21 / 05 / 2024

Adana Ankara Otoyolu son durum

Adana Ankara Otoyolu son durum

Adana-Ankara Otoyoluna akaryakıt istasyonu ve mola yeri yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Arsa almak isteyenlere müjde! Ankara ve Adana'da imarlı 13 arsa satılacak!

Ankara ve Adana'da yer alan 13 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İmarlı arsaların satış ihaleleri 21 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

İstanbul-Ankara arasına 200 kilometrelik ve bir milyar euroluk ‘Akyazı-Ankara Otoyolu’ yapılacak!

Akyazı ile Ankara arasında faaliyette olan, Bolu Tüneli’nin de içinde olduğu otoyola, kardeş otoyol geliyor. Maliyetinin bir milyar euro olacağı hesaplanan ve 200 kilometre uzunluğunda olacak Akyazı - Ankara Otoyolu, gidiş geliş üçer şeritli olarak tasarlandı.

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek! 7-13 Ocak Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak!

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek. Bu kapsamda Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak. İşte detaylar...

11 il için acele kamulaştırma kararı!

Adana, Ankara, Bilecik, Çankırı, Denizli, Gaziantep, Hatay, İzmir, Konya, Manisa, Mersin sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Ankara-Niğde Otoyolu TBMM gündeminde!

Ankara-Niğde Otoyolu meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana-Ankara Otoyolu'na mola yeri yapılması talebi mecliste!

Adana-Ankara Otoyoluna akaryakıt istasyonu ve mola yeri yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Ankara-Niğde Otoyolu meclis gündeminde!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Yap-İşlet-Devret modeliyle ERG şirketi tarafından inşa edilen Ankara-Niğde Otoyolu’nu TBMM’ye taşıyarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi hazırlandı.

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

Ankara-Niğde Otoyolu ile yılda ne kadar tasarruf edilecek?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun açılış töreninde bu otoyol ile yıllık 1 milyar 628 milyon TL tasarruf sağlanacağını belirtmişti.

Adana Ankara Otoyolu son durum Haberi

Adana Ankara Otoyolu son durum

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Adana-Ankara Otoyoluna akaryakıt istasyonu ve mola yeri yapılması talebine ilişkin soru önergesi verdi. Antmen, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Antmen, ''Aşağıdaki sorularımın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ve talep ederim'' diye konuştu.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen'in soruları:
1- Ankara-Erzurum-Erzincan illeri arasında yapılması planlanan Yüksek Hızlı Tren Projesi ne durumdadır? 
2- Ankara-Erzurum-Erzincan Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin ihalesi yapılmış mıdır? Yapılmış ise ihale tarihi nedir? Yapılmamışsa yapılma tarihi planlanmış mıdır? 
3- Ankara-Erzurum-Erzincan Yüksek Hızlı Tren Projesi’nin ne zaman başlaması ve ne zaman bitirilmesi planlanmaktadır? 
4- Ankara-Erzurum-Erzincan Yüksek Hızlı Tren Projesi için 2021 yılında ne kadar ödenek ayrılacaktır? 

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com