilen Torbalı Lisesi ilçenin hala tek lisesi. Şu anda ölülerimizi gömecek bir mezarlığımız dahi yok" dedi.

Abdulvahap Olgun: Aliağa Kongre Merkezi 'nin kaba inşaatı bitti!

Abdulvahap Olgun, Aliağa 'nın İzmir ekonomisinde daha fazla söz sahibi olmasını istediklerini söyledi. Abdulvahap Olgun Aliağa Kongre Merkezi 'nin kaba inşaatının bittiğini de sözlerine ekledi...

Torbalı Ticaret Odası, 4 milyonluk kongre merkezi kuruyor!

Torbalı Ticaret Odası, Torbalı'da 350 kişi kapasiteli hizmet binası, sürekli sergi alanı gibi işlevleri de olacak kongre merkezini 4 milyon 150 bin TL maliyetle önümüzdeki yıl tamamlanacak

İnşaat işçisi karaborsaya düştü, konut sektörü küçüldü!

İnşaat sektöründe maliyet artışlarının yanı sıra işçi alımlarında da düşlerin olduğunu belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, 'inşaat işçisi karaborsaya düştü' dedi. 

Zorlu Holding'ten yeni inşaat şirketi! Tam 324 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu yeni şirket kurdu. Marma Konut İnşaat A.Ş., Beşiktaş'ta kuruldu. 

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 323 milyon 973 bin 759,70 TL sermaye bedeli ile Olgun Zorlu ve Ahmet Nazif Zorlu ortaklığında kuruldu.

Aydınlar1 Makine Denizcilik Gemi Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlar1 Makine Denizcilik Gemi Malzemeleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Olgun Aydın tarafından kuruldu.

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Kutlu tarafından kuruldu. 

Mya Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Mya Teknoloji Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Olgun Kara tarafından kuruldu.

Unita Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unita Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Olgun Acar ve Rabiye Şahin ortaklığında kuruldu.

İmd İskele Demontaj Montaj Hizmetleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmd İskele Demontaj Montaj Hizmetleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Olgun Atmaca tarafından kuruldu.

Baltürk Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Baltürk Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Olgun Balcı tarafından kuruldu.

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de AbdulVahap Süzer ve Mustafa Süzer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Avz Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avz Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Abdulvahap Zengin tarafından kuruldu.

Dokuz Nokta İnşaat Ve İş Makinaları Limited Şirketi kuruldu!

Dokuz Nokta İnşaat Ve İş Makinaları Limited Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Olgun tarafından kuruldu.

Tnk Metal İnşaat Malzemeleri Alüminyum Hırdavat Matbaacılık Demir Limited Şirketi kuruldu!

Tnk Metal İnşaat Malzemeleri Alüminyum Hırdavat Matbaacılık Demir Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Olgun tarafından kuruldu.

Abdulvahap Olgun Haberi

Abdulvahap Olgun

Torbalı Ticaret Odası müteahhitlere ve inşaat işçilerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan’ın da katıldığı toplantıda monolitik(Tulum) beton dökümü konuşuldu.


DAHA önce ilçedeki müteahhitlere öncülük ederek kartelleşen beton firmalarına boykot uygulatan ve bu eylemiyle yapılan zammın miktarını düşürmeyi başaran Torbalı Ticaret Odası(TTO) önceki gün yine müteahhitler ve inşaat işçilerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.


Monolitik(Tulum) Beton Dökümü isimli bilgilendirme toplantısına konuşmacı olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, Yapı Denetim Şube Müdürü Ali Akat, İzmir Emlak Kulübü Başkanı Rıdvan Akgün, İş Güvenliği Uzmanı Mehmet Mustafa Güler ve Torbalı Ticaret Odası Meclis Başkanı Erkan Aksoy katıldı. Torbalı Ticaret Odası(TTO) Başkanı Abdulvahap Olgun’un moderatörlüğünde gerçekleşen toplantı, Ticaret Odası’nın tanıtım videosu izlenerek başladı. Çok sayıda müteahhit ve...