14 / 05 / 2024

adana Ceyhan Kültür Merkezi açıldı mı

adana Ceyhan Kültür Merkezi açıldı mı

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, merkezin en kısa zamanda tamamlanarak Ceyhanlıların istifadesine sunulacak olmasının sevindirici olduğunu söyledi. Ceyhan, "TOKİ konutları için de görüşmelerimizi sürekli yapıyoruz" dedi

Tülay Hatimoğulları'ndan Beyoğlu Kültür Yolu Projesi için soru önergesi!

HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi kapsamında başlatılan inşaatlarda işçilerde Kovid-19 testinin pozitif olmasına rağmen şantiyelerin durdurulmamasını TBMM gündemine taşıdı. Hatimoğulları, "Koronavirüs tanısına rağmen hangi gerekçeyle şantiye durmadı" dedi.

Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin 5 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Adana Sarıçam'a Kültür Merkezi yapılıyor!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, inşaatına başlanan "Sarıçam Kültür Merkezi" ile ilçede kültür faaliyetlerine büyük destek olacaklarını belirterek, bu proje ile aynı zamanda geçmişten geleceğe bir köprü kuracaklarını söyledi.

Adana Çukurova'ya kültür merkezi inşa edilecek!

Başkan Soner Çetin, TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, Semerkant Vakfı Başkanı Ümit Özlü ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Yemek sonunda iş adamları Başkan Çetin’e Kültür merkezi projesini tanıtarak destek istedi.

Adana'da Fatih Terim Kültür Evi açıldı!

Yüreğir'de adına yaptırılan kültür evinin açılışını gerçekleştiren Türkiye Futbol Direktörü Terim, ''Bu binanın hayırlı olmasını diliyorum. Burada inşallah çok mutlu günler, saatler geçirirsiniz'' temennisinde bulundu.

Murat Göğebakan Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Temmuz 2014'te ölen sanatçı Murat Göğebakan'ın adını taşıyan Adana'nın Ceyhan ilçesindeki kültür merkezini, anne Hatice Göğebakan ile birlikte hizmete açtı.

Adana'da Orhan Kemal Kültür Merkezi açıldı!

Adana’da, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi ile Turhan Selçuk Sanat Okulu törenle açıldı. Törende Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin konuşma yaptı..

Adana'daki tarihi konak Halk Kültürü Evi'ne dönüştürülecek!

Adana'da geçmişte Düyun-u Umumiye İdaresi binası olarak kullanılan konak, Adana Halk Kültürü Evi'ne dönüştürülecek. ATO tarafından sahiplerinden satın alınıp restore edilen konak, Çukurova Üniversitesine tahsis edilecek

Adana'da kültür turizmi canlandırılacak!

Yaklaşık 270 arkeolojik sit alanı bulunan Adana'da kültür turizmini canlandıracak Anavarza, Magarsus, Aigeai antik kenti ile Tepebağ, Sirkeli, Misis ve Tatarlı höyük kazıları devam ediyor.

Bekir Kamışlı: Mimarlık toplum kültürünün ifadesi!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı, gerçek mimarlığın bir toplumun kültürünün ifadesi olduğunu söyledi. Mimarlar Günü Adana'da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.Mimar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı konu ile ilgili açıklama yapt

Bekir Kamışlı: Mimarlık toplum kültürünün ifadesidir!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı, gerçek mimarlığın bir toplumun kültürünün ifadesi olduğunu söyledi. Mimarlar Günü Adana'da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Kamışlı 'Mimarlık toplum kültürünün ifadesidir' dedi.

Hüseyin Sözlü: Yeni binalar kültürümüzden izler taşımalı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yaptığı açıklamada, "Yeni binalarımız Türk mimarının, Türk mimarisinin eserleri olduğunu hissettirecek şekilde, geleneksel mimarimizden, bizim kültürümüzden izler taşımalı" dedi

Alemdar Öztürk, Ceyhan Kültür Merkezi'ni yerinde denetledi!

Ceyhan'da 1996 yılında temeli atılan ve henüz tamamlanamayan Ceyhan Kültür Merkezi, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ün girişimleri ve Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in destekleri ile büyük bir hızla tamamlanıyor...

adana Ceyhan Kültür Merkezi açıldı mı Haberi

adana Ceyhan Kültür Merkezi açıldı mı


Ceyhan'da 1996 yılında temeli atılan ve 17 yıl ödenek yetersizliği nedeniyle bir türlü tamamlanamayan Ceyhan Kültür Merkezi'nin en kısa zamanda tamamlanıp hizmete gireceği belirtildi. Kültür Merkezi'ndeki çalışmaları inceleyen Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Oztürk, merkezin en kısa zamanda tamamlanarak Ceyhanlıların istifadesine sunulacak olmasının sevindirici olduğunu söyledi. Göreve geldikleri andan itibaren Ceyhan'ın tüm mahallelerini fotoğrafladıklarını, şimdiye kadar neler yapılmış neler yapılmamış hepsini bilanço halinde çıkardıklarını belirten Öztürk. "Bu çerçevede Ceyhan'ın acil sorunları olan kentsel dönüşüm için start verdik. TOKİ konutları için de görüşmelerimizi sürekli yapıyoruz.



Adana 5...