30 / 04 / 2024

Adana Mobilyacılar Sitesi yeni yol

Adana Mobilyacılar Sitesi yeni yol

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Tuzlalılar Sitesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi 977 parsel (Tuzlalılar Sitesi) ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mobilyacılar Avrupa’nın açığını Suudi Arabistan'la kapatacak!

Türk mobilya sektörü, AB pazarında yaşadığı açığı Suudi Arabistan’la kapatmak istiyor. 2023’ün ilk 5 ayında Suudi Arabistan’a 52 milyon dolarlık ihracat yapan mobilyacıların yıl sonu hedefi ise 200 milyon dolar.

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu 39.5 milyon TL'ye satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa 39 milyon 500 bin TL'ye satışa sunuldu...

Adana'da konut satışlarında tarihi rekor!

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, geçen yıl, kredilerin sıfır konutlarda 0,64, ikinci el konutlarda 0,74'e düşmesiyle beraber satılan 33 bin 276 konutla, kentte tüm zamanların en fazla konut satışının gerçekleştirildiği belirtildi.

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu satışa sunuldu! 

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki 2 bin 930 metrekare büyüklüğündeki Akaryakıt İstasyon Alanı imarlı arsasını satışa çıkardı. 

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki son ticari üniteler satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Başakşehir’de Gıda Toptancıları Sitesi’nde bulunan iş yerlerini satışa çıkardı. 

Elmadağ'a mobilyacılar ihtisas OSB kuruluyor!

Ankara mobilya sektöründe merkez üssü olacak. Elmadağ'da kurulan mobilyacılar ihtisas OSB'de 100'den fazla fabrika kurulacak.

EPP İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'ndeki 101 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO'nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'nde bulunan 101 iş yerini satıyor.

Türkiye, ABD'de mobilya AVM'si kuracak!

MODOKO Mobilyacılar Sitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) desteğiyle ABD'de mobilya alışveriş merkezi açacak.

Adana Metal Sanayi Sitesi'ne sanayi kampüsü yapılıyor!

Adana Sanayi Odası tarafından verimlilik yolunda Adana sanayisinin yalın dönüşümü ile Sanayi 4.0'a geçiş için önemli fırsatlar yaratacak Adana Metal Sanayi Sitesi'nde Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi yapılıyor.

Adana Mobilyacılar Sitesi yeni yol Haberi

Adana Mobilyacılar Sitesi yeni yol


Adana Büyükşehir Belediyesi, küçük ve orta ölçekli binlerce işletmenin faaliyet yürüttüğü sanayi sitelerinde asfalttan yeni yol açmaya, kaldırımdan bordüre, bariyerden köprülere kadar pek çok hizmet desteğiyle üretim ve istihdama büyük katkı sağladı. Hizmetlerinde dinamik, planlı, modern ve çağdaş belediyeciliğin örneklerini sergileyen Başkan Hüseyin Sözlü, uzun yıllar yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan Mobilyacılar Sitesi, Metal Sanayi ve Nakliyeciler Sitesi’nin çilesine son verdi. Adana Büyükşehir Belediyesi, kent ekonomisinin omurgasını oluşturan üretim merkezlerine 3 yıllık süreçte yaklaşık 10 milyon 764 bin liralık harcamayla 83 bin ton asfalt döküldü, 274 bin metrekare yol kazandırdı. ASKİ’nin 5 milyon 900 bin liralık altyapı çalışmasıyla birlikte bu siteler için toplam yatırım yaklaşık 17 milyon liraya ulaştı.

30 YILLIK ÇİLE SONA ERDİ

Toroslardan Akdeniz’e kadar uzanan 14 bin kilometrekarelik...