24 / 07 / 2024

Afyon Kışlacık İmar Planı Yapımı işi toplantısı hangi gün yapılacak

Afyon Kışlacık İmar Planı Yapımı işi toplantısı hangi gün yapılacak

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 5'inci Bölge Müdürlüğü, Küçükkalecik, Büyükkalecik ve Kışlacık'ta koruma alanı ile ilgili toplantı yapacak.

İmar affı Meclis Komisyonunda! Şartlı af konuşuluyor!

İmar kanununda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun teklifi, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma Ve Turizm Komisyonu’nda değerlendirilecek. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İmar Barışı Kanun teklifi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Ordu Çambaşı Yaylası'na imar müjdesi!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya yaptığı açıklamada uzun bir süreden sonra Turnalık İmar Planı ve Çambaşı Revizyon İmar Planı'nın Turizm Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.

Kentsel dönüşüm yasasından sonra şimdi de toplu taşımada yeni yasa için düğmeye basılıyor! Milyonları ilgilendiriyor!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı, Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu; taksi, dolmuş, otobüs şoförlerinin yaptığı işin mülkiyetiyle ilgili sorunu ve tedirginliklerini ortadan kaldıracak yeni bir çalışma başlatacaklarını açıkladı.

Milletvekili Karaismailoğlu: Kentsel dönüşümde süreç hızlanacak, bina sahibine mali avantaj sağlanacak!

Kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren teklif TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Marınehatı Mühendislik Denizcilik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marınehatı Mühendislik Denizcilik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Çelik ve Naci Erol ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm yasa teklifi yarın meclise geliyor!

Kentsel dönüşüm yasa teklifi yarın Genel Kurul'da görüşülmek üzere Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu'nda kabul edildi.

Kentsel dönüşümde her şey sil baştan! Kanun teklifi komisyondan geçti!  

Kentsel dönüşümde sınırlar yeniden belirleniyor. "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesine İlişkin Yasa ile Bazı Yasalarda ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yasa Teklifi" TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda kabul edildi.

Evini kiralamak isteyenler apartman sakinlerinden izin alacak! Kiralık konutlara yeni düzenleme geliyor!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu'un geçtiğimiz günlerde AirBnb ile ilgili düzenleme sinyalleri vermesinin ardından yapılması beklenen düzenlemelerin ayrıntıları belli oldu. Evini kiralamak isteyen apartman sakinlerinden izin alacak...

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Yakışkan tarafından kuruldu.

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı ne zaman açılıyor? Resmen tarih verildi! Ankara-İzmir arası 3,5 saate düşecek!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar ve o tarih...

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor!

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor... Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Afyon 2023 projesi detayları...

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı: Binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacak!

TBMM Deprem Komisyonu ve Bayındırlık, İmar Komisyonu CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek İstanbul'da, olası bir depremde binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacağını söyledi.

Afyon Kışlacık İmar Planı Yapımı işi toplantısı hangi gün yapılacak Haberi

Afyon Kışlacık İmar Planı Yapımı işi toplantısı hangi gün yapılacak

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar V. Bölge Müdürlüğü, Başkomutan Tarihi Milli Park Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan Afyonkarahisar İli, , Büyükkalecik Beldesi, Küçükkalecik ve Kışlacık Köyleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planı Yapımı Hizmet Alımı İşi ile ilgili olarak ilgili meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, üniversitelerin ilgili bölümleri, koruma alanı içerisinde yaşayan hane halkları ve faaliyet gösteren işyeri sahipleri ve etkilenen vatandaşların katılımı ile toplantı yapacak. 


Toplantılar, Küçükkalecik Köyü'nde 17 Kasım 2015 tarihinde saat 10:00'da Küçükkalecik Muhtarlığı Odası'nda, Büyükkalecik Beldesi'nde 17 Kasım 2015 tarihinde saat 13:30'da Büyükkalecik Belediyesi Düğün Salonu'nda, Kışlacık Köyünde 17 Kasım 2015 tarihinde saat 15:30'da Kışlacık Mahalle Muhtarlığı Odası'nda yapılacak.


Afyon Kocatepe...