03 / 05 / 2024

Adana Kozan Küçük Sanayi Sitesi

Adana Kozan Küçük Sanayi Sitesi

Adana Kozan Belediyesinden sanayi sitesinde hummalı çalışma Kozan Belediyesi tarafından Kozan Küçük Sanayi Sitesinde yol bakım ve onarım ile temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Naci Görür uyarısını yineledi: Adana ve Kıbrıs’a dikkat!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerden sonra önemli açıklamalar yaptı. Bu depremin beklendiğini dile getiren Naci Görür, Adana ve Kıbrıs’ta da dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

TOKİ Adana Yumurtalık’ta! 240 ay vadeyle ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Yumurtalık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Yumurtalık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Yumurtalık 2022 ucuz konut projesi...

ÖİB Adana Yumurtalık'taki 116 arsayı satıyor! 15 milyon TL'ye!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana Yumurtalık'ta 116 adet tarla satışa sunuldu. 

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale)  ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Adana Yumurtalık'a Hükümet Konağı!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Devlet Bahçeli Köprüsü Eylül'de ihaleye çıkıyor!

30 Mart 2016'da temeli atılan fakat üçte biri yapılabilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adını taşıyan Adana’daki köprü için yeni bir adım atıldı. Karayolları Eylül'de köprü için ihaleye çıkacak...

Yumurtalık'ta deniz kenarındaki araziler kime satılacak?

Adana Yumurtalık'ta rafineri yapılacağı ileri sürülen arazinin Cumhurbaşkanlığı kararıyla yatırımlara açılmasından sonra, Dr. Müzeyyen Şevkin, Meclis gündeminde sunduğu önergeye yanıt alamadı. Şevkin, arazilerin gerek özel sektöre gerekse yabancı yatırımcılara tahsis edilebileceğini vurguladı. 

Adana'da acele kamulaştırma kararı!

Adana Yumurtalık'da yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ata GYO'dan kira açıklaması!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli, Ordu, Giresun, Adana ve Kırklareli'de yer alan gayrimenkullerinin kira bedellerini belirledi ve kira süresini uzattı...

Adana Kozan Küçük Sanayi Sitesi Haberi

Adana Kozan Küçük Sanayi Sitesi

Adana Kozan Belediyesi'ne bağlı ekipler, 177 bin metre alana kurulu olan ve yaklaşık 400 esnafın hizmet verdiği sitede bakım onarım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi. Kozan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Yusuf Erik ve sanayi esnafının talebi üzerine dört ekip ile yapılan çalışmalar kapsamında, kaldırım ve orta refüjleri temizleyen Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri görüntüyü engelleyen ağaçlarda ise budama çalışması gerçekleştirdi. İlaçlama ekibinin zararlı haşerelere yönelik yaptığı ilaçlamanın ardından Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sanayi içerisi ve çevresinde geniş çaplı temizlik yaptı. 


Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı şantiye şefliği ekipleri, site içerisinde ki ağır tonajlı araçların geçişi nedeni ile bozulan sokakları tamir ederek sıcak asfalt ile kapladı. Kozan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Yusuf Erik, yapılan çalışmalardan dolayı Kozan Belediye Başkanı Musa...