01 / 05 / 2024

afyonkarahisar belediyesi ihaleleri

afyonkarahisar belediyesi ihaleleri

Afyonkarahisar Belediyesi, Güvenevler Mahallesi'nde yer alan taşınmazını ihale usulü ile satıyor. Gayrimenkul için ihale 11 Ekim'de yapılacak..

Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye satılık arsa!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan 9 bin 700 metrekare alana sahip arsayı 7 milyon TL bedelle 3 Eylül 2014 tarihinde ihale usulüyle satıyor...

O ilde 2 adet 4+1 konut satılıyor! Ev alacaklara son dakika müjdesi! 

Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Çetinkaya Mahallesinde yer alan 2 adet 4+1 konutu satıyor. Peki Afyonkarahisar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Bir şehirde daha toplu taşımaya zam geldi: Yüzde 80 zam

Afyonkarahisar Belediyesi, toplu ulaşım ücretlerine yüzde 80 zam yaptı. Zammın ardından 5 lira 50 kuruş olan nakit biniş ücreti 10 liraya çıktı. 

O ilde 15 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Eşrefpaşa Mahallesi'nde yer alan 15 adet dükkanı satıyor. İşte ayrıntılar..

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm krizi!

Afyonkarahisar Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi için Danıştay'dan yürütmeyi durdurma kararı geldi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek duruma tepki gösterdi.

Afyonkarahisar Sandıklı'da 12.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi, Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Çakır Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 12 milyon 742 bin 500 TL'ye satıyor...

Afyonkarahisar'a raylı sistem geliyor!

Afyonkarahisar Büyükşehir Belediyesi, kentin trafiğini rahatlatmak için raylı sistem projelerini hayata geçiriyor.

Afyonkarahisar Belediyesi'nden 8.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Ali Çetinkaya Mahallesi, 797 ada, 112 parselde, AFDORA Sitesinde, B blokta yer alan 7 gayrimenkulü 8 milyon 290 bin TL'ye satıyor. 

Afyonkarahisar Belediyesi'nden kiralara 3 ay erteleme!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle iş yerini kapatmak zorunda kalan ve belediyenin kiracısı konumundaki esnafta 3 ay süreyle ücret alınmayacağını duyurdu.

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekli olanlar dışındaki ihaleleri erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini açıkladı.

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

Apartman yöneticilerine asansör eğitimi!

Afyonkarahisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü tarafından apartman yöneticileri için asansör kullanımı ve denetimleri ile yönetmelikler hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi...

Afyon'daki tarihi binaların restorasyonu tamamlandı!

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi İmar ve Çevre Çalışma Grubu, kentsel sit alanında kalan mahallelerde gerçekleştirilen sokak sağlıklaştırma ve cephe iyileştirme çalışmalarını denetledi.

afyonkarahisar belediyesi ihaleleri Haberi

afyonkarahisar belediyesi ihaleleri

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı tarafından Güvenevler Mahallesi, 110 pafta, 1840 ada, 1 parselde yer alan gayrimenkul ihale usulü ile satışa sunuluyor. Muhammen bedeli 26.3 milyon TL olarak belirlenen gayrimenkul için ihale 11 Ekim'de gerçekleşecek.


ARSA VASIFLI GAYRİMENKUL SATILACAKTIR

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait Güvenevler Mahallesi, 110 pafta, 1840 ada, 1 parsel nolu 14.611,75 m2 alana sahip arsa vasıflı gayrimenkul 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35. maddesinin (a) bendi gereğince kapalı teklif usulü ile 11.10.2017 tarihinde Karaman İş Merkezinde bulunan Belediye Hizmet Binası Encümen Salonunda saat 14:00’da Encümen huzurunda ¨ 26.301.150,00- (yirmialtımilyonüçyüzbirbinyüzellilira) muhammen bedel ve ¨ 789.034,50- (yediyüzseksendokuzbinotuzdörtliraellikuruş) geçici ihale teminatı ile satılacaktır.


2 - İhale ile ilgili şartname her gün mesai saatleri içerisinde Karaman İş Merkezinde bulunan Belediye Hizmet Binası Emlak...