03 / 05 / 2024

adıyamandaki otopark sorunu nasıl çözülür

adıyamandaki otopark sorunu nasıl çözülür

Partisinin seçim irtibat bürosunda partililere seslenen Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, Adıyaman’ın en büyük sorunlarından biri olan otopark sorununu çözeceklerini söyledi...

3 maddeyle kira sorunu nasıl çözülür? Ev sahipleri 'Yasa değişmeden evlerimizi kiraya vermeyeceğiz' diyor! 

Mağdur ev sahipleri, kiracıları ile yaşadıkları sorunları sık sık sosyal medyada paylaşıyor, anlaşmazlıklar zaman zaman basında da yer alıyor. Peki 3 maddeyle kira sorunu nasıl çözülür? İşte ev sahiplerinin o açıklaması...

2.5 yıldır kirasını alamayan ev sahibinden isyan: Bu sorunu çözecek bir mahkeme, bir hukukçumuz var mı?

Şu an sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında ev sahibi ve kiracı tartışmaları yer alıyor. Yazar Talha Uğurluel de X sosyal medya hesabından kiracısıyla yaşadığı sorunu anlattı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kira sorunu 2024'te biter mi?

Kiralık ev fiyatları her geçen gün artarken barınma sorunu da gittikçe derinleşiyor. Peki kira sorunu 2024'te biter mi? Problemin kaynağı ne, çözüm için hangi adımlar atıldı? Hukukçu Pınar Hacıbektaş kira sorununu değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce: ‘Konut sorunu, büyük bir krize dönüşmek üzere’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve şehir plancısı Dr. Buğra Gökce, X hesabından konut satışlarının düşmesine karşın fiyatların ve kredilerin artışına dikkat çekti. Gökce, "Yaşadığımız konut sorunu, büyük bir dönüşmek üzere" dedi.

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

iPhone 14 Pro’da meydana gelen ekran sorunu hakkında Apple'dan ilk açıklama!

Apple, kullanıcıların yaşadığı yatay çizgi sorunu hakkında yaptığı açıklamada, hatanın güncelleme ile çözüleceğini bildirdi.

iPhone'larda pil sorunu! iOS 15.4 sonrası şikâyetler arttı

Geçtiğimiz günlerde iOS 15.4’ü iPhone’lar için kullanıma sunan Apple’a şikâyetler gelmeye başladı. Bazı kullanıcılar, iPadOS 15.4 gibi diğer Apple yazılım güncellemeleriyle beraber gelen iOS 15.4 için iPhone pil sorunu yaşadıklarını bildirdi.

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Sitede ve apartmanlarda otopark hakkı nasıl belirlenir?

Sitede ve apartmanlarda yaşayanların en büyük sorunu otopark oluyor. Peki sitede ve apartmanlarda otopark hakkı nasıl belirlenir? İşte ayrıntılarla otopark sorunu...

Sitedeki otopark sorunu nasıl çözülür?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir sitede oturmaktayız. Sitenin otoparkı yok. Ancak 5 tane bloğun altında 3’er araçlık yer var. Blokların altı ortak otopark alanı mıdır? Diğer bloklar araçlarını bizim bloğun altına koyma hakkına sahipler midir?' sorusunu cevapladı.

Nuray-Okan Fenercioğlu çifti ev sahibiyle kriz yaşıyor!

Sosyetenin tanınan yüzlerinden Nuray-Okan Fenercioğlu çifti otopark sorunu nedeniyle Bebek’te bulunan dairelerinin ev sahibiyle kriz yaşıyor.

İstanbul'un otopark sorunu çözüldü mü?

Geçtiğimiz günlerde Avcılar'da yaşanan park kavgası ülke gündeminde oldukça ses getirmişti. Yaşanan olayların ardından İstanbul'un otopark sorunu yeniden tartışılan konu oldu. Sabah Gazetesi'nden Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında İstanbul'un park sorununu kaleme aldı.  

GABORAS’tan İstanbul'un otopark sorununa bir milyon araçlık çözüm!

İstanbul'da araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı olan otopark sorunu için Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Üst Yöneticisi (CEO) Kurtuluş Altun 'okul bahçeleri' çözüm önerisini açıkladı.

adıyamandaki otopark sorunu nasıl çözülür Haberi

adıyamandaki otopark sorunu nasıl çözülür


Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, Adıyaman’ın en büyük sorunlarından biri olan otopark sorununu çözeceklerini söyledi.


Partisinin seçim irtibat bürosunda partililere seslenen CHP Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, sloganlar eşliğinde konuşmasını sürdürdü.


Zeynal Bakır konuşmasında şunları söyledi: “Gün geçtikçe bayanlarımızın seçim iletişim merkezimize ilgilerinin arttığını görmekten mutluluk duyuyorum. Bayanlarımızın ilgisi alakası çalışması bize gösteriyor ki zafer yakındır. Halkımız bize öyle bir teveccüh gösteriyor ki, öyle bir inanmış ki; bu inanmış ve coşkulu halkı görenler seçim bürolarının önüne köyden hemşehrilerimizi getirmeye başladı. Onlarda gelsin başımız gözümüz üstüne çünkü bu defa onlarda bize oy verecek." Halkımıza inanıp güvendiğini anlatan Bakır, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye’de sadece Adıyaman’da bulunan İşsizler Derneği’ni kapatarak Adıyaman’ı Sevenler Derneği yapacağız. Allah, Adıyaman’a su vermiş, güneşi vermiş,...