25 / 07 / 2024

açılışı ne zaman

açılışı ne zaman

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da 20 yıldır Müslümanların hayallerini süsleyen Osmanlı ve Hollanda mimari tarzındaki Ayasofya Camii, kapılarını ibadete açtı.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira uyarlama davası ne zaman açılır? 

Son dönemlerde konut kiralarındaki artışlar pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Kira bedelini düşük bulan ev sahipleri de kira uyarlama davası ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki kira uyarlama davası ne zaman açılır? 

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme süreci uzatıldı mı? Ders kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'ne kayıt ve kayıt yenileme süreleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ve ders kayıtları nasıl yenilenir?

AÖL ders seçimi ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Açık Öğretim Lisesi 2023-2024 yılı ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihleri ile sınav takvimi açıklanmıştı. Öğrencilerin ilk olarak AÖL ders seçimi işlemini gerçekleştirmeleri gerekiyor. Peki, AÖL 1. dönem ders seçimi ne zaman yapılacak?

Enflasyon verileri ne zaman saat kaçta açıklanacak? 2023 Eylül enflasyon rakamları ne zaman belli olacak? 

Ekim ayının ilk haftasında Eylül ayı enflasyon rakamlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? 2023 Eylül ayı enflasyon verileri ne zaman belli olacak? 

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 Eylül ayı faiz beklentisi ne yönde? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı, altın, dolar ve borsa yatırımcıları tarafından merak ediliyor. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 Eylül ayı faiz beklentisi ne yönde? 

U. Şafak Öğün kaç yılında doğdu? Harvard Business School'a neden gitti? Ne zaman genel müdür oldu?

U. Şafak Öğün, ne zaman dünyaya geldi? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Harvard Business School'a neden gitti? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte U. Şafak Öğün ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

PTT personel alımı 2023 tarihleri açıklandı mı? PTT personel alımı ne zaman yapılır? PTT personel alımında son dakika! 

“2023 yılında PTT personel alımı olacak mı?” sorusu son günlerde sık sık araştırılıyor. Peki PTT personel alımı 2023 tarihleri açıklandı mı? PTT personel alımı ne zaman yapılır?

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımına dair yoğun bir ilgi var. Vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Tüpraş ne zaman bölünecek? TUPRS bedelsiz ne zaman? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

"Tüpraş ne zaman bölünecek? TUPRS yüzde 600 bedelsiz ne zaman?" sorularının yanıtları yatırımcılar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Tüpraş ne zaman bölünecek? TUPRS yüzde 600 bedelsiz ne zaman? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Borsa ne zaman açılacak? Borsa İstanbul ne zaman açılıyor?

Borsa İstanbul’un ne zaman açılacağı yatırımcılar tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmesi amacıyla 85 bin personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Öğrenciler dikkat! KYK borç faizleri ne zaman silinecek? Faizler nasıl silinecek? Hükümetten açıklama!

KYK borçlarında faizlerin silinmesi ile ilgili detaylar netleşti. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan açıklama geldi. Peki KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizleri nasıl silinecek? İşte ayrıntılar...

Üniversiteler ne zaman açılıyor 2022? Üniversiteler hangi tarihte açılıyor?

Üniversiteler ne zaman açılıyor 2022? Üniversiteler hangi tarihte açılıyor? Sıkça sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte merak edilen detaylar!

açılışı ne zaman Haberi

açılışı ne zaman

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da 20 yıldır Müslümanların hayallerini süsleyen Osmanlı ve Hollanda mimari tarzındaki Ayasofya Camii, kapılarını ibadete açtı.


İlk cuma namazı ile birlikte hizmete giren camide aynı anda 2 bin 500 kişi namaz kılabilecek Ayasofya Camii'nin resmi açılışı ise iç mimari çalışmaları tamamlandıktan sonra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından...