04 / 05 / 2024

Adana son haberler

Adana son haberler

Adana'da öğleden sonra aniden başlayan ve hızı saatte 50 kilometreyi bulan fırtına ve yağış hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle birçok evin çatısı uçarken ağaçlar kökünden söküldü, elektrik direkleri devrildi.

'Kredi kartına taksit kaldırıldı' iddiasına son nokta! Bakan Şimşek'ten açıklama geldi..

Son zamanlarda kredi kartı taksitlerinin kaldırılacağına yönelik haberler çıkmaya başladı. Vatandaşlar merakla konunun detayını araştırırken Dezenformasyonla Mücadele Merkezi konuyla ilgili açıklama yaptı, Bakan Şimşek duyurdu...

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Düşük KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı açıklandı!

KPSS puanı düşük olan adaylar için açıklanan personel alımı ile ilgili açıklama yapıldı. Aktarılan son haberler kapsamında düşük KPSS puanı kapsamında kadın erkek düz memur alımının başlayacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

İŞKUR açıkladı! İl Özel İdaresi 18 yaş üstü daimi kamu personeli alımı yapacak...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kamu personel alımlarını hakkında açıklamalar yapmaya devam ediyor. Yapılan açıklama kapsamında aktarılan son haberler şöyle; İl Özel İdaresi bünyesine 18 yaş üstü daimi kamu personeli alımı yapılacağı duyuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

İŞKUR duyurdu! Türkiye genelinde 4.575 temizlik görevlisi alımı yapılacak... 

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) değişik meslek gruplarında personel alımlarına devam ettiğini açıkladı. Aktarılan son haberler kapsamında 18-59 yaş arası İŞKUR üzerinden 81 il için 4.575 temizlik görevlisi alımı başladığını duyurdu.  İşte haberin ayrıntı ve detayları...

Türk Telekom AssisTT Türkiye geneli personel alımına başladı! 

Türk Telekom’un iştiraki ve çağrı merkezi ayağı olan AssisTT personel alımına başladığı duyuruldu. Aktarılan son haberler kapsamında Türkiye geneli personel alımı yapılacağı açıklandı. Lise, lisans ve yüksek lisans mezunu adayların başvurabileceği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Deprem uzmanından son dakika Adana uyarısı: Gelecek önemli deprem Adana'yı vuracak! 

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji ve Endüstri Mühendisliği emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Adana ve Edirne'ye dikkat çekti. İşte Yılmaz'ın o korkutan açıklamaları...

Son Dakika! Adana'da korkutan deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Adana'nın Kozan ilçesinde deprem oldu. İşte Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklama...

SON DAKİKA! 3.6 şiddetinde deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Adana'nın Aladağ ilçesinde 19:54 sularında 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi. AFAD, Adana'nın Aladağ ilçesinde depremin 3.6 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

Son dakika! Adana’da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Adana'nın Aladağ ilçesinde göre 4.5 büyüklüğünde artçı sarsıntı meydana geldi. Yaşanan sarsıntı çevredeki Osmaniye, Hatay, Nevşehir, Niğde ve Kayseri gibi kentlerden de hissedildi.

Osmaniye'de 4 bin, Adana'da 1682 deprem konutunun inşaat tam gaz!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak şeklinde nitelendirilen depremlerden etkilenen Osmaniye'de afetzedeler için 4 bin, Adana'da da 1682 konutta çalışmalar devam ediyor.

Adana son haberler Haberi

Adana son haberler


Öğleden sonra aniden başlayan ve hızı saatte 50 kilometreyi bulan fırtına ve yağış hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle birçok evin çatısı uçarken ağaçlar kökünden söküldü, elektrik direkleri devrildi.


Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği kentte, öğleden sonra bastıran sağanak ve fırtına cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşturdu. Şehir içi trafikte aksamaların yaşanmasına neden olan sağanağa hazırlıksız yakalanan kimi vatandaşlar duraklara sığınarak korunmaya çalıştı. 


Fırtına nedeniyle kent merkezinde birçok ağaç kökünden sökülüp yola devrilirken, belediye ekipleri yolu trafiğe kapatan ağaçları testereyle keserek yolu trafiğe açtı.


- Evleri su bastı


Öte yandan sağanak nedeniyle Güzelevler Mahallesi'nde çok sayıda evi su bastı. Fırtınada bazı evlerin çatısı uçtu. Kopan elektrik telleri nedeniyle polis ekipleri mahallede güvenlik önlemi aldı.


Evini su basan Emine Akkaya, bir anda aniden başlayan yağış...