05 / 05 / 2024

acıbadem özal doğa ortaokulu

acıbadem özal doğa ortaokulu

İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, Üsküdar'daki Acıbadem Özel Doğa Ortaokulu'nu ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 65 milyon TL olarak belirlendi.

Kadıköy Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallelerinin 1/5000 ölçekli ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri' ne ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar planı askıya çıkarıldı.

Benesta Acıbadem ön satışa çıktı! Yeni proje!

Benesta tarafından, İstanbul'un Avrupa ve Asya yakasını birbirine bağlayan en yakın noktası Acıbadem’de hayata geçirilen Benesta Acıbadem'de ön satışlar başladı. İşte merakla beklenen projenin fiyat listesi...

Benesta Acıbadem ön satışta! Yeni proje!

Benesta İstanbul’da yepyeni bir projeye imza atıyor. Konut projelerine son sürat devam eden Benesta'nın yeni projesi Benesta Acıbadem ön satışa sunuldu.

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi açıldı!

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yıldırım tarafından açıldı.

Benesta Acıbadem iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı!

Lokasyonuyla dikkat çeken Benesta Acıbadem projesinde Özlem Avcıoğlu, iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Doğa Koleji Acıbadem Bilim Okulu 93.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Üsküdar'da yer alan Doğa Koleji Acıbadem Bilim Okulu 93 milyon 750 bin TL bedelle satışa çıkarıldı.

The Mandarins Acıbadem kentin yeni meydanı olacak!

Anadolu yakasının en geniş alana ve en fazla ticari alana sahip açık alan alışveriş merkezi Kadıköy’deki Mandıra Caddesi üzerinde hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem kentin yeni meydanı olacak.

Acıbadem Ahmet Sani Gezici Lisesi arazisi için karar verildi!

Kadıköy Acıbadem mahallesinde yer alan Ahmet Sani Gezici Lisesi arsasının konut ve ticaret alanı olarak imara açılmasına mahkeme “dur” dedi.

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Acıbadem Spor Merkezi açıldı!

Yatırımlarına devam eden Kadıköy Belediyesi, Acıbadem Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. 

The Mandarins Acıbadem tatil modunda yaşam sunacak!

The Mandarins Acıbadem, sahip olduğu özellikleri sayesinde 5 yıldızlı yaşam konforu sunacak. Mayıs 2018’de konut sahiplerine teslim edilecek proje, konut sahiplerini açık ve kapalı havuzu ile şehrin stresinden arındırırken 4 mevsim tatil keyfi yaşatacak.

acıbadem özal doğa ortaokulu Haberi

acıbadem özal doğa ortaokulu

İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, Üsküdar Altunizade Mahallesi'ndeki 1139 ada, 16 parseldeki Acıbadem Özel Doğa Ortaokulu'nu ve arsasını satıyor. Gayrimenkul toplam 5 bin 317 metrekare alan üzerinde yer alıyor. 


Satışa çıkan Acıbadem Özal Doğa Ortaokulu, 65 milyon TL'ye ihale edilecek. Binanın KDV oranı yüzde 18 olarak belirlendi. 


Gayrimenkulün 1. satış günü 4 Nisan 2017 günü 14:00 ile 14:10 arasında, 2. satış günü ise 28 Nisan günü saat 14:00 ile 14:10 arası gerçekleşecek. 


İmar durumunda Üsküdar Büyük ve Küçük Çamlıca Doğal ve Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı Uygulaması'nda yer alan gayrimenkul İstanbul Anadolu Adalet Sarayı 17. icra Müdürlüğü'nde satılacak.