19 / 05 / 2024

AFAD elazığ yardım kampanyası

AFAD elazığ yardım kampanyası

AFAD, Elazığ depreminden sonra hasar tespit çalışmalarını tamamladı. Elazığ depreminde, 5 şehirde 30 bin 848 binadan 547'sinin yıkıldığı, 6 bin 270'inin ağır hasar aldığı tespit edildi...

AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak?

AFAD deprem kira desteği ödemelerine yönelik vatandaşlar tarafından araştırmalar giderek artıyor. Buna göre, yardım alan vatandaşlar aylık olarak ödenen deprem kira desteği ödemelerinin yapılacağı tarihi merak edip sorguluyorlar.

Afad resmen duyurdu! 15 bin TL'lik yardım ödemeleri başladı! 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çanakkale'de yaşanan orman yangını sonrası mağdur olan ailelere 15 bin TL yardım ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı.

AFAD deprem yardımı yattı mı? AFAD deprem yardımı ne zaman yatacak? 10 bin TL yardım yatmadı ne yapmam gerek?

AFAD deprem yardımının yatıp yatmadığı vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte 10 bin TL yardıma dair detaylar!

AFAD deprem yardımını kimler alacak? Deprem yardımı sorgulama nasıl yapılır?

AFAD tarafından yapılan açıklamalar eşliğinde bahsi geçen deprem yardımlarının detayları belli oldu. Deprem yardımı yattı mı diye merakla bekleyen depremzedelere ödemelerin başladığı bildirildi. 

Deprem yardımı için kripto para cüzdanları oluşturuldu! BtcTurk'ten son dakika açıklaması!

BtcTurk tarafından, AFAD, Hayata Destek, Kızılay, Tider ve TOG’a, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) cinsinden kripto para yardımlarını kabul edebilmeleri amacıyla yardım cüzdanları oluşturulup teslim edildiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği'nden emsal hareket! Depremzedeler için battaniye yardım kampanyası başlattı!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik yaptığı açıklamada, ihtiyaç duyulabilecek battaniye başta olmak üzere  gıda maddeleri teminine ait AFAD ile ortaklaşa  yardım kampanyası başlattıklarını ilan etti.

Evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacak! 

Manavgat AFAD Koordinasyon Merkezi'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacağını açıkladı.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Kentsel dönüşümde ilk 6 ayda 307 milyon TL kira yardımı yapıldı!

2020'nin ilk 6 ayında kentsel dönüşüm kapsamında 2020'nin ilk yarısında 307 milyon TL kira yardımı yapıldı. En çok kira yardımı yapılan şehirler ise sırasıyla İstanbul, Ankara, Elazığ, Antalya ve İzmir oldu.

Elazığ'da depremzedelere ödenen kira yardımı 20 milyon TL'yi aştı!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Elazığ'da depremden etkilenen 4 bin 914 kişiye 20 milyon 101 bin TL kira yardımında bulundu.

Elazığ'da depremzedelere yapılan yardım 440 milyon TL'ye ulaştı!

Elazığ'da, AFAD tarafından kiracı ve ev sahibi 11 bin 187 kişiye 49 milyon 634 bin 500 lira, 473 esnafa ise 922 bin 500 lira kira yardımı verildi.

Elazığ'da kira yardımı ödemeleri başladı!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca depremin yaşandığı bölgede açılan iletişim ve irtibat ofislerine 30 binden fazla vatandaş başvuru yaptı. Kira yardımı için başvuruda bulunan depremzedelere de ödemeleri yapılmaya başlandı...

Malatya Valiliği depremzedelere 6 bin TL kira yardımı yapacak!

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremle ilgili hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Malatya Valiliği'nden yapılan açıklamada depremzedelere 6 bin lira kira yardımı yapılacağı belirtildi...

AFAD elazığ yardım kampanyası Haberi

AFAD elazığ yardım kampanyası

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında AFAD hasar tespit çalışmalarına başlamıştı. Hasar tespit çalışmalarının tamamlanmasıyla, Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta 30 bin 848 binadan 547'sinin yıkıldığı, 6 bin 270'inin ağır hasar aldığı, 10 bin 273'ünün az hasarlı olduğu tespit edildi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Elazığ merkezli depremden etkilenenler için açılan yardım kampanyasında banka hesaplarında 51 milyon 843 bin 636, SMS sisteminde 27 milyon 756 bin 380 TL olmak üzere toplam 79 milyon 600 bin 16 TL yardım toplandığını açıkladı.

AFAD'dan yapılan açıklamada, depremin etkilerini azaltmak ve bölgedeki vatandaşların hayatlarını normale döndürmek için yürütülen iyileştirme çalışmalarının sürdüğü vurgulandı.

Açıklamada, bölgede nakit gerektiren ihtiyaçların karşılanması için Elazığ Valiliği emrine 7 milyon, Malatya Valiliği emrine...