02 / 05 / 2024

adıyaman avm projeleri

adıyaman avm projeleri

Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, katıldığı televizyon programında, Adıyaman'da 550 dönümlük projeyi hayata geçireceklerini belirtirken AVM'siyle, sinemasıyla, otoparkıyla yepyeni bir şehir hedeflediklerini söyledi.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da AVM'ler açıldı!

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süre kapatılan alışveriş merkezleri (AVM), gerekli önlemleri alarak kapılarını açtı.

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Adıyaman'da kamu yatırımlarına hız verildi!

Adıyaman'da, yapımı devam eden kamu yatırım ve projeleri istişare toplantısında değerlendirildi. Toplantıda, kamu yatırımlarına hız verilmesi kararı alındı.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Praktiker Adıyaman Park AVM'de açıldı!

Praktiker Türkiye, Adıyaman’daki ilk mağazasını Adıyaman Park AVM’de açtı. Praktiker yıl içinde 20 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Adıyaman'ın ilk AVM'si Adıyamanpark açıldı!

SAF Grup, Dicle Grup ve Vetal A.Ş ortaklığı ile kurulan İpekyolu Turizm İnş. Lojistik Enerji Madencilik San. ve Tic.tarafından hayata geçirilen, Adıyaman’ın ilk Alışveriş Merkezi olma özelliğini taşıyan Adıyaman Park bugün kapılarını açtı.

Adıyaman'da kent projeleri devam edecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, adıyaman’da, Gömükan Barajı başta olmak üzere 8 tesisin temelini atarak, 5 tesisin açılışını da gerçekleştirdikten sonra partililerle bir araya geldi.

Adıyaman Park AVM 2017'de açılıyor!

Toplam 72 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adıyaman Park’ın 30 bin metrekare kiralanabilir alanı ile ulusal tekstil markalarından teraslı yeme-içme alanlarına, eğlence ünitelerinden yüksek teknolojili sinema salonlarına kadar birçok ilki Adıyaman’a 2017 sonbaharında getiriyor.

Adıyaman'da AVM inşaatında göçük: 5 yaralı!

Adıyaman'da alışveriş merkezi inşaatında meydana gelen göçükte 5 işçi yaralandı.Yaralanan 5 işçi, arkadaşlarının haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

Adıyaman ve Elazığ yetkilileri dönüşüm hakkında fikir alışverişinde bulundu!

Adıyaman Belediyesi ile Elazığ Belediyesi yetkilileri, kentsel dönüşüm projeleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. İki belediyenin yetkilileri bir araya gelerek fikirlerini ortaya koydular.

Adıyaman Kahta'da 2017'de 5 okul hizmete girecek!

Adıyaman'ın Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta'da devam eden yatırımları ve yeni projeleri basın mensupları ile paylaşarak ilçede çok ciddi yatırımların olduğunu söyledi.

Adıyaman'da turizm projeleri hız kazandı!

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

adıyaman avm projeleri Haberi

adıyaman avm projeleri

"Yepyeni Bir Adıyaman Hedefliyoruz" 


Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, katıldığı televizyon programında bir yılını anlattı. Adıyaman'da 550 dönümlük projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Yeni Adıyaman çalışmalarına başlandığını söyleyen Kutlu, AVM'siyle, sinemasıyla, otoparkıyla yepyeni bir şehir hedeflediklerini söyledi.

Belediye Başkanlığında 1 yıl 20 günü geçtiğini anlatan Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, halen kendine gelen insanların iş istemek için geldiklerini ifade etti. 


'Oğluma iş, kızıma iş, diye geliyorlar" diyen Kutlu. "Öyle enteresan ki 18 yaşını yeni dolduranlar da var, emekli olmuş çok yüksek bürokratlar da işe girmek için geliyor. Yani makamda oturduğumda gelen 100 kişiden 90'ı iş istemek için geliyor. Bunun yanında nadiren de olsa problemleri olan arkadaşlarımız da geliyor" dedi. 


Bir iş yaparken birçok prosedür gerektiğini anlatan Kutlu, şöyle devam etti: 

'Belediyemizde biz daha istediğimiz...