02 / 05 / 2024

adana mania problemi

adana mania problemi

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerinde bulunan İncirlik üssü nedeniyle bazı mahallelerde yaşanan “Mania” problemlerin Milli savunma Bakanlığı ile yapılan yazışma ve çalışmalar sonucunda aşıldığını belirtti.

Adana'nın imar problemi artıyor!

Kentte uzun zamandır yaşanan imar problemlerinin eksilmeden devam ettiğini açıklayan Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün, “Son yıllarda çıkarılan imar yönetmeliklerindeki karmaşa, sektörde yeni bir problemin oluşmasına neden olmuştur” dedi.

Adana'nın mania sorunu çözülüyor!

Adana'da yıllarca inşaat sektörünün önünü kapayan mania sorunu Seyhan Belediyesi'nin çalışmalarıyla çözüme kavuşmaya başladı.

Adana Emniyet Müdürlüğü'nün yeni binasında son durum!

Adana Valiliği'nin yanında bulunan 37 bin 542 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen Emniyet Müdürlüğü hizmet binası, tamamlanma aşamasına gelmişken, "mania" engeline takıldı.

Adana Sarıçam'da 2 katlı evlere ruhsat izni çıktı!

Adana'da merkez ilçesi Sarıçam'da Belediye Başkanı Bilal Uludağ, İncirlik Üssü çevresindeki mahallelerde, hava trafiğini tehlikeye soktuğu için 'mania' adı verilen yükseklikle ilgili engele takılan binalara ruhsat izni çıktığını söyledi.

Adana'daki mania sorunu çözüldü!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 40-50 bin insanı mağdur bırakan mania sorununu çözdüklerini belirterek, mania sorunu yaşayan arsa sahibi veya müteahhitlerin Seyhan Belediyesi'ne başvurabileceklerini söyledi.

Adana'da yüksek bina sorunu çözüldü mü?

Adana'nın Seyhan ilçesinde hava trafiğini tehlikeye soktuğu için mania engeline takılan yüksek binalarla ilgili sorun çözüldü.

Adana Havalimanı'da yüksek bina sorunu çözüldü!

Adana merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, kent merkezindeki havaalanı çevresinde 60 bin kişiyi ilgilendiren, hava trafiğini tehlikeye soktuğu için 'mania' engeline takılan yüksek binalarla ilgili sorunu çözdüklerini açıkladı.

Adana Havalimanı çevresinde yüksek binaya izin verilecek mi?

Seyhan Belediyesi Meclis Salonu’nda toplantı düzenleyen Başkan Zeydan Karalar, yapılan yeni ölçümlerle mania kodlarının arttığını, bu sayede Adana Havalimanı çevresinde daha yüksek bina yapımına izin verilebileceğini belirtti.

Adana Havalimanı çevresindeki yüksek bina sorunu çözüldü!

ADANA kent merkezindeki havaalanı çevresinde 60 bin kişiyi ilgilendiren, hava trafiğini tehlikeye soktuğu için 'mania' engeline takılan yüksek binalarla ilgili sorun çözüldü.

Adana Sarıçam'da yapı ruhsatları İncirlik Üssü'ne de soruluyor!

Adana'nın merkez Sarıçam İlçe Belediye Başkanı MHP'li Bilal Uludağ, Belediye Meclisi'nde İncirlik Üssü'ne inip kalkan uçakların uçuş güvenliği ile ilgili olarak 'Mania' konusunda bilgi verdi.

Adana Emniyet Müdürlüğü binası neden yıkıldı?

ADANA’da havalimanı yakınında 5 yıl önce yapımına başlanan 14 katlı Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasındaki 6 katın, uçakların güvenliğini tehlikeye attığı (mania sahasını ihlal) gerekçesiyle yıkımına başlandı. Yıkım için 3 milyon 135 bin lira harcanaca

Adana Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası yıkılacak mı?

Adana Valiliği tarafından, mania kriterlerine takıldığı için yapımı durdurulan ve son 6 katının tıraşlanmasına karar verilen Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'nda yıkım çalışmaları için hazırlıklar başladı.

Adana'da inşaat sektörü zor durumda!

Adana Sanayi Odası'nın Temmuz Meclis Toplantısı'nda inşaat sektörünün sorunları ve çözüm önerileri gündeme geldi. Sektör temsilcileri, mania, imar ve kentsel dönüşüm sorunları nedeniyle inşaat yapılamaz hale gelindiğini belirtti.

adana mania problemi Haberi

adana mania problemi

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerinde bulunan İncirlik üssü nedeniyle bazı mahallelerde yaşanan “Mania” problemlerin Milli savunma Bakanlığı ile yapılan yazışma ve çalışmalar sonucunda aşıldığını belirterek, bundan böyle 2 katlı yapılacak evlere ruhsatlı yapım izninin verileceğini söyledi.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yaptığı açıklamada, Yavuz Sultan Selim, Beyceli, Orhangazi ve Buruk Mahallelerinde yıllardan beri yaşanan Mania sorununun, Belediyeleri ile Milli Savunma Bakanlığı arasında yapılan yazışmalar sonucunda çözüldüğü müjdesini verdi.

Başkan Bilal Uludağ,” Bu 4 mahallemizde İlçemizdeki İncirlik üssü nedeniyle Mania problemine takılan yerlerde bulunan arsa sahiplerine bina yapımı için belediyemizce ruhsat verilemiyordu. Bizde göreve geldiğimiz andan itibaren bu durum nedeniyle mağdur olan vatandaşlarımız için çalışmalar yaptık. Yaptığımız çalışma ve yazışmalar sonucunda bu sorunu ortadan kaldırdık. Artık 2 katlı yapılacak konutlara belediyemiz tarafından...