08 / 05 / 2024

Abdurrahman Başkan inşaat ekonomi

Abdurrahman Başkan inşaat ekonomi

MHP Tokat 1. Sıra Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan, "Ekonominin sadece inşaat sektörü üzerine kurulması büyük yanlıştır. İnşaat sektöründeki bir kriz ekonomiyi derinden etkiler." dedi.

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

İnşaatın başkenti Moskova oldu: Yılda 13 miyar dolarlık kazanç!

Rusya'da inşaatçıların elde etmiş olduğu her 10 ruble kazancın 6'sı Moskova'da. Goroda Rossii forumu, başkentteki inşaatçıların 2022 yılında 1 trilyon 147 milyar ruble (13 milyar dolar) vergi öncesi gelir elde ettiğini duyurdu.

İnşaat malzemelerindeki artış ihaleleri vurdu! 63 milyonluk ihale 5 yılda 719 milyon liraya çıktı!

Türkiye'de artan inşaat malzemelerindeki artış geçmiş dönemde başlayan inşaat çalışmalarına büyük darbe vurdu. 2018'de 63 milyona ihale edilen Artvin’deki öğrenci yurdunun maliyeti 5 yılda 719 milyon liraya yükseldi. 

Konut almak isteyenler dikkat! AYİDER Başkanı uyardı: İnşaat firmalarından YeS-Tr belgesi talep edin!

AYİDER Başkanı Hakan Şişik, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın yurt dışındaki gibi binanın enerji verimliliğini gösteren ‘YeS-Tr (Yeşil Bina Sertifikası’ isimli bir sertifikası'nın konut almak isteyenler tarafından inşaat firmasından bu belgeyi talep etmelerini söyledi.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Demir fiyatlarında beklenmedik düşüş! 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İşte 2023 güncel demir fiyatları...

Sabit fiyat bandından işlem görmeye başlayan inşaat demirleri için zam ihtimali ortadan kalktı ve inşaat demiri fiyatları düşüşe geçti. İşte güncel fiyatlar...

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Işık tarafından kuruldu.

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Başer tarafından kuruldu.

Deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatları sabitleniyor! TOBB Başkanı resmen duyurdu!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan inşaat malzemeleri fiyatları ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Tuşba Ahs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuşba Ahs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hüseyin Hakan tarafından kuruldu.

Abdurrahman Başkan inşaat ekonomi Haberi

Abdurrahman Başkan inşaat ekonomi

MHP Tokat 1. Sıra Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan, Zile'de Zile Ticaret ve Sanayi Odası'ntn toplantısına katıldı. Sanayicilere önemli mesajlar veren Başkan, "Ekonominin sadece inşaat sektörü üzerine kurulması büyük yanlıştır. İnşaat sektöründeki bir kriz ekonomiyi derinden etkiler." dedi. 

Zile Ticaret ve Sanayc Odası Meclis Başkanı Sami Solmaz ve Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Sargın'dan sonra konuşan Abdurrahman Başkan, Zile için siyasetten öte memleket sevdasıyla -düşünmek gerektiğini söyledi. 


ET DÖNERDEN TAVUK DÖNERE... 

Tokafın Türkiye'nin en çok göç veren şehirlerinin başında geldiğini ve Zile'nin ise Tokat'ın en çok göç veren ilçesi olduğunu söyleyen Abdurrahman Başkan, bundan 10-15 yıl öncesine kadar et döner satan işletmelerin artık tavuk döner satmaya başladığını ve bunun da ekonominin geldiği noktayı çok iyi özetlediğini belirtti. 


MHP'den birinci sıra milletvekili adayı olmasının Zile için...