13 / 05 / 2024

adıyaman futbol sahası açılış

adıyaman futbol sahası açılış

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yatırım programında yer alan Sitilce Futbol Sahası tamamlanarak hizmete girdi. Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, halka ve gençlere hayırlı olmasını diledi...

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Adıyaman Atatürk Stadyumu sezona hazır!

Adıyaman’da 2017-2018 futbol sezonu öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Stadyumunda gerekli bakım ve onarım çalışmaları sonrasında eksikler giderildi.

Bilecik Bayırköy'e yeni futbol sahası!

Bilecik’in Bayırköy Beldesi’nde yapımı devam eden futbol sahasında sona yaklaşılıyor. Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet KAsapoğlu’nu ziyaret ederek sahanın tamamlanma sözleşmesini imzaladı.

Kocaeli Salih Gün futbol sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi.

Adıyaman'da çim futbol sahasının tribün inşaatı başladı!

Adıyaman Üniversitesi tarafından inşa edilen Atletizm Tartan Pistli Çim Futbol Sahası’na yapılacak olan bin kişilik tribünün inşaatına başlandı.

Adıyaman Samsat'ta 3 okula spor sahası yapıldı!

Adıyaman’ın Samsat ilçesi Yarımbağ, Uzuntepe ve Doğanca köy okullarına birer adet basketbol ve voleybol sahası yaptırıldı.

Adıyaman Samsat'ta 3 okula spor sahası yapıldı!

Adıyaman’ın Samsat ilçesi Yarımbağ, Uzuntepe ve Doğanca köy okullarına birer adet basketbol ve voleybol sahası yaptırıldı.

Adıyaman'da 30 milyon TL'ye satılık 2 maden sahası!

Adıyaman 1. İcra Dairesi tarafından Adıyaman İli, Çelikhan İlçesi'nde bulunan 2 maden sahasını satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 30 milyon 910 bin TL olarak belirlendi.

Adıyaman'daki 400 yataklı hastane Sağlık Bakanlığı'na devredildi!

Adıyaman'da 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin devir işlemi gerçekleştirildi. 2009 yılında ihaleye çıkan ve 2014 yılı Nisan ayında yüklenici firmadan geçici kabulünü yapan TOKİ yetkilileri, binayı Sağlık Bakanlığı'na devretti

TOKİ Adıyaman Besni Konutları'nın yer tahsisi onaylandı!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, TOKİ tarafından Besni'ye yapılacak olan konutlar için yer tahsisinin onaylandığını söyledi. Projede 14 blok, 2+1 nitelikteki 454 adet konut yer alacak...

Mehmet Erdoğan'dan Adıyaman'a TOKİ müjdesi!

AK Parti Adıyaman milletvekili Mehmet Erdoğan, Adıyaman genelinde TOKİ konutları ile ilgili çalışmalarının sürdüğünü müjdeledi. Erdoğan açıklamasında, 'Besni'deki Sosyal Konut Projesinin yer tahsisi Başbakanımız tarafından onaylandı" dedi

Adıyaman'ı Mayıs ayında 22 bin 150 turist ziyaret etti!

Bir çok tarihi ve turistik yapısıyla Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinden birisi olan Adıyaman'a 2014 yılının ilk 5 ayında gelen turist sayısında önemli bir artış yaşandı...

TOKİ Adıyaman Esentepe'de Kuralar Çekildi! İşte Sonuçlar!

Toki Adıyaman Esentepe'de Kuraları bugün Adıyaman Belediyesi Konferans Salonu’nda saat 10:00'da noter huzurunda çekildi. TOKİ Adıyaman Merkez Esentepe Kura tam sonuç listesine haberimizin içerisinde yer alıyor...

adıyaman futbol sahası açılış Haberi

adıyaman futbol sahası açılış


Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yatırım programında yer alan Sitilce Futbol Sahası tamamlanarak hizmete girdi.


Adıyaman’da spor yatırımlarının her geçen gün artarak devam ettiğini belirten Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, “Adıyaman Merkez Sitilce Mevkisinde bulunan Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından 10 Ekim 2013 tarihinde 627 bin TL ihale bedeli ile yapımına başlandı. Sitilce futbol sahasının soyunma odaları ve tribünlerinin 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmuştur. Bundan böyle gençlerimiz kaliteli bir sentetik bir zeminde ve modern bir tesislerde spor yapıp, futbol oynayabilmenin mutluluğunu yaşatacaktır. İl Merkezinde yapılan Sitilce Futbol Sahası, Soyunma odası ve Tribün halkımıza ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.



Maraş...