10 / 05 / 2024

A.B.N Gayrimenkul vefat

A.B.N Gayrimenkul vefat

Yaşar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Özyardımcı'nın kızı Naz Özyardımcı vefat etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

İslam Memiş'ten tokat gibi açıklama geldi! Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

Altının efendisi İslam Memiş'ten bugün altın almak isteyenler için tokat gibi bir açıklama geldi. Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

Dolar 2 gün sonra böyle olacak! Doları olanlar gördüğünüzde şaşırmayın!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor.  Doların ne olacağını merak edenler için 2 gün sonrası işaret edildi. Doları olanlar dikkat, gördüğünüzde şaşırmayın...

Band B Group Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Band B Group Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Mohammad Hadı Hashemi tarafından kuruldu.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekare!

Pamir-Soyuer 2022 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2022 yılı 1. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekare olarak sabit kaldı.

15 bin TL nakiti olana TOKİ'den büyük müjde! 40'a yakın ilde sıfır 2+1 ve 3+1 konut fırsatı! Ucuz ev arayanlar dikkat!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni açık artırmasını yarın gerçekleştirecek. İşte TOKİ'nin 40'a yakın ildeki konut satışa çıkaracağı o açık artırmanın detayları...

Xiaomi Mi Pro 2 Elektrikli Scooter'a büyük indirim! İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Son zamanlarda popülerliği her geçen gün artan Xiaomi Mi Pro 2 Elektirikli Scooter'a büyük bir indirim yapıldı! Peki, Xiaomi Mi Pro 2 Elektrikli Scooter fiyatları ne kadar? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Vodafone'dan Xiaomi Redmi Note 9'a büyük indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Vodafone, resmi internet sitesinde Xiaomi'nin en beğenilen akıllı telefonlarından biri olan Xiaomi Redmi Note 9'a büyük indirim düzenledi! Peki, Xiaomi Redmi Note 9 fiyatları ne kadar? İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekareye yükseldi!

Pamir-Soyuer 2021 yılı 4. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2021 yılı 4. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekare olarak sabit kaldı.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekare olarak sabit kaldı!

Pamir-Soyuer 2021 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2021 yılı 3. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekare olarak sabit kaldı.

A sınıfı ofislerin yüzde 30 artması bekleniyor!

JLL Türkiye tarafından açıklanan Türkiye’nin Makroekonomik ve Gayrimenkul Piyasası Verileri Raporu’na göre; 2023 sonuna kadar A sınıfı ofislerin yüzde 30 artması bekleniyor. 

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

A.B.N Gayrimenkul vefat Haberi

A.B.N Gayrimenkul vefat
Özyardımcı ailesinin kızları Naz Özyardımcı vefat etti. A.B.N Gayrimenkul Naz Özyardımcı için taziye ilanı...