03 / 05 / 2024

adalıya otel

adalıya otel

Muğla'nın Bodrum ilçesi Kissebükü Koyu'nda yer alan Adalıyalı mevkisinin yapılaşmaya açılmaması için ünlü şarkıcı Zeynep Casalini'nin de aralarında bulunduğu çevreciler, bir dizi eylem yaptı.

Cristiano Ronaldo'nun Manchester'daki otel projesi finansman ve imar sorunu nedeniyle askıya alındı!

Cristiano Ronaldo'nun Manchester merkezinde hayata geçireceği lüks CR7 otel projesinin, finansman sorunları ve imar izinleri askıya alındığı belirlendi. 

Antalya'ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor!

Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi otel projesi için düğmeye bastı. Antalya'ya 4 yıldızlı 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor...

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yaşar tarafından kuruldu. 

İş GYO Kapadokya Lodge Otel'i 55.7 milyon TL'ye Tarman Çimento'ya sattı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kapadokya Lodge Otel ile otelin yan parselinde bulunan 11 bin 409 metrekare yüz ölçümlü arsayı Tarman Çimento'ya 55.7 milyon TL'ye sattı...

Yaşar Çilkız'dan Dalyan'a yeni otel!

İşadamı Yaşar Çilkız, "Dalyan’da Ali Bostan Plajı’nda yeni bir otel inşaatına başladım. 33 bin metrekarelik alanda 180 yataklı olacak. Termal ağırlıklı hizmet verecek" dedi...

Niziplioğlu'ndan İstanbul ve Kapadokya'ya otel yatırımı!

Niziplioğlu Holding, 100 milyon dolar yatırımla iki yıl içinde İstanbul-Mecidiyeköy ve Kapadokya’da iki oteli daha hizmete açacak. Firma İstanbul ve Kapadokya'ya 100 milyon dolarlık otel yatırımı yapacak.

Kadıköy'de otel inşaatı durdu, kazıya devam!

Kadıköy’deki İbrahimağa Mahallesi, Dinlenç Caddesi üzerinde 9 bin 43 metrekarelik arsa üzerindeki otel inşaatı durdu. Bölgede kazıya devam ediliyor.

Otel yatırımları Anadolu’ya yayılıyor!

Otel yatırımlarının Anadolu’ya yayılmaya başladığını söyleyen TÜROB Başkanı Timur Bayındır, “Bu yıl Van’da yatırımlar ciddi bir sıçrama yaptı” dedi...

Serdur Grup'tan Etiyopya'ya otel ve mobilya yatırımı!

Serdur Grup Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Mehmet Durdu, Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'nın merkezinde büyük bir Türk otelinin açılışını yapacaklarını söyledi.

Midwood İstanbul Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı!

Büyükçekmece'de yapımı devam eden Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı. Midwood İstanbul'un Avrupa'nın en büyük film platosu olması hedefleniyor.

adalıya otel Haberi

adalıya otel

Önce Adalıyalı'ya yürüyüş düzenleyen yaklaşık 200 çevreci, ardından Zeynep Casalini'nin de katılımıyla üzerinde bölgenin yapılaşmaya açılmaması için çeşitli sloganların bulunduğu önlüklerle defile yaptı. 'Yeter artık, talana koy yok', Turizme en büyük yatırım koylarımızı korumaktır', 'Tahsise, tesise hayır' ve 'Kissebükü- Adalıyalı'da doğa katliamına Yaklaşık 200 çevreci, Bodrum'un cennet köşelerinden Kissebükü Koyu'ndaki Adalıyalı mevkisinin yapılaşmaya açılmaması için eylem yaptı. 


hayır' yazılı pankartlar açan çevreciler, basın açıklaması yaptı. Bakir koyların imara açılmaması için mücadeleye devam edeceklerini söyleyen Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, kamuoyunda koylarla ilgili bir farkındalık oluşturmak istediklerini belirtti. 

Habertürk...