15 / 05 / 2024

adapazarı istanbul treni

adapazarı istanbul treni

Adapazarı - İstanbul Ekspres treni geri dönüyor. Adapazarı- İstanbul Ekspres trenleri, 31 Aralık 2014 tarihinde test sürüşlerine, 05 Ocak 2015 tarihinde de normal seferlerine başlıyor.

Adapazarı Ada Treni yeraltına alınıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile görüşen Başkan Toçoğlu, “Sayın Bakanımız tren yolunu yer altına alacak projei onaydı"

Adapazarı-İstanbul Demiryolu projesinin ÇED toplantısına tepki!

TCDD tarafından yapılacak olan Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi’nin ÇED toplantısında, vatandaşlar projeye karşı tepki gösterdi.

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçiş Demiryolu Hattı için evler mi yıkılacak?

Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi'nin ÇED toplantısı gerçekleştirildi. Kartepe ve İzmit'teki mahallelerin sakinleri yerleşim yerlerinin yıkılacağı için projeye tepki gösterdi.

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Hattı'nın ÇED toplantısı 10 Mayıs'ta!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul ve Kocaeli'de yapılması planlanan Adapazarı- İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi'nin ÇED toplantısı yapılacaktır. Toplantı 2 ilde de 10 Mayıs günü gerçekleşecektir.

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Hattı için düğmeye basıldı!

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu projesi için düğmeye basıldı. Adapazarı-İstanbul Demiryolu projesi, İstanbul'da Tuzla, Pendik, Sultanbeyli, Kartal, Sancaktepe, Maltepe, Ataşehir, Ümraniye ve Çekmeköy İlçelerinden geçerek, Beykoz'da sonlanacak...

Adapazarı Treni için sondaj çalışmaları başladı!

Adapazarı Treni’nin yer altına alınması projesinde sondaj çalışmalarının başlatıldığını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hamdolsun projede çok kısa bir sürede hazırlıklar tamamlandı, adımlar atıldı.

Adapazarı Tren Garı'nda sondaj çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından şehre müjdesi verilen ve Adapazarı Treni’ni yer altına alacak projede gelinen son noktayı açıkladı.

Adapazarı-Haydarpaşa seferleri yarın başlıyor!

2 yıl önce seferlerine ara verilen Adapazarı-İstanbul ekspresinin boşluğunu doldurmak için çalışacak olan banliyö sistemi yarın faaliyete geçiyor. 06.30’da Arifiye’den hareket edecek banliyö treni 07.01’de İzmit’te olacak.

Adapazarı- İstanbul Ekspres treni geri dönüyor!

Adapazarı - İstanbul Ekspres treni geri dönüyor. Adapazarı- İstanbul Ekspres trenleri, 31 Aralık 2014 tarihinde test sürüşlerine, 05 Ocak 2015 tarihinde de normal seferlerine başlıyor.

Adapazarı-İstanbul tren hattı açılıyor!

TCDD Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ada Ekspresi adıyla Arifiye-Pendik arasında klimalı vagonlarla hizmet verecek olan trenler ilk etapta 4 gidiş 4 geliş olmak üzere 8 sefer yapacak.

Zeki Toçoğlu: İstanbul Adapazarı trenlerinin merkeze gelmesine karşı değiliz!

Haydarpaşa Adapazarı Bölgesel Trenleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Biz her zaman ifade ediyoruz, İstanbul-Adapazarı arasında işleyen trenlerin merkeze gelmesine karşı değiliz, dedi.

İstanbul Ankara Yüksek Hızlı Treni Pendik'te konut fiyatlarını arttırdı!

İstanbul Ankara Yüksek Hızlı Treni, Pendik’te konut fiyatlarında doping etkisi yarattı. Bölgede satılık konut fiyatları % 40, kiralık konut fiyatları ise % 55 artış gösterdi. Pendik’te konut projelerine yenisi ekleniyor.

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Treni seferlerine üç tarihi törenle başlayacak!

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Treni (YHT) seferlerine üç tarihi törenle başlayacak. 533 kilometrelik mesafeyi 3.5 saate indirecek olan tren için, 25 Temmuz'da, Eskişehir, Bilecik ve İstanbul'da üç ayrı organizasyon düzenlenecek.

adapazarı istanbul treni Haberi

adapazarı istanbul treni

Yüksek Hızlı Tren Hattı (YHT) inşaat çalışmalarının başlatıldığı 1 Şubat 2011 tarihinden itibaren durdurulan, başta çalışanlar ve öğrenciler olmak üzere binlerce kişi tarafından kullanılan Adapazarı- İstanbul Ekspres trenleri, 31 Aralık 2014 tarihinde test sürüşlerine, 05 Ocak 2015 tarihinde de normal seferlerine başlıyor.


TCDD Basın ve halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden bu akşam saatlerinde yapılan yazılı açıklamada, ’Ada Ekspresi’ adıyla Sakarya’nın Arifiye İlçesi ile İstanbul Pendik arasında TVS 2000 tipi klimalı vagonlarla hizmet verecek olan trenler ilk etapta 4 gidiş 4 geliş olmak üzere 8 sefer yapacak. Adapazarı’nda ikamet eden yolcular seyahatlerini Adapazarı- Arifiye arasında ADARAY ile, Arifiye-Pendik arasında Ada Ekspres trenleriyle gerçekleştirecek.


Açıklamada, ilk etapta Arifiye, Sapanca, İzmit, Gebze, Pendik istasyonlarında hizmet verecek alan Ada Ekspresi, 2015 yılı ortasında Körfez, Derince, Büyükderbent, 2016...