30 / 04 / 2024

AFAD her türlü kimyasal saldırıya hazır

AFAD her türlü kimyasal saldırıya hazır

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı (AFAD) Fuat Oktay, Türkiye'nin herhangi bir kimyasal saldırı riskine karşı hazır olduğunu söyledi. Oktay, yaptığı açıklamada, gerekli önlemleri aldıklarını belitti.

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Türkiye’nin tarım ihracatı 8 milyar 626 milyon dolarla ilk çeyrekte rekor kırdı!

Yurt içerisinde gıda fiyatlarındaki enflasyon rakamları yüksek seviyelerde dolaşırken ihracatta ocak-mart 2023 ilk çeyrek döneminde rekor müjdesi geldi. Tarım sektörü her türlü zor şartlara rağmen dış satımda rekor kırmaya devam ediyor.

Hadise 40 milyon TL değerindeki evine artan masraflardan dolayı bir türlü taşınamıyor!

Hadise, Yeniköy'den 40 milyon TL'ye aldığı evin yenilenmesi için ayırdığı 3 milyon TL'nin yeterli olmamasından dolayı bir türlü taşınamadı.

Tefal Express Power Buhar Kazanlı Ütü ne kadara satılıyor,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Express Power SV8062 Buhar Kazanlı Ütü, her türlü kumaş için ideal olan üstün buhar gücüyle kırışıklıkların üstesinden gelir.Peki otomatik sıcaklık ayarı özelliği nedir?

Arzum AR6001 Steamforce Buhar Kazanlı Ütü ne kadar? 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

En zorlu kırışıklıkları derine işleyen buhar gücüyle açan, her türlü kumaşın üzerinde kolayca kayan, Arzum AR6001 Steamforce Buhar Kazanlı Ütü, kaç lira, en uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Volkswagen fiyatlar zamlandı! Volkswagen T-Cross 23 Ekim 2022 fiyat listesi

T-Cross, günlük yolculuklardan tutun uzun yol planlarınıza kadar her türlü ihtiyacınıza uyum sağlayabilen modülerliği ve fonksiyonelliği, havalı Crossover tasarımıyla birlikte taşır. Ekimde yeni zamlarla birlikte sunulan T-Cross fiyatlarını haberimizde listeledik.

Tüm arazi şartlarında üstün performans! Toyota Hilux 4 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Japon teknolojisi performansla buluştu. Ortaya her türlü arazi şartlarına uyum sağlayan Toyota Hilux çıktı. Hilux, üstün performans, verimli motoru ve dayanıklı tasarımı sizi off-road seçenekleri arasında tek seçeneğiniz olacak. İşte 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Site aidatlarını yükseltmek için her türlü şike yapılıyor! Yöneticiler 1 milyon TL'yi cebe atıyor!

Enflasyon ve döviz kurunu bahane ederek, aidatlara yüzde 200'lere varan oranda fahiş zamlardan sonra kötü yönetilen bir çok siteye kayyum atandı. Şimdilerde ise aidat paralarıyla gezip maliyetini site sakinlerine yükleyen yöneticiler türemeye başladı.

Murat Kurum: Konut fiyatlarının normalleşmesi adına her türlü müdahaleyi yapacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamada "Konut fiyatlarının normalleşmesi adına devlet olarak yapılması gereken her türlü müdahaleyi yapacağız." dedi.

Evi ve arabası olanlara kötü haber! Sigorta fiyatları fırladı!

Kaza, yangın gibi her türlü riske karşı mal sahibini güvence altına alan ve zararını karşılamaya yarayan Kara Taşıtları Sigortası (Kasko) ve konut sigortasının fiyatları yüzde 50 zamlandı.

Türkiye'deki imar sorununun sebebi 'arsa üretilmemesi'!

Türkiye'deki imar sorunlarının sebebi arsa üretilmemesinden geçiyor. Yapılan her türlü imar planı daha başlangıçtan itibaren uygulama şansı olmayan, kanun istediği için yapılan birer bürokratik yasak savma olarak hayata geçiriliyor.

Avcılar'da 1 yıl önce mühürlenen eğik bina bir türlü yıktırılamadı!

İstanbul Avcılar'da 1993 yılında yan binanın hafriyatı alınırken yan yatan bina bir türlü yıkılamadı...

İzocam, çevre dostu ürünleriyle her türlü yalıtım ihtiyacına çözüm sunuyor!

5 Haziran her yıl Dünya Çevre Günü olarak kutlanıyor. Çevre korumaya katkı sunan ürünler geliştiren ve bu konudaki bilinçlenmeyi çok önemseyen İzocam, “sürdürülebilirlik” konusunu en önemli gündem maddelerinden biri oluyor.

AFAD her türlü kimyasal saldırıya hazır Haberi

AFAD her türlü kimyasal saldırıya hazır


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı (AFAD) Fuat Oktay, Türkiye'nin herhangi bir kimyasal saldırı riskine karşı hazır olduğunu söyledi.


Oktay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin sınır komşusu Suriye'de iç savaşın devam ettiğini, dış ülkelerden gelecek her türlü saldırıya karşı gerekli önlemleri aldıklarını belirtti.


Geçen yıl Suriye'de kimyasal silah kullanıldığını da hatırlatan Oktay, şöyle devam etti:


"Şu anda ciddi bir kapasitemiz var. Yani herhangi bir risk oluşursa, biz hazırız. AFAD olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm yetkili kurum ve kuruluşları olarak burada her türkü risk analizlerini yaptık, gerekli tedbirlerimizi aldık. Hükumetimizin aldığı kararla tüm kurum ve kuruluşlarımızı hazır hale getirdik. Herhangi bir kimyasal saldırı riski olursa biz hazırız."


Birçok ülkeden eğitim ve yardım talebi geliyor


AFAD Başkanı Oktay, yaptıkları her türlü yardım çalışmasından dolayı dünyadaki bir...