05 / 07 / 2024

afyon yüntaş petrol istasyonları

afyon yüntaş petrol istasyonları

Afyonkarahisar Belediyesi’nin iştiraki olan YÜNTAŞ Anonim Şirketi’nin (A.Ş.) 3’üncü akaryakıt istasyonu, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. ve Aygaz A.Ş. bayisi olarak Milli Birlik Caddesi’nde hizmete girdi...

Dev kurumdan 2024 yılı petrol için 90 dolar tahmini! Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? 

Dev kurum,Goldman Sachs, 2024 yılı brent ham petrolü için 90 dolar tahmininde bulundu. Açıklamanın ardından akıllara hemen 'akaryakıta indirim mi gelecek?' sorusu geldi. Peki yeni yılda akaryakıt fiyatları ne olur, indirim gelecek mi?

Benzin ve motorine yeni zamlar kapıda! Yeni yıl için buz kestiren rakamlar geldi!

Fitch Ratings, 2024 yılı petrol fiyatları tahminini yükseltti. Petroldeki yükselişin benzin ve motorin fiyatlarını da etkilemesi bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Brent petrol yükseldi! Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 15 Ağustos 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 86,21 dolardan işlem gördü. Bugün ise güne yükselişle başlayan brent petrol ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 15 Ağustos brent petrol fiyatı...

Akaryakıt fiyatları için korkutan tahmin! ABD petrol fiyatı tahminini yükseltti!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), Suudi Arabistan'ın üretim kesintilerinin petrol fiyatlarında yukarı yönlü baskı oluşturduğuna değinerek, bu sene ve gelecek seneye ilişkin petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti.

Petrol fiyatları yükselişe geçti! Brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Haftanın ikinci işlem gününde Asya ticaretinde petrol fiyatları yükselişe geçti. Arzın daha da daralacağına dair beklentiler, talepte zayıflık olascağına yönelik kaygıları yatıştırdı. Peki brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrol yükseliyor! Bugün brent petrol ne kadar? 13 Temmuz 2023 brent petrolün varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı, dün 80,55 dolara kadar yükselirken günü 80,11 dolar seviyesinde tamamladı. Bugünde  yükselmeye devam eden brent petrol ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 brent petrolün varil fiyatı.

Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba brent petrol yükseldi mi, düştü mü?

Brent petrolün varil fiyatı dün 79,50 dolara kadar yükselşrken, günü 79,40 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba brent petrol yükseldi mi, düştü mü? İşte güncel brent petrol varil fiyatı.

Brent petrol yükselmeye devam ediyor! Bugün brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 11 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı yeni haftaya yükselişle başlarken bugün de yukarı yönlü hamlesine devam ediyor. Peki bugün brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 11 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrolün varil fiyatı yükseldi! Brent petrol varil fiyatı ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı, dün 74,66 dolara kadar yükseldi. Peki bugün brent petrol varil fiyatı ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 brent petrol fiyatı.

Uluslararası Enerji Ajansı, küresel petrol talebindeki artış tahminini yükseltti!

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA), bu sene için küresel petrol talebine yönelik artış tahminini günlük 240 bin varil yukarı yönlü şekilde revize etti.

Son dakika! ABD petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti!

Aktarılan detaylara göre, ABD Enerji Enformasyon İdaresi, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerin yer aldığı OPEC+ grubu üyesi ülkelerin üretim kesintilerini gerekçe göstererek Brent tipi petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti.

8 petrol şirketinin toplam geliri yüzde 50 artarak 2,4 trilyon doları aştı!

Rusya-Ukrayna savaşının tetiklediği arz endişeleriyle petrol fiyatlarının rekor seviyelere ulaştığı 2022 yılında dünyanın halka açık en büyük 8 petrol şirketinin toplam geliri bir önceki seneye göre yaklaşık olarak yüzde 50 artarak 2,4 trilyon doları aştı.

afyon yüntaş petrol istasyonları Haberi

afyon yüntaş petrol istasyonları


Afyonkarahisar Belediyesi’nin iştiraki olan YÜNTAŞ Anonim Şirketi’nin (A.Ş.) 3’üncü akaryakıt istasyonu, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. ve Aygaz A.Ş. bayisi olarak Milli Birlik Caddesi’nde hizmete girdi. Kaplıca işletmesi hariç, 2009 yılına kadar zarar eden bir konumdan, akıllı politikalar sayesinde tüm işletmeleriyle kâr eden bir şirket haline gelen YÜNTAŞ A.Ş., akaryakıt istasyonlarına bir yenisini daha ekledi.


Kâr potansiyelini her zaman yatırım ve hizmete dönüştüren YÜNTAŞ A.Ş., 2012 yılında Şeyh Şamil Bulvarı üzerinde hizmete giren ikinci akaryakıt istasyonunun ardından, üçüncü akaryakıt istasyonunu Milli Birlik Caddesi’nde hizmete sundu.Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. ve Aygaz A.Ş. bayisi olarak hizmet vermeye başlayan akaryakıt istasyonu, kurban kesimi ve dualarla açıldı.Açılışta konuşan YÜNTAŞ A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sarlık, üçüncü akaryakıt istasyonunu Afyonkarahisar halkının hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını...