04 / 05 / 2024

ADEKA İlaç Sanayi ve Ticaret

ADEKA İlaç Sanayi ve Ticaret

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile ADEKA İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin ortaklaşa yaptıracağı Vezirköprü ilçesindeki 12 derslikli lise inşaatının temeli atıldı. Lise, 15 Şubat 2015 tarihinde eğitim öğrenime başlayacak.

Datça'da sanayi sitesi kiralarına yapılan yüzde 500 zam protesto edildi!

Muğla Datça'da kira bedellerinin yüksek olduğunu öne süren sanayi esnafı belediye tarafından ihaleye çıkartılan iş yerlerine yüzde 500 zam yapılmasına tepki gösterdi. Kiracılar yapılan zammı protesto etmek için belediye önünde toplandı.

İnşaat malzemesi sanayi 2023 yılını artışla kapattı!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi'nin Aralık ayı sonuçları açıklandı. Bileşik Endeks, aralık ayında bir önceki aya göre 0,11 puanlık artış göstererek 71,35 puana yükseldi. 

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ömer Faruk Laçin tarafından kuruldu.

SGK, Bodrum'da küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sosyal Güvenlik Kurumu, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesinde yer alan küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor. Peki Muğla Bodrum'da yer alan arsanın muhammen bedeli ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi... 

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Göktepe Usta tarafından kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Sanayi üretimi son bir yılın zirvesine çıktı! Yıllık bazda yüzde 7,4 arttı!

Sanayi üretimi temmuz ayında yıllık bazda yüzde 7,4 artışla beraber 13 ayın zirvesine çıktı. Ayrıca, üretimdeki artış istihdama yansıdı. 30 günde 318 bin kişiye yeni iş kapısı açıldı. Temmuz ayında işsizlik yüzde 0,2 düşüşle beraber yüzde 9,4’e geriledi.

Buny İnşaat Medya Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buny İnşaat Medya Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sıla Coşkun tarafından kuruldu.

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Jamıla Raıss tarafından kuruldu.

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Hafize Muşluoğlu tarafından kuruldu.

O ilde sanayi imarlı 2 arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Osmaniye İli Toprakkale Belediye Başkanlığı, Osmaniye ili, Toprakkale ilçesi, Kışla Mahallesi'nde yer alan 2 adet sanayi imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

ABD'de imalat sanayi PMI 28 ayın en dibinde!

ABD'de imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI), ekimde aylık bazda 2,1 puan azalışla 49,9'a inerek 28 ayın en düşük seviyesine geriledi ve Haziran 2020'den bu yana sektörde ilk kez daralma olduğuna işaret etti.

Herkes bu haberi bekliyordu! 15 bin maaşla çalışacak personel aranıyor!

Antalya’nın istihdam merkezlerinden biri olan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 15 bin maaşla eleman aranıyor. İşte detaylar!

ADEKA İlaç Sanayi ve Ticaret Haberi

ADEKA İlaç Sanayi ve Ticaret

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile ADEKA İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin ortaklaşa yaptıracağı Vezirköprü ilçesindeki lise inşaatının temeli atıldı. 12 derslikli lisenin temel atma törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, lisenin 15 Şubat 2015 tarihinde eğitim öğrenime başlayacağını söyledi...


Vezirköprü ilçesinin Göl mahallesinde yapılacak lise inşaatının temel atma törenine, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ADEKA Samsun Fabrika Müdürü Adem Gül,  AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Açan, Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, SASKİ Genel Müdürü ve Genel Sekreter Vekili Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt ile meclis...