24 / 07 / 2024

Adnan Süvari Tesisleri açılışı

Adnan Süvari Tesisleri açılışı

Ffutbol takımı ihtiyacına yönelik olarak 22 sporcu ve 6 antrenörün kalabileceği odaların yanı sıra dinlenme ve sağlık mekanları, kondisyon salonu, yemekhane, malzemelik, çalışma ofisleri, toplantı salonları ile soğuk su havuzu bulunuyor.

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Süvari tarafından kuruldu.

Süvari'den Babalar Günü fırsatları: 700 TL'lik ürünler, 200 TL'ye düştü

Ünlü giyim markası Süvari'de Babalar Günü fırsatları dikkat çekti. Bir çok üründe fiyatlar inerken ayrıca,  2 gömlek veya 2 tişört 499,90 TL'ye satılıyor. İşte Süvari Babalar Günü kampanyasının detayları...

Arex Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arex Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Süphanoğlu, Ziya Türek ve Zahit Ulus ortaklığında kuruldu.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına çıktı. İlanlara son başvuru tarihi 27 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süngü ve Bilgin Çifci tarafından kuruldu.

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süvari, George Tounousian ve Saher Abdülkadiroğlu ortaklığında kuruldu.

Muharrem Kasapoğlu İstanbul'da yapımı süren tesisleri inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakırköy Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi, Cevizlibağ'daki 750 kişilik öğrenci yurdu ve Ümraniye'deki spor tesislerinde incelemeler yaptı.

Turizm tesisleri için kiralama süresi 10 yıla düşürüldü!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik’ te yapılan değişiklik ile günübirlik turizm tesisleri için 20 yıl olan kiralama süresi 10 yıla indirildi...

Süvari Grup İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Süvari Grup İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadda Sehimi ve Murat Süvari ortaklığında kuruldu. 

Adnan Demirci'den Mamak'a OSB sözü!

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci, ilk seçim çalışmasında belediyenin taşeron işçileriyle bir araya geldiğini söyleyerek, bölgeye OSB kuracağının sözünü verdi.

Tarsus Gülek 28 Mayıs Sosyal Tesisleri yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, Gülek 28 Mayıs Sosyal Tesisleri'ni yarın hizmete açıyor.

Sümerbank'ın İzmir'deki tesisleri ve arazileri mecliste!

Sümerbank'ın İzmir'de bulunan eski basma fabrikası tesisleri ve arazileri meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu...

Adnan Polat Piyalepaşa Camii'ni restore sözünü tutacak mı?

Piyalepaşa Camii'nin Polat Gayrimenkul tarafından restore edileceğini açıklamıştı. Peki Adnan Polat Piyalepaşa Camii'ni restore sözünü tutacak mı?

Adnan Süvari Tesisleri açılışı Haberi

Adnan Süvari Tesisleri açılışı

Göztepe Spor Kulübü'nün Urla'da yaptırdığı Adnan Süvari Tesisileri'nin açılışı 13 Ağustos Çarşamba günü yapılacak.


Kulüpten yapılan açıklamada, gelecekte kazanılacak başarıların temel taşlarından biri olacak Urla tesislerinin açılışının 13 Ağustos Çarşamba günü yapılacağı belirtildi. 


"89 yıllık rüya gerçek oldu" denilen açıklamada, tesislere ismi verilen "efsane spor adamı" Adnan Süvari yönetiminde sarı kırmızılı ekibin 2 Türkiye Kupası ve 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası kazanıldığı kaydedildi.


Toplam 18 dönüm arazide inşa edilen Adnan Süvari Tesisleri'nde 1 ana saha ve daha küçük ebatlarda 2 yardımcı saha bulunuyor. Tesis binasında, profesyonel futbol takımı ihtiyacına yönelik olarak 22 sporcu ve 6 antrenörün kalabileceği odaların yanı sıra dinlenme ve sağlık mekanları, kondisyon salonu, yemekhane, malzemelik, çalışma ofisleri, toplantı salonları ile soğuk su havuzu...